Benim sevdiğim biri vardı 5 yıldır. Ben 25 yaşındayım o 35. Sevgili olmadı benimle istemedi ama bir şeyler yaşamak istiyordu bunu gizli gizli dile getiriyordu. Ya da onu da sadece hayalde istiyordu bilmiyorum çünkü bi keresinde zaten bana dokunamazsın o iş ancak hayalde demişti.
Şimdi de ben istiyorum biliyor yazdım “canım istiyo seni” dedim tık yok. Kimseyle bir şey yaşamadım yaşamam da biliyor sadece kendisine hislerim var. Yanaşmıyor belli ki nedendir ama? Çok seviyorum evlenmek istiyorum falan diye olabilir mi neden sizce?
Şimdi de ben istiyorum biliyor yazdım “canım istiyo seni” dedim tık yok. Kimseyle bir şey yaşamadım yaşamam da biliyor sadece kendisine hislerim var. Yanaşmıyor belli ki nedendir ama? Çok seviyorum evlenmek istiyorum falan diye olabilir mi neden sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana aşık değil ama senin ona ilgin olduğunu bildiği için bu ilgiyi artniyetli kullanmayı düşünmüş önce ama sonra da senin vebalini mi almak istemedi artık her ne sebeptense vazgeçmiş
Kızım salak mısın aklıni başına devsir oğlan senle sevgili olmak bile istemyen ve seni sadece kullanmak isteyen birine böyle bı şey denilir mi seni istiyorum diye heleki hayatında kimse ile bı şey yaşamamıssan , ayrıca evlecegini düşünüysan zor oğlan sonra sana der bn baştan beri söyledim senle olmcagmi der çıkar sende hayal kırıklığı ile kalırsın ama sen bilirsin
25 yaşındayım tatlım sevdiğim erkekle yapmayıp kimle yapıcam. Herkesi kendi saçma sığ düşüncelerinizin esiri sanmayın. Evlendiğim erkeğe saklıyprum gbi abuk subuk tabularım yok. Sevdiğime saklıyorum. Önüme gelenle evlenecek değilim, aşık olmadan evlenmeyecek bir tipim zaten. Her neyse senin doğruların sana canım benim
Sen bilirsin
O evlenmeyi düşünmüyorum olabilir