Bana ne demek istiyor?

Ben onu seviyordum sormuştum sevgili düşünmediğini söylemişti. Sonra beni normal aradı normal arkadaşız dedi görüşmeye başladık. Bir gece benimle birlikte uyumak istedi uyudu ve ben beklentiye girdim ama sonuç çıkmadı. Sonra kavgalar ettim yanıma geldi sorun ney anlat dedi. Benden ne istiyorsun ne bekliyorsun dedi, bilmiyorum dedim. Sonra da, birlikte deneyelim mi dedim o da ben kimseyle bir ilişki düşünmüyorum şu an dedi. Sonra benimle öpüsstü ve dokundu hani rahat rahat fakat öyle bir şey olmadı allahtan. 1 hafta mesajlar attım bna cevap vermedi. En son demişki seninle opustukten bu yana hiç seyimm kalkmadı git hayatımdan diyip engellemiş. Zor bela ulaştım sordum, bana dedi ki, ben orada seni opmeyecektim ama sen öpemezsin falan dedin bende optım dedi. Sonra da seyim kalkmadı cunku bu psikolojik bir sey dedi. Sana sordum benden ne istiyorsun dedim bilmiyorum dedin sevgili olmayı beklendiğini soylemedin ki söylesen ben sana tutarsız davranmazdım dedi. Yani haklı mı bu adam Allah askına yani utandığım için beklentim yok senden dedim sırf benle konuşmayı kesmesin diye. Evliliği düşünmediğimi söylemiştim evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz niye taktın dedi. Halbuki ben şu an evlenmeyi düşünmüyorum manasında demiştim. Şimdi bana yollu mu demiş oluyor anlamadım
Bana ne demek istiyor?