Ben onu seviyordum sormuştum sevgili düşünmediğini söylemişti. Sonra beni normal aradı normal arkadaşız dedi görüşmeye başladık. Bir gece benimle birlikte uyumak istedi uyudu ve ben beklentiye girdim ama sonuç çıkmadı. Sonra kavgalar ettim yanıma geldi sorun ney anlat dedi. Benden ne istiyorsun ne bekliyorsun dedi, bilmiyorum dedim. Sonra da, birlikte deneyelim mi dedim o da ben kimseyle bir ilişki düşünmüyorum şu an dedi. Sonra benimle öpüsstü ve dokundu hani rahat rahat fakat öyle bir şey olmadı allahtan. 1 hafta mesajlar attım bna cevap vermedi. En son demişki seninle opustukten bu yana hiç seyimm kalkmadı git hayatımdan diyip engellemiş. Zor bela ulaştım sordum, bana dedi ki, ben orada seni opmeyecektim ama sen öpemezsin falan dedin bende optım dedi. Sonra da seyim kalkmadı cunku bu psikolojik bir sey dedi. Sana sordum benden ne istiyorsun dedim bilmiyorum dedin sevgili olmayı beklendiğini soylemedin ki söylesen ben sana tutarsız davranmazdım dedi. Yani haklı mı bu adam Allah askına yani utandığım için beklentim yok senden dedim sırf benle konuşmayı kesmesin diye. Evliliği düşünmediğimi söylemiştim evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz niye taktın dedi. Halbuki ben şu an evlenmeyi düşünmüyorum manasında demiştim. Şimdi bana yollu mu demiş oluyor anlamadım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bazi erkekler o kadar beyinsiz ki... sen ona net demek istediğini söylemedikten sonra anlayamiyorlar malesef.. ama bence bu seni anlamış gayet ama salağa yatmış net.. sil heryerden herseyden anlam yükleme beş para etmez insanlara
Ya teşekkür ederim şimdi benim sormak istediğim şey, bu adam bana yollu mu diyor? Bana ne istiyorsun diye sorduğunda bilmiyorum dediğim için beni basit mi görmüş? Ben ona, beni öpemezsin zaten diyip gülmüştüm, biz birlikte uyuduğumuz da istesem başka şeyler yaşanırdı dedi bende yaşanmazdı sevmiyorsun çünkü demiştim o sıra alnından öptü bende gülünce öpüştü sevişti ama o iş olmadı tabiki. Sonra da bana dedi ki, seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım siktııır git hayatımdan dedi. Sorunca da diyor ki ben sana orssspu demedim, sen öpemezsin dedikçe öptüm sonra da psikolojim etkilendi ve şeyim kalkmadı o yüzden öyle dedim dedi. Haklı mı yani?
seni basit gördüğü kesin bu hareketlerinden zaten.. yollu dediğini düşünmüyorum öyle olsa seks yapardı bence... seni vasıfsız görmüş kendince senden birşey cikmaz diye düşünmüş ve bunuda kaba şekilde söylemiski ugrasmamak için senle.. onun için sil heryerden iletişim bile kurmasına izin vermek senin yaptığın en büyük haksızlık olur kendine
Basit gördü derken nasıl yani ben basitim diyerek mi görüşmek istememiş
sen seks yapmazsin diye istememis
Çok teşekkür ederim yani bana sen basitsin diyerek mi görüşmeyi kesmiş anlayamadım. Hani ben ne bekliyorsun diyince bilmiyorum demiştim ya, sen bana bilmiyorum demiştin madem öyle söyleseydin bende daha tutarlı hareket ederdim sana karşı demişti. Yapmazdım demişti
benim bu davranışından anladığım sadece seks odakli ve onuda sende tatmin olmayavagjni düşünmesi.. daga saf duyguları olsa bir anda engelleyemez bir insan.. kurtulduguna. sevin bence
Evet çok haklısın biri demiş ki seni herkesle öpüşen biri olarak görmüş demiş. Halbuki ben sevdiğim için ona aşık olduğum için öpüşmekte mani görmemiştim. Şimdi yani onun bana, sen beni öpmek istemiyorsun dediğim için seni öptüm sonra da şeyim kalkmadı diyerek açıklamada bulunması, sen herkesle yapacak kızsın anlamına mı geliyor tek merak ettiğim bu
