Napıcam ben :( ?

Bizim 7 aylık bi ilişkimiz vardı Ailesiyle 1. Ayda tanıştırdı beni hep gittik geldik başta ben ona ağırdan gidiyordum sonra çok sevdim saldım umursamaz davranmayı ama güvenmiyordu bana telefonumu niye vermediğimi soruyordu ki telefonda cidden bişi yoktu sonra hep kıskançlık kavgaları ettikben defalarca sevdiğime inandırmaya çalıştım hiç inanmadı ben onun ilk sevgilisiyim biliyorum öpmesinden elimi tutmasından anladım ilk sevgilisi olduğumu ilkim diye korkuyordur güvenmekten inanmasın tamam dedim ama her geçen gün kavgaların şiddeti arttı sonra biz bi takım ileri gitmicek şeyler yaşadık ama bida hep ister oldu hadi dedim buda ilk öptüğü uyuduğu insanımdır diye anlayış gösterdim ne istediyse yaptım yeri geldi kavgalarda o da ağladı ama en çok ben ağladım birbirmize edilmcek laflar ettik saygıyı güveni mahvettik sonra artık ilerisini ister oldu bana ait olcaksın benim olcaksın diye tutturdu ben istemedim moralim bozuktu bi süre dedim ben bu haldeyken isteme dedim ama bişi olmıcak herşey güzel olcak ben seni bida kızdırmıcam sen bana sal kendini güven bana falan dedi ben 2 ay kadar istemedim reddettiö reddettikçe kavgalar şiddetlendi hep ağlar yemek yiyemez oldum ben senle ciddi düşünmesem niye evime sokayım aylardır neden karda kışta yanına geleyim neden seni görmek için geceleri bile otobüsle 10 dk Bile olsa seni görmek için geleyim niye beni istemiyorsun benden sonrasını düşünüp ona mı saklıyon kendini diyor bana güvenmiyorsun diyip duruyor sonra ben kabul ettim haftaya olur dedim ama şimdi de nude foto Atmadığım için benimşe kavga ediyor bana hala güvenmiyorsun diyip duruyor ki beni daha önce yaymakla tehdit etti yapmadı ama yapmaya kalktı sonuçta dedim neyine güveneyim şundan sonra hep daha fazlasını isticen dedim bana sınır koyma benim ol bana güven seninle evlenmezsem cümle alem sevsin beni diyip durdu ama çok kalbim kırıldı aylardır o kadar yıprandım ki beni köpek g*tüne soktuğu halde yine vazgeçemedi salak kafam onu sevmekten ben ondan kopamıyorum her seferinde tamam sildim diyorum ama gece kendimi ağlarken onsuz hayatı düşündüğümde nefes alamazken buluyorum 20 yaşındayım ergenlik diyip geçmeyin nolur ben ilk kez hatalarına körleşcek kadar sevdim :'(
Napıcam ben :( ?