Biraz da utangaç veya sessizse alın size yalnızlık abidesi. Hayatı boyunca duyacağı 3 kelime de şu: nasip, kısmet, hayırlısı.
Kadınların hepsinden nefret etmeye başladım
Kadınların hepsinden nefret etmeye başladım
Kadınların en sevmediği özelliklere sahipsin lafta hepsi senin gibi ister ama olay ciddiye binince hepsi kaçmak ister tersini idda etmemeli bence kızlar
Ondan sonra bütün erkekler aynı demeleri yok mu bir kaşık suda bogasim geliyor
Ne istediklerini bilmiyorlar ben bu yüzden kadınlarda soğudum hiçbiri ile ilgilenmiyorum
Yakışıklı değilim ve seninle aynı durumdayım. Yılbaşında hoşlandığım bir kız vardı kız açıldıktan 2 dk sonra reddetti. Bende artık ilgilenmemeye başladım. Okul bitip ekonomik özgürlüğümü kazandığımda ayrı eve çıkıp tek yaşayacağım. Benim kaderim buymuş demekki
Cevap
11Cevap
Senin değerin evlilik zamanı anlasilir şu an gençler eğlence peşinde tam evlilik çagina gel hele bide kazancın iyi ise değerin dolar gibi artar
Cok beklerim o zaman daha
Kafana takma elbey iyi bir sevgiki bukursun kac milyonluk ülke kiz dolu bir çok kisi sevgilim olsun diye teklif bekliyor emin ol üc bés rededildikten sonra bulursun
Türkçe altyazı mevcut
Ben de böyleydim djbfjd artık acilmaya çalışıyorum hayat bitiyo eglenmene bak bro değiş
Değişmek istemiyorm ben.
O zaman hep kaybedecek üzüleceksin
Boşver kadini erkeği insanı. Kendine odaklan. Hepsi biş bunların. Sen ve deneyimledigin hayat var. Gerisi geçiyor birer birer.
Birini sevince hayat durmuyor ki yine yaparim her seyi
Ben severim, asıl hovarda insan sevilmez. Kişinin yakışıklı olması da bir etken olmamalı ama efendi olmak...
Paran yoktur kanka paran olsa sürünerek gelir kopek gibiler aynı sjsj
Hahah😂😂 bir yandan sen de haklisin
Böyle olan herkesin sahibi var 😂
Nasıl yani
neden nefret ediyosun ki?
Salak salak buluyorlar itin tekini sonra her erkek aynıymış gibi konusuyorlar bogasim geliyor
Kizlar akilsiz işte napalim. Efendiler sap , kekolara bakiyolar
Yakışıklı omayan halinim sanırım
Mustafa sen misin len 😀 doğru söyle
Benim gibi olan birisi daha varmis demek. Mustafa degilim
O da senin gibi ama çok tatlı çocuk işte Ama çok utangaç yerim onu
Nasip kısmet ams
Dur bi soruyu okusaydin hemen nasip kısmet yazmissin
Yaşın küçük kardeş.
Küçükler sevemez mi 22 yasimdayim.
Basladik yine hayırlısı demeye
Sevilir
Sevilir elbet