bak şimdi sen sadece öpmesine izin vermiisn ileriye izin vermemissin anladım kadarıyla onunda derdi seks olunca baktı senden verim alamiycak anladi.. ve seni küçük düşürüp yetersiz hissettemene sebep olmak için bunj yapmış anlayacağın... onun için bu saatte sonra onun düşüncesini onemseme.. sil at
Çok saol ben o lafı bana dediğikten sonra aradım her yerden ve açmadı engelledi. Ve bende evine gittim tokat atmaya çalıştım yakasından tuttum bağırdım ben seni güvenip evime aldım ama sen bana hakaret ettin dedim. Yani ben sence zorba mı oldum
Zorba değil elbette ama picin tekini kendini bir bokkk sanmasina vesile olmussun diyelim
Nasıl ya adam senin yüzünden şeyim kalkmıyor demiş, gidip karşısına dikilip Bi tokat atmayacak mıydım susacak mıydım
onun şeyi kalkıyordur neden kalkmasin amaç seni aşağılamak.. sende bunu yaparak onu birsey sandirmissin.. bana bunu dediği an heryeden engeller sile ve o yok gibi hayatıma hiç almamis gibi yapardım benim için görünmez hale getirirdim... bir insani en çok üzen inan Yok sayilmasi ve görünmez olduğunu düşündürmek
Çok haklısın. Bana dedi ki, sen bana taaa ne zaman evlenmeyi düşünmüyorum demiştin hatırla dedi. Evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi. Yani birlikte öpüştük ya da uyuduk bunlara takmamam gerektiğini söyledi. Yani ben evlenmeyi düşünmüyorum diyerek ona takılmalık kızım mı demişim yani?
takılmalik. kiz olduğunu düşünmüş sende sekse yanasmayoncaaa oooo dank etmiş kafaya kaçmış iste net
Onu elde etmek istiyorsan Onun peşinde kosma sen benim icin önemli biri değilsin de ve 3hafta ilrtisime gecme o kosacak pesinden
şimdi benim sormak istediğim şey, bu adam bana yollu mu diyor? Bana ne istiyorsun diye sorduğunda bilmiyorum dediğim için beni basit mi görmüş? Ben ona, beni öpemezsin zaten diyip gülmüştüm, biz birlikte uyuduğumuz da istesem başka şeyler yaşanırdı dedi bende yaşanmazdı sevmiyorsun çünkü demiştim o sıra alnından öptü bende gülünce öpüştü sevişti ama o iş olmadı tabiki. Sonra da bana dedi ki, seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım siktııır git hayatımdan dedi. Sorunca da diyor ki ben sana orssspu demedim, sen öpemezsin dedikçe öptüm sonra da psikolojim etkilendi ve şeyim kalkmadı o yüzden öyle dedim dedi. Haklı mı yani?
Seni cepte görüyor istedigim zaman istedigimi yaparım diye düşünüyor ulasilmazi oyna
Çok teşekkür ederim yani bana sen basitsin diyerek mi görüşmeyi kesmiş anlayamadım. Hani ben ne bekliyorsun diyince bilmiyorum demiştim ya, sen bana bilmiyorum demiştin madem öyle söyleseydin bende daha tutarlı hareket ederdim sana karşı demişti. Yapmazdım demişti
Ona sunu demelisn ya bnim esim olucak yolda olursun ya da Benden uzak olursun brn gonul egelndirmem
Yok kuzum şöyle şimdi bu bana basit kız hahaha falan mı yapmış yoksa sen beni zorladın da öptüm mü demiş. Çünkü düşünsene bir erkeği bir kız sevişmeye nasıl zorlayabilir ya
Seni basit görmüs
Ben bunu sormuyorum ki, basit görmüş derken ne demek istiyorsun ben başka bir şey sordum. Bir erkeği sevişmeye zorlamak komik değil mi ya? Bnaa sen beni zorladın sonra da benim şeyim kalkmadı dedi ve biz sadece öpüşmüştük
Yani sen opemezsin filsn demissindir o da opmustur ya da boyle bir hareketde bulunmussundur o da opmustur suclu seni goruyor ve basit goruyor cepte istedigin zaman yaparım algidinda
Ha o anlamda mı basit diyorsun ama ben sevdiğim için onu hayır diyemem ki. Yani bu kız herkesle yapar ayağına mı
Unutma erkek benle yapan herkesle yapar algısında yasar ona göre hareket et
