+1 yılKova burcuyum djdkdjdkhsjdhd evet baya flörtüm oldu, saymadım. Ayrıca flört için aşık olmaya gerek yok, hoşlansan yeter. Flörtlerim arasında sadece birini sevdim ama ona da aşık olmadım. Aşık olduğum kimse olmadı. Hoşlandığım baya kişi oldu. Sadece bi kişiyi de sevdim işte. Öyle yani djjcndjcjfjd
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen gerçekten doğru birini bulmuştum 5 yıl sevdim 5 yıldan sonra kendisi ayrılmak istedi ama gerçek seviyorduk bir birimizi sadece ailevi sikintilardan dolayı ayrıldı ben den tam 2 sene oldu ayrılalı şükürler olsun Allah'ıma doğru insanı karşıma çıkarttığı icin nasıp değilmiş olmadı ama hayat güzel olan herşeye açıktır kim bilir belki doğru bir insan gene çıkar ve bu sefer hiç gitmez umudunuzu kaybettiğiniz yerde unutmayın ne aile kalır ne sen kalırsın nede başkası üzülmüyorum çünkü her insanın başına gelebilecek bir şey🙏🙏🐦
118 Yorumla- +1 yıl
Sen haklısın evet ama sen sevmişsin ve sevilmişsin ben mesela hiç sevilmedim hiç değerli olmadım. Bide çok sakin sessiz olduğum için kimse beni sevmedi. Hiçbir zaman da evlenemeyeceğim ama yine de üzülüyorum
- +1 yıl
Artık önüme bakmaktan başka bir düşüncem yok Allah nasip ederse doğru insan her türlü gelir mesele senden çıkar mesele senin o karşındakinin gözlerine aşkla sevgiyle ve mutluluk gibi niyetle bakmaktır mesele ☺️
- +1 yıl
@Kitaproman12 eyer umudunu kaybedersen herşey sana yüzünü çevirmiş gibj gelir ama hayatı sev namaz kıl kuran i Kerim oku emin ol huzuru bu söylediklerimden başka hiç bir şey tasarlayamaz bunları yaparsan illaki doğru insanı bulursun☺️
- +1 yıl
@Kitaproman12 görüşlere yorum yaparak erkek mi bulmaya çalışıyorsun?
- +1 yıl
Öyle deme be doğru insan herzaman bekler bı görüşe falan bakar düşünür ama doğru karar verir doğru insan o yüzden zararın neresinden dönsek kar bence 🙏
- +1 yıl
Saçmalama benim kaderimde hiç evlenebilmek yok ve sosyal medyadan kimseyi bulmaya çalışmam ben. Asla da sosyal medyadakilere güvenmem
- +1 yıl
@Kitaproman12 sözlerine katılmıyorum malesef çünkü iki sene evvel bı tane arkadaşım internetten biriyle konuştu şu an evliler ve 1 çocukları var ayrıca çok mutlular yani sosyal medya olsun ne olursa olsun mesele senin iradendir mesele senin güvenip güvenmemen değil nefsine yenik düşersen kaybedeceğini bile bile birisini seversen tabiki kaybedersin çünkü hiç bir insan kaybetmek istemez o yüzden doğru insana rastlanmak zor 🙏
- +1 yıl
Yok sana demedim başka biri yorum yazmış da ona dedim. Ama sana şunu söyleyeyim internetten tanışma anlamındakileri demiyorum genel olarak evlilik kader bazen bizimle alakalı olmuyor. Bizim seçimimiz ya da kimseyi kendimize yakıştırmadığımız için değil bazen kader engelliyor bazı insanların kaderinde hiç evlilik yok bence. Çünkü öyle olsa birsürü insan yanlız kalmak ya da bekar ölmek zorunda kalmazdı
- +1 yıl
@Kitaproman12 ama bu senin iradenede bağlı Rabbim bizlere kader sunmuş ama bunu iradenizle kullanın demiş misal 3 yol gôsteriyor sana ve sen kendi iradenle o 3 yoldan birini seçmen lazım yani şu geçirdiğimiz hayatta yaşadığın herşey iradeye bağlı unutma
- +1 yıl
Ama herşey irademize bağlı olsa birsürü hastalıklar çeken insanlar var kanserden ağrılı sızılı ölen insanlar var onlar hastalıklı olmayı kendileri seçmediler yani hayattaki herşey bizim seçimimiz değil ki. Keşke herşey bizim seçimimiz olsaydı ama iyi insan olmak vicdanlı olmak sevap işlemek bizim seçimimiz. Herşey bizim seçimimiz değil ki
- +1 yıl
@Kitaproman12 onu demiyorum hepimiz hastalanıriz o ayrı bir mesele bizi yaratan bizim her hangi bir yalnişimiz olur sa her hangi bir günah işlersek eyer başımıza kötü yollardan çıkmamız için bir imtihan getirir o imtihanı güzelleştirmete kötüleştirmekte sana kalır yanı demem o ki insan yanlış yaptığı sürece hep mutsuz kalır ve hep kaybeder ama kalbi imanla dolsa rabbine düşkün olsa hiç bişi de olmaz şayet öyle insanlar Allah'ın bir lutfudur unutma
- +1 yıl
Ama ben iyi bir insanım sessiz sakinim kibirli egolu değilim ve bu yüzden kimse beni sevmiyor. Ve hiç evlenebilme şansım yok bu kaderi ben seçmedim ki ama bunu yaşamak zorundayım ve dua da etsem değilmeyecek
- +1 yıl
@Kitaproman12 birdaha düşün bence mutlu olmak için nice insanlar dua ediyor ve karşılığında buluyor illaki eyer sen içinden söylemezsen duanı tabi kabul olmaz.
