Ne demek salgın yok yaa bunlar ne kullanıyor gerçekten 😅
Farklı bi yan alemde falanlar galiba 😂
Farklı bi yan alemde falanlar galiba 😂
Bence doğru diyorlar neden diye sorarsan da hükümet binlerce kişi ile kongreler düzenleyerek mikrobu saçıyorlar kongreler bitiyor ve milleti evlerine hapsediyorlar millete ceza yazıyorlar ama kimse çıkıp ta sorgulamiyor binlerce kişi maskesiz ve sosyal mesafeye uymadan ceza yemeden nasıl kongre düzenliyor diye böyle hükümet istemiyorum kendi adıma ülkeyi batırdı daha da batirmaya and içmiş elinden geleni yapıyor dilerim ki tez zamanda defollup giderler.
Günlük vaka sayıları ölü sayıları kesinlikle ve kesinlikle doğru değil hepsi saklanıyor millet kan ağlarken bazıları koltuk sevdası yüzünden hiç bir şeyi takmıyor milletine örnek olması gereken Cumhurbaşkanı çıkıyor maşallah maşallah diyor esnaf kan ağlıyor işsizlik aldı başını gidiyor adam hala siyaset derdinde diyecek çok şey var ama susmak gerekiyor
Kufur etsen boyle rahatlamazdim iyi yazdin bro
Cevap
11Cevap
Virus var ama bi boqlar da var bu iste. Ilk basta virusu gosterdiklerinde çinde insanların ölüm videolarini yaydilar oysa ki virus gripten cok daha hafif bir sey, gecirdm ordan biliyorum.
Bencede salgın yok. Temaslı hiç kimsenin öldüğünü görmedim. Salgın olsaydı akp kongresine katılanların hepsi geberirdi
Ben ölen duydum yakın çevremde
Pozitif vakalarda ölen oluyor ama temaslilarin hiçbiri pozitif olmuyor ve ölen yok
hes kodu kolelığı dıye de vardı jndjndak korona da basıt bır grıpmıs kıcı kırık grıpmıs abartma varmıs dahdjadkjhdkad gulmek ıstıyorum boylelerıne ama sadece acıyorum
Etkileşim için saçma sapan Tag'lar açıyorlar çoğu zaman.
karantina nın başında içimi dezenfekte edeceğim diye saf alkol içinlerden bunlar
Salgın medyanın verdiği haberlerde var.
Herkes her düşündüğünü söylemekte hür.
Evet doğru salgın yok yalan var
Beyin takviyesi lazım onlara
Kafaları güzel
Troller
Aptallar
bende yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?