Okey o algı doğru ama ben onu sevdiğim için sesimi çıkarmadım. Yani o hakaretini duyunca evine gittim bağırdım çağırdım tokat attım. Hak etmiş mi? Ayrıca bana sen herkesle yaparsın imasında mı bulunmuş yani
Hayir Bir erkek Cinsellik yasadigi kadini basit gorur benle yapan herkesle yapar Algisina sahip olur erkek ulasilmasi zor kiza asik olur
Yahu ulaşılmaz diyorsun ben adama aşığım ve sevdiğim için öpüşmek te mani görmedim diyorum
Şimdi yani onun bana, sen beni öpmek istemiyorsun dediğim için seni öptüm sonra da şeyim kalkmadı diyerek açıklamada bulunması, sen herkesle yapacak kızsın anlamına mı geliyor tek merak ettiğim bu
O anlama gelmiyor o sana soyledigi seyim kalkmadı kelimesi yalan sen onun üzerine fazla düştüğün icin boyle konusuyor biraz ozgür bırak
Dostum ben sence bu hakareti hak etmiyorsam ve bu hakaret karşısında engelleniyorsam adam bana stttir git hayatımdan diyip engelliyorsa been bu laf karşısında susup beklesem saf salak olmaz mıyım tabiki susmadım dostum yani adamın ağzına ettim gittim yakasından tuttum ben seni evime aldım sen bana hakaret ettin dedim. Ben sana güvendim dedim.
Doğru söylüyorsun o yüzden simdi sen s.. tiri cek
Eee zaten o benle öpüşen herkesle öpüşür gibi bir yaklaşımda bulunmamıştı ki yani hani niye öyle dedin hala anlamadım. O bana dedi ki beni sen zorladın bende öpüştüm ve senden beri şeyim kalkmıyor dedi. Sebebini sordum zor bela. Dedi ki ben sana o gözle bakmıyordum, öyle şeyler yaşadıktan sonra canım sıkıldı ve erekte olamadım o günden bu yana dedi. Ve seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı demesinin sebebini sakın yanlış anlama sana kıyamadım gibi bir mana yok. Çünkü ben sordum öpüşürken duygu yok muydu dedim, özür dilerim dedi. Sen benden öpüşürken tiksindin mi dedim, hayır hala ne diyorsun bu lafı senin bedenine söylemedim dedi senden tiksindim demiyorum dedi
Sevgisi yok zaten cinsellik icin yaninda birde senin duygularin oldugunu biliyor
şimdi benim sormak istediğim şey, bu adam bana yollu mu diyor? Bana ne istiyorsun diye sorduğunda bilmiyorum dediğim için beni basit mi görmüş? Ben ona, beni öpemezsin zaten diyip gülmüştüm, biz birlikte uyuduğumuz da istesem başka şeyler yaşanırdı dedi bende yaşanmazdı sevmiyorsun çünkü demiştim o sıra alnından öptü bende gülünce öpüştü sevişti ama o iş olmadı tabiki. Sonra da bana dedi ki, seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım siktııır git hayatımdan dedi. Sorunca da diyor ki ben sana orssspu demedim, sen öpemezsin dedikçe öptüm sonra da psikolojim etkilendi ve şeyim kalkmadı o yüzden öyle dedim dedi. Haklı mı yani?
Hakli degil ya ne hakli si senj opmek sevismek icin bahane ariyor senden beni opemezwin deyince opmus ama sen ona herseyini vermeyecegini anlayincada birakmis iste uzak dur yani iyi kurtulmussun bahaneside seyim kalkmiuir deyip gitmis
Ben orada seni alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince öpüştüm çünkü alnından öpünce güldün bana dedi
Basit degilsin sevdigin icin tahammul edebiliyorsun opunce sen giluncede cesaret almi yapmak istediklerini yapmis baska birsey soyleseydin baska seylerde yapacakti sevdigin icin kullanilabilirsin dikkat et cok takilma olan olmus yazma arama engelle seni hakettigini dusunmuyirum ve unutacagindan eminim zaten cok daha iyisi karsina cikacaktir
Ya çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi. Fakat şey siz de erkeksiniz sizce bir erkeğe öpemezsin zaten sevmiyorsun hah alnımdan öptün belliydi zaten böyle yapacağın diyince öpmek zorunda mı kalır yani? Bana çünkü dedi ki sen beni öpemezsin diyince ben seni öptüm dedi.
