Evet sorum evli bayanlara, eşinizden gizli en fazla ne yaptınız? Gizli altın bozdurma olur aileye para verme olur, aşk olur sevgili yapma olur tek seferlik cinsellik olur ya da başka başka ne yaptınız?
Eşim son zamanlar tuhaf davranıyor ondan kadınları anlamak adına soruyorum. Ve ayrıca eşimin neden böyle yaptığı hakkında yardımcı olabilecek kişileride beklerim. Soruya bekarlar ya da çok bilmiş erkekler mantıklı düşünceleri varsa yorum yapsınlar yoksa sadece evli bayanlardan görüş almak istiyorum ki eşimi anlayabileyim.
Eşim son zamanlar tuhaf davranıyor ondan kadınları anlamak adına soruyorum. Ve ayrıca eşimin neden böyle yaptığı hakkında yardımcı olabilecek kişileride beklerim. Soruya bekarlar ya da çok bilmiş erkekler mantıklı düşünceleri varsa yorum yapsınlar yoksa sadece evli bayanlardan görüş almak istiyorum ki eşimi anlayabileyim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kardeşime telefon aldım
Umarım benimkinin durumuda sadece bundan ibarettir 😒
sizin eşiniz nasıl davranıyor ki
Ya bu baya uzun konu ama çok tuhaf halleri var, daha öncede burdan soru sordum ama hep bekar olanlar cevapladı ve verdikleri cevaplar ergence aptalca şeyler oldu, açıkçası dinlemek istersen bu konuyu detaylı konuşabiliriz istersen
Bak işte gereksizin amacı hemende belli oldu 😂
buradan anlatmak sizi rahatsız edecek ve özel mesajla anlatmanız gerekecekse bunu da ben kabul edemem
@Ertann21 gereksiz insan anlatmadan nerden bilecekte yorum yapıcak? Neyse normalde kimseyi engellemem ama sen engeli hak ettin. Çünkü herkesi kendin gibi görüp insanların sorunlarını baltalıyosun.
Yok aslında rahatsız olacak bi durum yok burdanda anlatırdım ama gördüğüniz gibi bazı gereksizler herşeye maydanoz oluyor bu yüzden anlatamıyorum
Eminim ki evli bile değilsinde ve amacın çok belli ama neyse 😂
Ne gibi tuhaf davranışları var
Sanki birşeyi gizliyor gibi davranıyor
Bu düşünceye nasıl vardın peki
Ben yatıyorum o hala yatmıyor, eskiden evdeydi hep şimdi hep dışarda ne zaman eve gelsem evde değil arkadaşlarımla dışarı çıktık gezdik diyor. Telefonunda şifre yoktu şifre koymuş
Eve geldiğinde yorgun oluyor mu giyiminde değişiklikler var mı