Aşk İlişkileri Kızlar, sırtüstü yatınca memeler kayboluyor mu sizde de? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor merak ediyorum herkeste mi böyle? Güncellemeler+1 yıl öyle çok küçük de değil hani Güncellemeler+1 yıl hemcinslerim yok mu bu sitede ya Kızlar, sırtüstü yatınca memeler kayboluyor mu sizde de? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkesin küçülür seninki normalde de küçükse biraz daha küçülür normaldir 2 2 Yorumla Soran +1 yıl aslında çok küçük sayılmaz ama belki daha büyüklerine kıyasla küçüktür bilemeyecem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç bedenin Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Değişmez ve de küçülmez sadece yayıldığı için gözünde yükseltisi kaybolur. 2 0 Yorumla
Heartbreaker0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Tahmini sırt üstü yatınca meme göğüsünün üzerine dağılıyor 1 0 Yorumla
sabah_ereksiyonu Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl partnerlerimde kayboluyordu. bence sıkıntı edecek durum değil küçük ve orta memeyi büyük memeye tercih ederim 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Nereye gidecek ya uyku sersemi kendini kaybediyorsundur. 0 0 Yorumla
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benimde öyle valla :) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla rumuzrumuz06 +1 yıl Komikmi:) cidden öyle Yorumla Soran +1 yıl olabilir ama bende normalde seninkinden daha büyüktür ona eminim :d Yorumla rumuzrumuz06 +1 yıl Olabilir :) oda seninkini özleliği Yorumla
Trileçe23 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl evet bütün kadınlarda olan birşey ama dolgunsa fazla kaybolmaz açıkcası 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl büyükmüde p*rnoda goruyorum kucukse cok ksyboluyo buyukse az kayboluyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ortaysa? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ideal güzel durur Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Allah başka dert vermesin 😂😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tabii canım orası öyle 😂 Yorumla M-B-B +1 yıl Yüzükoyun yat ne diyim bilemedim 😂🤣 Yorumla
SunPower Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl O göğüsleri küçük olan hatunlarda oluyor. :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl o kadar da küçük değil Yorumla SunPower +1 yıl Göğüs neticede yağ tabakasıdır aynı göbekte oluşan yağların sırt üstü yatınca içeriye saklanması gibi... :) Yorumla Soran +1 yıl normal o zaman Yorumla SunPower +1 yıl Normal tabi Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hsyır neden kaybolsun 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yahu bu sihirbaz mı nasıl kayboluyor 😄 0 0 Yorumla
AfitapHatunn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Hemcinslerin yazmış zaten harun abi. 22 kişi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaybolmuyor neyse orada kalıyor 0 2 Yorumla oski35 +1 yıl Dikkat ettin mi Yorumla Soran +1 yıl illaki ayaktaki kadar kalmıyordu diye düşünüyorum fazla büyük değilse Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok küçükse ever kaybolur. Senin nasıl ki? 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü içe girer Yorumla Soran +1 yıl içe mi giryor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ewet Yorumla Soran +1 yıl sizde öyle mi oluyor heartbrraker Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göğüs bölgesinde boşluk vardır sırt üstü yatınca göğüs dolgunluğu çok az p bölgeye girer Yorumla Soran +1 yıl anladım sağolsın. bir ben değilm o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hayır herkesde olur o. Neden takıldınız ki? Yorumla Soran +1 yıl ne bileyim uyanınca aklıma geldi 🙂 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Göster bakalım gerçekten kayboluyor mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl gösteremem Yorumla veledron75 +1 yıl Göster bişey olmaz. Yorumla veledron75 +1 yıl göster de yorum yapalım :) Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Memelerin küçük demekki 0 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bende kayboluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sende de mi meme var Yorumla hazretiPRENS +1 yıl ?Sen erkeklerde meme yok mu sanıyordun Yorumla Soran +1 yıl bizimki kadar olamaz sonuçta Yorumla hazretiPRENS +1 yıl 😂 yani Yorumla
_BundanSanane_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Hokus pokus memeler yokolus ✨ 1 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Seninkiler büyük sanirim Yorumla
Neden_yalan_soyledin Takip Et Xper 2 Yaş: 93 +1 yıl Benim 85 beden öyle dümdüz değil yatarken. 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Küçükse kaybolur 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Senin memen küçük. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok küçük değil ya. bana göre ideal Yorumla PromisedLand +1 yıl Kaybolmamaları lazım 😂 Yorumla
oski35 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Nasıl bir şey bu ya 0 8 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum birlikte olduğun kızlarda öyle olmuyor mu Yorumla oski35 +1 yıl Hayır sende öylemi Yorumla Soran +1 yıl evt Yorumla oski35 +1 yıl Merak ettim 🤔 Yorumla Soran +1 yıl yaa daha nasıl anlatılır bilmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl ama göstermem 😂 Yorumla oski35 +1 yıl Tamam 😂 Yorumla oski35 +1 yıl Burdamısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Herkesin küçülür seninki normalde de küçükse biraz daha küçülür normaldir
aslında çok küçük sayılmaz ama belki daha büyüklerine kıyasla küçüktür bilemeyecem
Kaç bedenin
Değişmez ve de küçülmez sadece yayıldığı için gözünde yükseltisi kaybolur.
