Eşimden boşanıyorum doğru mu sizce?

Eşimle çok severek evlenmiştim. Evliliğimizin 3. yılı 1 yaşında bi kızımız var. Eşim çok aşırı cimri. Eve bişey alırken bile nerde kötüşü var onu alırdı başlarda. İkimizde memuruz kazancamız bizi rahat rahat döndürüyor. Daha doğrusu benim kazancım döndürüyor bu evi. Yok onu giyme yok onla görüşme hep bi sınır koyma çabası. Ben de buna izin vermiyorum ve aramızdasorunlar oluşuyor. Babam rahatsızlandı. Önemli bi rahatsızlığı vardı. Ablamlarla abimlerle birlikte onu özel deneyimli bi hastaneye yatırdık. En sonunda hastane parasını ödeyelim dedik neymişş de büyük çoğunluğu benden çıkmış sırf bu yüzden benimle 2 hafta kavga etti durdu. Kızıma bu mama markasını değil daha ucuz olanı almalıymışım. Aldığı maaşı ne yapıyor bilmiyorum gelip benden para istiyor. Naptın diyorum abime borç verdim diyor. Naptın diyorum ablamlarla tatile gitcez ona ödedim diyor. En sonunda da annesine gittim. Kadın kötü haldeydi. Dedim ki anne seni bize götürmek istiyorum bundan sonra bizimle kal. Kadın yanında bi nefes istiyor ve tek başına idare edemiyor. Ben her gün kzıımla birlikte giderim. Eşim de annesini yanımıza çağırdım dşiye kızdı bana. Neden dedim maaşını abim alıyor o bakksın sanane dedi. Ben de senden nefret ediyorum bıktım artık senden boşanıyorum dedim. Tayinimi isteyip eşyalarımı alıp ailemin yanına geldim kızımla.
Eşimden boşanıyorum doğru mu sizce?