- +1 yıl
O zaman neden her ettiğimiz dualar kabul olmuyor? Mesela çocuğu olmayan bir evli çift var diyelim onlar dua etseler bile çocukları yok ama allah eğer istese zaten onlara hayırlı evlatlar nasip ederdi ama kaderlerinde anne baba olmak yok bu yüzden nasip olmuyor mesela. Bazen biz ne kadar çok istesek dua etsek de olmuyor
- +1 yıl
@Kitaproman12 insanın bir geçmişi var dimi önceden yaptığı kötülükleri var Allah o yüzden bazı insanlar in başına bu tip kötü sonuçlar gediriyor çünkü hak ediyorlar bazıları bence
- +1 yıl
Sana yazık. Çocukken bebekken birsürü zor hastalıklar sıkıntılar geçiren insanlar var hepsi kötülük işleyip sıkıntı çekmiş olamaz ama senin gibilerin hiçbir sıkıntısı derdi olmadığı için bilemezsin
- +1 yıl
@Kitaproman12 sadece konuştuğum şeylere bakarak bunun derdi yok diyemezsin çünkü herkesin bir derdi var benim tek derdim aileme bakmak ve mutlu olmakk
+1 yılBoğanın canını yiyeyim boğa gibi burç var mı ya boğa erkeği gibi severse ya da değer verirse normal insan duygularının çok üzerindedir. Yapmacıklarla işi yoktur fedakardır dır dır da dır boğa kraldır.
14 Yorumla- +1 yıl
İkisi de anlayışlı olması aşklarında tutkulu bir ilişki olmasını sağlar. Uyumlu bir arkadaşlık ile birlikte iyi bir aşk da yaşayabilecek bir burç uyumudur. Yükselen de önemli tabii de genel olarak ana burca bakıldığından uyumludur bana göre Koç Aslan Yay harici her burçla uyumludur boğa burcu sadakat olduğu sürece sorun olacağını düşünmüyorum.
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılOff 25 yaşımda bir kızım bu zamana kadar hiç sevgilim flörtüm falan olmadı hiç çıkma teklifi de almadım kimse de bana aşık olmadı zaten kaderimde hiç evlenebilmek yok yanlızlığa alışkınım ama hiç sevilmeyecek olmak çok üzücü
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Ben bu soruya bütün kovalar adına itiraz ediyorum sayın soran!!! 25 nedir yahu? Biz kovalara hakaret resmen.. Sayı en az 50 olmalıydı. 😂😂😅
66 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece ve sadece benim için özel olan insana bunu söylerim.
Bu arada 20-30-40 diyenler kiz soruda "kac flütünüz oldu" diye sormadi bilin isterim.11 Yorumla
+1 yılBir de biz akreplerr çapkın zannediliyoruz 😂😂
Cıkcıkcıkkkk😂😂31 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
+1 yılneden 100 kişiyle aynı anda yazışıp flört edip sonra da piyasada düzgün erkek yok gibi yalanlara başvuruyorsunuz?
11 YorumlaKova 25 yazıyor kökū yalan 25 in karaköku onun karakökü onunda karakökü bir sen çıkana kadar HAYAT
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. oha sdsdadsa ben nasıl kovayım 25 yazıyor benim niye haberim yok :D
13 Yorumla
+1 yılBenimde akrep burcum bende bir kez karasevda oldum kurban
11 YorumlaBen akrep im ve sadece 2 kez aşık oldum umarım bir daha olmaz
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. valla ben yengecim, kolay aşık olurum kolay da unuturum. yükselenim terazi onun özelliğini taşıyor olabilirim.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 14-15 yaşlarında olmuştu sevgililerim, şu an yok. Anladım ki gerek yok. Boşa zaman kaybı.
