Farz edinki siz çok zenginsiniz ama begendiniginzkız ya da sizi beğenen kız fakir ne yaparsanız?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim şu anki sevgilim, varlıklı. Ben yoksulum. Fakat onu varlığı için değil. Saflığı için seviyorum. Temiz kalpli hayra şerre ermez aklı. Bu durum tam tersi olsaydı da severdim. Sevmenin, sevginin parası pulu yok.
Sadece kendinize edineceginiz eşin, sevgilinin kalbinde merhamet var mı yok mu buna dikkat edin. Merhameti olmayan bir erkeğin, sevgisinin de karakterinin de hiçbir anlamı olmaz. Hoscakal.
Bir kız olarak erkeklerimizin bu kadar aşşağılık olduğunu düşünmüyorum zaten evlilik hayatı birleştirmektir bir araya gelince samanlık seyran olur önce aşk olsun.. gönüller bir olsun🥰
Cevap
15Cevap
Niye evlenmeyeyim yeterli seveyim yeterki sevlieyim kalpten içte zihniye ruhuyla
Öylede haklısınız da beğendiğim kişinin durumu benden baya bi iyi sırf bu yüzden pek cesaret edip konuşamıyorum beni tersler bana tepeden bakar diye sizceee
Türkiyede yaşıyoruz Türkiye de şu programı kullananların kaçı zengin zaten anasını satayım. İnsansa evlenirdim.
Sana yemin ederim ki evlenen var kardeşim bunu acayip bir gerçeğini gördüm...
Nasıl yani anlamadım detay veririmsiniz
Onemli olan sevgi guven ne parali parasizlar beraber aile kuruyor. Yeterki iki kisi birbirine inansin sevsin guvensin
Kızın zengin fakir olması önemli değil. Kızlar Fakir birini istemez ama erkekler isteyebilir
Paranın ne önemi var evlendiğin zaman beraber çabalayıp birseyler yaparsınız zaten
Öylede beğendiğim kişinin durumu bayaaa bi iyi sırf bu yüzden ona ilgimi sevgimi belli edemiyorum beni yanlış anlar diye
Öyle anlayacaksa o ilişki zaten yürümez
Bir kadınla evlenme şartım ya güzel olması lazım ya da zeki olması
Bu soruyu sormuşsa hayır. Parasızlıktan dolayı ezilmiş birisini hayatıma almam
Zengin kadınla evlenip parasını yecem
Fakir zengin diye ayrim olmaz
aklı fakir olmasın
tam Can Yamanlık soru!
Kişiyi cebi taşımaz
evlenirim tabiki de
Okumuş ise evet
noolmuş
ben fizige bakarim