Esmer kara kaş göz yüz hatlarım gerçekten iyi dolgun dudak minik burun elmacıklarım belirgin boyum 172 en azından kısa değilim oradan kazanıyorum ama esmerim diye sıradanım yeşil Ela gözlü sarışın olabilirdim kendimi rengimden dolayı beğenmiyorum teklif almama rağmen bu düşünceden nasıl çıkabilirim 😞?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde kısa boylu olsaydım kahrolurdum herhalde ailede herkes renkli gözlü yeşil mavi Ela haliyle takıntı haline getirdim..
niye , karagözlü. müptelalari da var ☺️ saçının rengi ile oynayabilirsin ışıltı kattirabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Göz rengine bu kadar takıyorsan lens kullan ama yersiz bir takıntı bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En azından kısa değilmiş gö***tüm sende ki bu be***yinle sen kendini beğenmiyor olman normal üstune başkalarının beğenmesi saçmalık olur zaten sırayla geliyorlar galiba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayati bir oyun gibi dusunursen zaten kimseye eller esit gelmiyor. Kimine kavun kimine kelek misali...
Kelekte değil de işte renk sadece
Cok güzel olup ne yapacaksın çok guzellerin hic biri mutlu degil Allah çirkin şansı versin dememişler boşuna
Gözüm yeşil ve kendimi senin gibi hissediyorum. Bunun tiple alakali olduğunu dusunmuyorum.
Ne ile alakalı
Eger sevgili yapma konusunda diyorsan bu biraz agizin laf yapmasina bagli. Totosu basi oynayan birisi olmali :)
Ya yok bi sürü teklif alıyorum zaten 😂
niye , karagözlü. müptelalari da var ☺️ saçının rengi ile oynayabilirsin ışıltı kattirabilirsin
Göz rengine bu kadar takıyorsan lens kullan ama yersiz bir takıntı bence
En azından kısa değilmiş gö***tüm sende ki bu be***yinle sen kendini beğenmiyor olman normal üstune başkalarının beğenmesi saçmalık olur zaten sırayla geliyorlar galiba
O değilde bir sürü sazan atlamış ona ne demeli
Kendime göre güzellik kriterlerim var bana kısa olmak yakışmazdı başkasına göre kısalar güzeldir neden köpürdün?
Konuşma tarzına bakınca kendini beğenen bir budala görüyorum ben
Kendini beğenmeyen çatlarmış abla 😀
Yo aksine kendimi beğenirim ama senin gibi böyle kısa insanları rencide edici sozlar sarf etmem
Meselenin güzellik değil dişilik olduğunu anladığında başa çıkmaya başlarsın..
Yeterince iyiyim dişiyim ama hep fazlasını istiyorum beğenilen bi kız olduğum için sanırım sürekli güzel görünme çabası içine giriyorsun
Eğer yeterince dişi ve özgüvenliysen böyle dertlerin olmazdı.. Birinde eksiklik var güzelim..
Yoo bence sende iyisindir kendini sev sadece 😊
Seviyorum da fazla takıntılıyım galiba
Psikolojik deli lan bu
iyisin ya bence fazlasını merak ettim
Boşa uzuyorsun kendini
Bazıları da kara kaş kara göz sever, benim gibi
ama söverim