Arkadaşlar hoşlandığım biri var hikayesine cevap vererek konuşmayı başlatmak istiyorum ama hiç doğru düzgün hikaye atmıyor sürekli gün batımını çekip, müzik ekleyip atıyor, hatta hikayede ki fotolar hep aynı yani aynı değil ama benziyor birbirine sizce buna ne yanıt verilebilir? Lütfen dalga geçmeden yaratıcı cevaplar tavsiyeler verin bana :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardım edin yaaa
Hep gün batımını hikaye atıyor ne cevap verebilirim?
Önce " ben daha iyi fotoğrafçıyım ☺️ " yaz yanıt olarak. Hemen ardından da fotoğraf at. Veya " Bu fotoğraflar senin kadrajından mı? " , " Gün batımı kadar harika bir şey yok ya " , " Fotoğraflar çok güzel " , " Dikkat ettim de hep gün batımını hikaye atıyorsun, çok mu seviyorsun " vs. gibi düz şeyler yazabilirsin.
Hic de öyle değil bi kerem Eglenceli bir bakış açısı sunuyorum sana. Bunu yazdıktan sonra muhtemelen sasiracak ve ne oluyor ilanı aşk mı ediyor bu kiz diyecektir. Sende pat diye sarkiyi atacaksın surekli gokyuzu paylaşınca bu sarki aklıma geldi deyip konuyu değiştireceksin. Kafası karışacak ve ilgisini çekeceksin bu kadar basit. https://youtu.be/Lox-BBz4VRg Al sana sarkiyi da atıyorum. 🤣🤣eğlenceli kızlar her daim bir sıfır öndedir. Gazoz olma efsane ol 😘🤭🤣🤣
Madem ilk mesaji sen atcan o zaman akılda kalır bir yanı olsun. Türk filmi gibi düşün. Basinda cita cok yüksek sonradan normale iniyor. 🤣🤣flört etme taktigi bu. Müzikten sonra sanki hiç birsey yokmus normal mesajmis gibi devam etcen. Tabii kafalar darma duman. Başka türlü şansın düşük baya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen de bir gün batımı fotoğrafı çek.
Atıp ' ben daha iyi fotoğrafçıyım' de.
Konuşası varsa devamı gelir.
Evet ama bunu sohbetin devamın da yapsam daha iyi olur şimdi direk hikaye yanıt kısmından bi iki bisey yazmam lazim foto atılmıyor galiba yanıt olarak
Önce " ben daha iyi fotoğrafçıyım ☺️ " yaz yanıt olarak. Hemen ardından da fotoğraf at.
Veya " Bu fotoğraflar senin kadrajından mı? " , " Gün batımı kadar harika bir şey yok ya " , " Fotoğraflar çok güzel " , " Dikkat ettim de hep gün batımını hikaye atıyorsun, çok mu seviyorsun " vs. gibi düz şeyler yazabilirsin.
Evet güzel düşünmüşsün başka fikrim var mıı pekii
Mesela sen de aynı saatte gün batımı paylaşıp onun attığı şarkıya cevap olabilecek bir şarkı atbilirsin.
Yok ya uğraşmam öyle direk cevap vericem dayanamiyom gari 😅
Gökyüzüm sen illallah birtaaaneeeeemmmm
Gunes teninde batsin 🤣🤣
Kanki korkar bende ya hshdkxhx
Blyle sarki var kiz. Sonradan şarkıya başlayacaksın. Bu sarki geldi aklıma diye 🤣🤣
Bu deli ne diyo der engeller ama kankaaa güzel bisiler söyle banaa çok istiyorummm onuu
Hic de öyle değil bi kerem
Eglenceli bir bakış açısı sunuyorum sana.
Bunu yazdıktan sonra muhtemelen sasiracak ve ne oluyor ilanı aşk mı ediyor bu kiz diyecektir. Sende pat diye sarkiyi atacaksın surekli gokyuzu paylaşınca bu sarki aklıma geldi deyip konuyu değiştireceksin. Kafası karışacak ve ilgisini çekeceksin bu kadar basit.
https://youtu.be/Lox-BBz4VRg
Al sana sarkiyi da atıyorum. 🤣🤣eğlenceli kızlar her daim bir sıfır öndedir. Gazoz olma efsane ol 😘🤭🤣🤣
Yok kız öyle demek istemedim güzel fikir ama ilk konuşmamız olacak biraz sakin bi giriş yapsam daha iyi olur hsgzkxndjhd
Madem ilk mesaji sen atcan o zaman akılda kalır bir yanı olsun. Türk filmi gibi düşün. Basinda cita cok yüksek sonradan normale iniyor. 🤣🤣flört etme taktigi bu. Müzikten sonra sanki hiç birsey yokmus normal mesajmis gibi devam etcen. Tabii kafalar darma duman. Başka türlü şansın düşük baya.
Sanırım bugünüde eledim yaa valla napcam böyle kapacaklar çocuğu 😭😭
Cesaretli ol azcikkkk
Offf yaa napimm 😭olmuyooğ
Gun batimiyla ilgili bir siir gonder ama kisa olsun. Sonrasinda bu fotuyu gorunce aklima geldi yazmak istedim dersin
Attığı müzikten gir sohbete ya da attıpı yer neresi pmu sora öyle öyle başla
Yok ya attığı konum belli değil kırpıyo öyle atıyo ne diyebilirim ki
Yardim edipte beddua almak istemem🤭
Neden beddua alasın ki yardım ett noluyyy
Yardim ederim tanisirsiniz sonra kavga edersiniz kim bize tanismamiza yardim mesul olduysa... Gibisinden 😄
Yok ya unuturum gider hadi söyle 😅
Ya basit deki olmadi su gun batimi beraber izleyip ani hikaye yapicak birileri emojide koy mesela bu😔
Sen de gün doğumu paylaş belki anlar
Yok ya mesaj atmasını bekleyemem ben cevap vermek istiyorum hikayesine ne diyebilirim
Direk yazsan da olmaz sanırım. Bir gün de bitirelim günü gibi falan
Beraber bitirelim*
Yuhhh naptın sen yaa jahdkxbxmd
Dümdüz oldu evet fazla oldu bu 😄
Ne diyebilirim yaa
Gün batımıyla ilgili özlü söz bul googledan ne olduğu önemli değil. Ordan sezer belki bişeyler.