Simdi soyle opmek istoyorsan opersin yani zorunda kalmazda opmek icun bahanedir
Hem gercekten eminolun sizi grcekten sevecek biri cikacaktir o zaman aklinizda hic bir soru isareti kalmayacaktir
Çok teşekkür ederim. Dostum yani ben dedim ki sen bana orsspp mu diyorsun dedim. Ben sana orsp demedim. Sen beni öpüşmeye zorladın benim de psikolojim etkilendi ve o günden beri şeyim kalkmadı hiç ereksiyon yaşayamadım dedim dedi.
Yok merak etme sen o sey degilsin diyemezde zaten herkes kendini bilir nasil birsey oldugunu cok takmaa
Sen birseyler yasamak istiyor musun onunla
Hayır tabiki ama bana burada sen basitsin dediği bir yer var mı hani dıştan bakan göz daha iyi söyler valla kaldırırım bu lafı sence öyle bir mana var mı
Hayir oyle birsey yok merak etme
ben onu sevdiğim için öpüşüyor olmasına sesimi çıkarmadım. Sonra da o hakaretini duyunca evine gittim bağırdım çağırdım tokat attım. Hak etmiş mi? Ayrıca bana sen herkesle yaparsın imasında mı bulunmuş yani
Haketmis de hic birsey yapmasan daha iyi birak jendi kendine bogulsun dursun sen oyl bori degilsin merak etme hic karisma ardinadan gitme hic bir sey yapma o neler kacirdigini bilmiyor
Çok teşekkür ederim biri demiş ki bir kız benimle öpüşüyorsa herkesle öpüşür seni öyle görmüş demiş gerçekten böyle mi ya ben çok sevdiğim için öpüşmüştüm halbuki.
Hayir ya alakasi yok sevdiginle tabi opusursun ama o bu sevgiyi haketmjyor arrik bunu biliyorsunuz ve bile bile yapmayacaginiza eminjm
Çok saol dostum inan çok iyi geldi bu sözlerin. Sana şunu da sorsam, şimdi bu iğrenç kişi bana erekte lafını etti ve senin zorunla seviştim dedi ya, ben bunun evine giderek yakasından tuttum, seni evime aldım ama seen bana hakaret ettin dedim, tokat attım. Şimdi ben zorba mıyım sence valla alınmam
Zorba drgilsinre yapmaman gereken birdey yaptin ki herkesin hatalari var seninde hatan olmasi gayet dogal ama dersini aldin degmeyecek biri icin hic birsey yapilmayacagi o yuzden cok dusunme zorba degilsin iyi birisin aslinda
Soracqklarin varsa soruyu begenevilirim yazabilirsin sende
Yani evine gidip ona hokkalı tokat atmak yanlış mı olmuş :)
O bana dedi ki beni sen zorladın bende öpüştüm ve senden beri şeyim kalkmıyor dedi. Sebebini sordum zor bela. Dedi ki ben sana o gözle bakmıyordum, öyle şeyler yaşadıktan sonra canım sıkıldı ve erekte olamadım o günden bu yana dedi. Ve seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı demesinin sebebini sakın yanlış anlama sana kıyamadım gibi bir mana yok. Çünkü ben sordum öpüşürken duygu yok muydu dedim, özür dilerim dedi. Sen benden öpüşürken tiksindin mi dedim, hayır hala ne diyorsun bu lafı senin bedenine söylemedim dedi senden tiksindim demiyorum dedi
Yapmasaydin daha iyiydi ama yaptin o yizden iyi yapmissin
Artik su alayi gec kurtul
Yapmasaydın iyi miydi 😄 abi adam senin yüzünden şeyim kalkmıyor diye hakaret etmiş yanına bırakıp susacak mıydım
Tamamda belki suc adamdadir yani kendi sucunu sana atmis olabilir yani niye bu kadar takildin anlamadim kalkamissa kalkmasin senin sucun mu
Abicim zaten bu laf hakaret etmek için söylendi ve bende o hakaretine tepki gösterdim. Zaten adam benim suçum olduğunu söyledi. Senin yüzünden şeyim kalkmıyor dedi bende hakaretine tepki gösterdim
