Aşk İlişkileri "İyi geceler ❤️ sen uyurken daha güzelsin 😅"? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tartışmıştık uyuyacağım dedim uyudum. ben uyurken bununla yazmış.Şaka bile olsa çok kırıcı ve saygısızca değil mi sizce de? Güncellemeler+1 yıl ben uyurken bunu yazmış* olacaktı pardon Güncellemeler+1 yıl Güncel. "İyi geceler ❤️ sen uyurken daha güzelsin 😅"? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Bir öküzden başka ne beklenir... siz çok değerli varlıklarsınız hanımefendiler böyle öküzlerle değerinizi düşürmeyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
Heartbreaker0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Miss gibi söz işte kırıcılıkla ya da başka birşeyle alakası yok en azından iltifat etmeye çalışmış bu da birşey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İltifat değil ki..Uyanıkken tartıştığımız için bunu yazmış bu iltifat değil. Yorumla Heartbreaker0 +1 yıl İltifat olmasa bile en azından ortamı yumuşatmaya ya da iyi niyetle söylenmiş kafaya fazla takıyorsun Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yani uyurken konuşmuyorsun ya demiş kanımca ondan güzelsin demiş galiba 😊 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet %90 o anlamda demiş olmalı anlayan tek sen oldun sanırım.Oysaki hiç konuşmadım bile biliyor musun..çok kırıcı değil mi sence de? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Evet kırıcı Yorumla Soran +1 yıl ben mi abartıyorum acaba demiştim 😔 teşekkürler.. Yorumla
byparis Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. uyurken seni mi incelemiş ) 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herb0ka da kırılmayın awk ben olsam seninle uğraşmazdım kezbansın belli ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Merak etme hayatım senin gibi lağım ağızlı bir erkekle olmam zaten uğraşmana da gerek kalmaz.😊 Yorumla DForVendetta +1 yıl Yazık kafana Yorumla Soran +1 yıl Evet 30 yaşında kocaman adamın şu çirkin üslubuna, komik profiline yazık değil bana yazık.) Yorumla DForVendetta +1 yıl Ben sana nasihat veriyorum ister al ister alma 😄 Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl sessiz oluyosunuz ya ondan demiş gkfkf 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet kırıcı değil mi Yorumla axish2s +1 yıl yani çok hemde Yorumla
blackboyibr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Neresi kırıcı anlamadım on numara laf işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İltifat değil ki..Uyanıkken tartıştığımız için bunu yazmış bu iltifat değil. Yorumla blackboyibr +1 yıl Espiri olsa bile takılacak bir şey değil sen sordun kanser oldum bile bana yapılsa kafadan kontak olurdum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir öküzden başka ne beklenir... siz çok değerli varlıklarsınız hanımefendiler böyle öküzlerle değerinizi düşürmeyin
❤️❤️
Miss gibi söz işte kırıcılıkla ya da başka birşeyle alakası yok en azından iltifat etmeye çalışmış bu da birşey
İltifat değil ki..
Uyanıkken tartıştığımız için bunu yazmış bu iltifat değil.
İltifat olmasa bile en azından ortamı yumuşatmaya ya da iyi niyetle söylenmiş kafaya fazla takıyorsun
Yani uyurken konuşmuyorsun ya demiş kanımca ondan güzelsin demiş galiba 😊
Evet %90 o anlamda demiş olmalı anlayan tek sen oldun sanırım.
Oysaki hiç konuşmadım bile biliyor musun..
çok kırıcı değil mi sence de?
Evet kırıcı
ben mi abartıyorum acaba demiştim 😔 teşekkürler..
uyurken seni mi incelemiş )
Herb0ka da kırılmayın awk ben olsam seninle uğraşmazdım kezbansın belli ki
Merak etme hayatım senin gibi lağım ağızlı bir erkekle olmam zaten uğraşmana da gerek kalmaz.😊
Yazık kafana
Evet 30 yaşında kocaman adamın şu çirkin üslubuna, komik profiline yazık değil bana yazık.)
Ben sana nasihat veriyorum ister al ister alma 😄
sessiz oluyosunuz ya ondan demiş gkfkf
evet kırıcı değil mi
yani çok hemde
Neresi kırıcı anlamadım on numara laf işte
İltifat değil ki..
Uyanıkken tartıştığımız için bunu yazmış bu iltifat değil.
Espiri olsa bile takılacak bir şey değil sen sordun kanser oldum bile bana yapılsa kafadan kontak olurdum