Tahmini sırt üstü yatınca meme göğüsünün üzerine dağılıyor
partnerlerimde kayboluyordu. bence sıkıntı edecek durum değil küçük ve orta memeyi büyük memeye tercih ederim
Nereye gidecek ya uyku sersemi kendini kaybediyorsundur.
Benimde öyle valla :)
😂😂
Komikmi:) cidden öyle
olabilir ama bende normalde seninkinden daha büyüktür ona eminim :d
Olabilir :) oda seninkini özleliği
evet bütün kadınlarda olan birşey ama dolgunsa fazla kaybolmaz açıkcası
büyükmüde p*rnoda goruyorum kucukse cok ksyboluyo buyukse az kayboluyo
ortaysa?
ideal güzel durur
Allah başka dert vermesin 😂😂😂
tabii canım orası öyle 😂
Yüzükoyun yat ne diyim bilemedim 😂🤣
O göğüsleri küçük olan hatunlarda oluyor. :D
o kadar da küçük değil
Göğüs neticede yağ tabakasıdır aynı göbekte oluşan yağların sırt üstü yatınca içeriye saklanması gibi... :)
normal o zaman
Normal tabi
Kız olmadığım için bilmiyoreee
Hsyır neden kaybolsun
Hayaletler kaçırıyor.
Yahu bu sihirbaz mı nasıl kayboluyor 😄
Hemcinslerin yazmış zaten harun abi. 22 kişi
Kaybolmuyor neyse orada kalıyor
Dikkat ettin mi
illaki ayaktaki kadar kalmıyordu diye düşünüyorum fazla büyük değilse
Çok küçükse ever kaybolur. Senin nasıl ki?
Çünkü içe girer
içe mi giryor
Ewet
sizde öyle mi oluyor heartbrraker
Göğüs bölgesinde boşluk vardır sırt üstü yatınca göğüs dolgunluğu çok az p bölgeye girer
anladım sağolsın. bir ben değilm o zaman
Yok hayır herkesde olur o. Neden takıldınız ki?
ne bileyim uyanınca aklıma geldi 🙂
Göster bakalım gerçekten kayboluyor mu
gösteremem
Göster bişey olmaz.
göster de yorum yapalım :)
Çoğu kadında öyle
Memelerin küçük demekki
Bende kayboluyor
sende de mi meme var
?
Sen erkeklerde meme yok mu sanıyordun
bizimki kadar olamaz sonuçta
😂 yani
Saga sola gidiyorlar
hayır
Hokus pokus memeler yokolus ✨
Seninkiler büyük sanirim
Benim 85 beden öyle dümdüz değil yatarken.
Bnde kaybolmuyo
Küçükse kaybolur
Ne alaka ki
Senin memen küçük.
çok küçük değil ya. bana göre ideal
Kaybolmamaları lazım 😂
Asla yatmam, acıyor
Iyice çekiyor.
Kaç beden ki
Nereye gidiyor acaba
Nasıl bir şey bu ya
bilmiyorum birlikte olduğun kızlarda öyle olmuyor mu