Eglenilecek kız evlenilecek kız böyle birşey var mı erkekler gerçekten eğlendiğiniz kızla evlenmiyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir kızdan duydum erkekler eğlendiği kızla evlenmez gezer tozar ama eşi yapmaz diyordu iş evliliğe geldi mi öyle kız istemezlermis bide buraya sorayım dedim acaba öyle mi diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evlenirdim ama karakteri geniş olmasın yeter eğlenceli birini bulmuşsun daha ne istersin. Tak yüzüğü yaşa hayatını
Eğlenemeyeceğim biriyle neden evleneyim. Bu ayrımı yapmak çok saçma.
Evlenecek kiz ne eglenecek ne yazik ya kizlari asagilamayin
Kızları aşağılamak değil bazıları çok özgür olurken her konuda bazıları utangaç vs oluyor ya bundan söz ediyorum
Olsun ya siflandirma
Niye evleneyim mk ikinci el araba istemem ben 0 km olucak mk
Eğlenmek önemli hatta %70 diyebilirim ama tek başına yetersiz.
birinde oldu öyle kız bakire değildi istedim o istemedi
Eğlendiğin kız o anlamda değil
Ben şu anlamda kızlardan bahsediyorum özgür yani seninle öpüşen giyimi kuşami rahat kimseden bir çekincesi olmayan kızlar
Her erkeğin kendine göre belirlediği bir kız vardır yanlış anlama ama ben evleneceğim kızın tam da anlattığın gibi olmasını isterim aslında
Eğlenilecek kız denilen şey club kızları
Yok ben şöyle kızdan bahsediyorum özgür yani seninle öpüşen her yere gelen çekinecek kimsesi olmayan her yolu bulunan kızlar
Evlenilir ya niye evlenilmesin
Bilmiyorum hiç evlenmedim
Dur daha ne evlenmesi yaw
Erkek olduğum halde bilgim yok 😅
Evlenen de var evlenmeyen de var
Kişilik karakter meslesi hayatından aksiyon arıyorlar evleniyorlar sesiz sade bir hayat için evlenmiyorlar.
Her eglendigimle evlensem evin yolunu sasirirdim
Eğlenmediğimle evlenmem
Belki başkasıyla da eğlendi buna hiç takılmaz mısın
Takılmam
İlk eglendigi kişi bensem neden evlenmeyimm?
Bilmiyorsun belki eğlendi belkide eglenmedi
Çok ta takılmamak laazjm böyle şeylere