Tamam iyj yapmissin hakaret etmekle boyle biri icin yorulmussun kendi zamanini boyle degersiz biri icin harcamissin helal sana
Vala sana şukadarını söyleyim, hayatına giren kızları söylemişti onlara prenses gibi davranıp bana günübirlik kıza davranır gibi davranamaz. Ben öyle bedenimi kullanıp iki gün sonra da hakaret edecek adama pabuç bırakamam ki. Sonuçta kendi hür iradesi ile bedenimi kullanmış sonra da bana öyle demiş yani insanın canı acıyor bir erkeğe zorla bir şey yaptırmak iftirası çok ağır yanına kalmamalıydı her yerden ona haddini bildirdim
Tamam iyi yapmissin
Ben ona bikeresinde evlenmeyi düşünmüyorum demiştim. Evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi bana. Yani bana taaa ne zaman böyle demiştin hatırlasana sen hani evlenmeyi düşünmüyordun dedi. Yani ben evlenmeyi düşünmediğimi söyleyerek takılmalık kız mı demişim kendime
O zaman olabilir
Geçmiş olsun sana aşık bu çocuk insanın seyi gerçekten sevdiği kisinin yanında kalkmiyo 😁
İyi misin ya adam bana sürekli hayır dedi, sonra da sevişti. Sonra da engelledi beni. Ne sevmesi? Sevse bin kere reddetmezdi
Sana bağlanmamak icin kaçıyo güzel kardeşim işlerin ciddiye binmesinden korkuyo sadece
Güzel dostum, adama beni düzenli olarak reddetmiş ya. Beni sevdiği yoktu
Yok yollu demiyor öyle olsa seninle mercimeği fırına verdikten sonra söylerdi mercimek fırına verilmedigine göre öyle bir şey söyleyemez bu adam seks adamı ve kimseye bağlanmak istemiyor sana bağlanacaģından korktuğu icinde seni engelliyor ters yapıyo
Haklı değil tam bir şeref yoksunu kişi oluyor
Bana dedi ki, sen bana taaa ne zaman evlenmeyi düşünmüyorum demiştin hatırla dedi. Evlenmeyi düşünmeyen insanlar böyle şeylere takmaz dedi. Yani birlikte öpüştük ya da uyuduk bunlara takmamam gerektiğini söyledi. Yani ben evlenmeyi düşünmüyorum diyerek ona takılmalık kızım mı demişim yani?
Çünkü bana dedi ki ben seni öpmeyecektim sen istedin. Öpştükten sonra canım sıkıldı ve sana o gözle bakmadığım için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. Yoksa senden tiksindiğim için söylemedim bunu dedi niye bedenine söylemişim gibi anladın dedi.
Boşver seni istediği gibi kullanacak aklı sıra
Haksız düşündüğüne değmez boşver şunu
Çok teşekkür ederim yani bana sen basitsin diyerek mi görüşmeyi kesmiş anlayamadım. Hani ben ne bekliyorsun diyince bilmiyorum demiştim ya, sen bana bilmiyorum demiştin madem öyle söyleseydin bende daha tutarlı hareket ederdim sana karşı demişti. Yapmazdım demişti..
Kendini bi halt sanıyor sadece ukala iyiki de o iş olmamış muhatap olma
Evet ama bir erkeği sen beni öpemezsin diyince öpüşmeye zorlamış mı oluyoruz? Bana dedi ki sen bana öyle diyince bende öpüştüm dedi sonra da psikolojim bozuldu ve şeyim kalkmadı dedi
Bida öp beni o şeyin bak nasıl oluyor de :)
Sizce bir erkeği bir kız zorlayabilir mi yani bana açıkca ne demek istemiş
Tabi zorlayamaz canı çekmiş öpmüş seni sen kendini bıraksan o işide yapardı içinde kalmış
ben onu sevdiğim için öpüşüyor olmasına sesimi çıkarmadım. Sonra da o hakaretini duyunca evine gittim bağırdım çağırdım tokat attım. Hak etmiş mi? Ayrıca bana sen herkesle yaparsın imasında mı bulunmuş yani