Arkadaşlar kocamla boşanma aşamasındayız ve 3 aydır konuşmuyoruz. Beni seviyor biliyorum ama inadından dolayı ve bazı olaylardan dolayı konuşmuyor. Ben barışalım dedim ama inat etti barışmadı. Şimdi 3 ay sonra beni özel numaradan sabahın 7sinde biri 4 defa aradı. Sizce kocam olabilir mi? Kocamsa sizce neden aramıştır? Yardımcı olursanız sevinirim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kac yıllık evliydiniz. Yani onun olma ihtimali var tabiki gurur yapip acik numaradan arayamayip sesini duymak istemiş olabilir. ya da seni de deniyor olabilir...
3 aylık evliydik ama birbirimizi gerçekten seviyoruz. Ama çok inatçı ve gururlu biri kendisi. Bana en son konuştuğumuzda senin burnun daha sürtmemiş hala kavga ediyorsun benimle falan demişti ama halbuki ben barışmak istemiştim o inadından hiç oralı olmadı. 3 aydır konuşmuyoruz mahkeme günümüz yaklaşıyor acaba o yüzden mi tutuştu?
Neden aradigini biz bilemeyiz konustugunuz veya size ilgisi olupda sizin bipmediginiz biride olabilir
Hayır bu numaramı kimse bilmiyor. Ailem 2 arkadaşım ve eşim dışında. Yani sabah 7 de özelden kimse aramamıştı daha önce direk aklıma o geldi.
Kocan olmasını ümit ediyorsun ama olmayabilir de. Telefonunu gizli aramalara kapat gercekten kocansa cesareti var ise normal arar
Ümit etmek gibi değil ama başka kimse beni aramaz sabahın 7sinde. Bir de numaramı kimse bilmiyor ondan ve ailemden başka.
Dedigim gibi, gizli numaraya telefonunu mobil uygulamadan girip kapatabilirsin. Boylece gercekten aramaya niyeti var ise ve arayan o ise ortaya cikar. Hayir arayan kisinin cesareti yoksa normal numaradan aramaya gizli numara derdinden ve kim diye dusunmekten kurtulmuş olursunuz
haklısınız da işte insan merak ediyor çünkü 3 aydır aramamış şimdi de gizli numara olunca şaşırdım
Özeli kapat kim aradı ise de ben buyum şuyum demedikce önemse me kafanı yorma yani
Yani 24 nisanda mahkememiz var ve acaba o yüzden mi aradı diye düşündüm.
Özelden başka kişi gibi olup denemek istemiş olabilir boş ver akışına bırak olmuyorsa bitecekse zorlama özelini de kapat
Yok ben zaten açmadım ama insan merak ediyor. Bir de ben ona karşı dava açtım acaba onu öğrendi de sinirlendi mi diye düşündüm
Özel aramaları kapat demek istemiştim
Sen dava açtıysan akışına bırak cocuk var mı bu arada
Resmiyet seyrine göre adım at
çocuk yok
Daha iyi o zaman
Neden boşanıyorsunuz?
Ailesi çok kötü kalpli insanlar olduğu için aileme sataştılar ve ailelerimiz kavga etti. Eşim de çok inatçı biri olduğu için kendisinin haklı olduğunu düşünüyor ama öyle değil. İkimizde seviyoruz ama maalesef aileler de dahil olduğu için artık barışamayacağız gibi :(
Kocan olamaz
neden ki
Zaten barışmak istemiyor o yüzden
Özlediği için
Peki neden özelden arıyor ki kendi numarasından arayabilir?
Belki gurur yapıyor
gurur yaptığı kesin zaten o gururundan dolayı hiç bir şey yapmıyor. Senin daha burnun sürtülmemiş demişti bana konuştuğumuz zaman. Sevdiğini biliyorum ama çok inatçı
Ne olursa olsun gurur sevginin önüne geçmemeli yoksa bazı şeyler için çok geç olur
Kesinlikle katılıyorum ama kendisi bunu anlamıyor. Bana boşanma davası açarak ders vermeye çalışıyor ama çok yanlış bir hareket değil mi bu?
Çok yanlış kesinlikle bazı şeyler vardır geri dönüşü olmayan
Yani ben onunla düzgün konuştum ağlayarak ayrılmayalım dedim tamam ben bu dediklerini düşünücem dedi üzgün bir şekilde o da hafiften ağlıyordu ama sonra bir baktım 3 gün sonra dava açtı bana. Bu nedir?
Şu an onun düşüncesi şu bu beni seviyor ben bunu istemiyorum havasında kırmızı oda nazlı vardı aynı sizin durum o bence kendi kaybedecek adım gibi eminim
Bir arkadaşım daha aynısını söyledi. Çok pişman olsun istiyorum olur dimi sence?
Olacak emin ol olacak ama hani derler ya treni kaçırdı diye emin ol öyle olacak
Şunu da bil sen mutlu olacaksın o değil zaman ile
ya özelden yazar mısın yanlış anlamazsan biraz konuşmaya ihtiyacım var. Çok üzgünüm
Olur sen yazabilirsin
Yazarsan cevaplarım