Ben Jinekoloji ve Obstetrik anabilim dalında (Kadın hastalıkları ve doğum] doktorum. Eski kız arkadaşım benden bir kaymakam için ayrılmıştı. Görücü usulü istenince beni değil onu seçerek onunla evlendikten 3 yıl sonra dün bana ulaştı. Çalıştığım özel hastane Dünya'ca ünlü bir hastane. Orada tüp bebek tedavisi için yaklaşık 650 bin dolar para istemişler. Bu parayı karşılayamayacağı için aklına ben gelmişim ve bana ulaştı. Yardım etmemi istiyor. Masrafları azaltmamı ve profesör doktor ayarlamamı istedi. Daha önce profesöre başvurmuşlar ama profesör kabul etmemiş. Araya benim girip ikna etmemi istiyor. Sizce yardım etmeli miyim?
Eski sevgilim ona tedavi konusunda yardım etmemi istiyor, ne yapmalıyım?
bence olaya eski sevgilin olarak bakma herhangi birisi olarak bak ve bu kişiye ayrımcılık yapman doğrumu bunu düşün her hangi birisine ayrımcılık yapar mısın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herhangi birisi bana ulaşamaz. Eski sevgilim olduğu için ulaşabildi. Normal insanları ben tedavi ediyorum zaten.
Yinede cok degilmis 😔 insallah benimkide biter biran once. Konunuza gelecek olursam yardimci olurum ama muhatap olmam fazla. Zaten emin ol senin ahin vardir onun ustunde cocgu olmuyordur