"Zamanında anlayamadıklarını, Zamanla anlarsın"10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtü yeni yeni duydum hiç olmadı diyebilirim. Bizim zamanda yoktu böyle seyler
11 Yorumla
+1 yılŞimdi benim burcum oğlak yükselenim ikizler flört sayısı almış başını gitmiştir saymadım sevgilim ise 2😂
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOğlak benim için yanlış sayısını bile. hatirlamiyorum 19 25 yaş arası çok ama çok hızlı geçti İstanbul'da
10 Yorumla Bir sürü var ama aşk sanırım bir kez, o kadar zaman sonra bile umutmamışsam... Ama buradakiler doğru değil, boğa mesela 1 olması mümkün değil...
10 Yorumla
+1 yıl19 diyor ama 19 dan fazla oldu ya o kadar az olmadı anlık bir yerde flörtleştiğim ama bir daha asla o çocuğu görmediğm olmuştu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yanlis istatistik 🤔
yaylar duygusal romantik olur, sadakat sahibidir 👍
Yay değilim bu arada 🙊10 Yorumla
+1 yılSevgilim olmadı, ama flört'den kastınız ne? Flört eden erkeklerle arkadaşca konuşmuşluğum oldu – 10 dan fazla heralde.
10 Yorumla
+1 yılAslan 3 mü? Aslanın bir tane bile flörtü olamaz ki adam akıllı. Aslanın ağzına ederler anasını bile bellerler
10 YorumlaGerçek anlamda 3 flörtüm oldu ama aşık olduğum 1 adam vardı onlada ayrılmıştım 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılAslan 3 demiste 25 yaşında olmadan 3 u çoktan geçti bu sayı 🤔🤗
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslan burcuyum ama sayı doğru değil sadece bir kere oldu o da yıllar önce
10 Yorumla
+1 yılBir kere flörtüm oldu sadece o da flört olarak kaldı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYay.
Kendi rekorumu kirmaya az kalsada yoruldum galiba.10 Yorumla 3 kişi valla bu eziklikmi bilmiyorum ama doğru olan bu 😏
10 Yorumla
+1 yılKova degilim ama kovaya az söylemişler yalan kovada sınır kocamı uzak durun 👌
10 Yorumla
+1 yılakrebim ve sadece 1 kere aşık oldum 2-3 tanede flört
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. valla 25 olmuşmudur sayıcam ama hatırlayamadıklarıö da olur olmuştur yaa 😁😁
11 Yorumla- +1 yıl
Oha
+1 yılKülliyen yalan, tüm tanıdıklarımı arkadaşlarımı da düşününce tamamen sallama bir liste olmuş
10 Yorumlaİkizlerim sayamadım o kadar cok kii
ama aşık oldugum 3 kisi filandır10 Yorumla
+1 yılKova 25 demiş, tam üstüne basmış mk flört candır ve heyecandır.
10 YorumlaFlört farklı aşk farklı. Bir kere aşık oldum. 4 tane kız arkadaşım oldu 2 si çok uzun sürdü
10 YorumlaBurcum benden bağımsız 20 flört yapmış ama ben elde var sıfır.
10 Yorumla
+1 yılresimde 7 yazıyor. bunun üstüne söz söylemek bana düşmez.
10 Yorumla7 felan hiçbirinede asık olmadım olamıyorum her obsesyonu yasadım bir onu yasamadım
10 Yorumla
+1 yılBenim Çok Resimdekinden de Çok Lakin Ciddi Biri Degildim Hep
10 Yorumlayakinda erkek olan sinekle bile flortsecegim diye korkuyorum burc terazi
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. 32 yaşındayım hayatımda hiç flörtüm de sevgilim de olmadı
10 Yorumla
+1 yılBalık konusunda söylenenler doğru.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Balık desem yeterli olur sanırım.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim çok oldu da karşımdakilere sorarsan sayı düşebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl49 falan, net hatırlamıyorum, coguyla beraber oldum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKova sayi eksik yaaa flört çok olurda maksat kalbi calani bulmakta :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen flört arkadaşça konuşur bitiririm olmuyorsa zaten anlamak uzun sürmuyor olup olmayacağını
10 Yorumlaakrep 2 mi fkfkfkf bunu yazanın burçlardan anlamadığı belli
10 Yorumla
+1 yılBoğa ama keşke tersine olsaydım be bikeyim terazi yay filan olsaydım
00 Yorumla
+1 yılAbartmış, 1 kere sevdim o da ne mal olduğunu anlayınca direkt düştü gözümde.
30 Yorumla
+1 yılAkrebim.
Sadece bir kez gerçekten aşık oldum..11 Yorumlaben de akrep burcuyum 1 kere aşık oldum. kötü bitti. tekrar birine bu duygularımı besleyebileceğimi sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılSaymadım genelde aşık edip kaçyom
15 Yorumla- +1 yıl
Napim
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Canım sıkılıyor
bir 10 flört 2 sevgili 1 kere de aşık oldum
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Başak ama 4 tane oldu
18 Yorumla
+1 yıl19 diyor 🤪 külliyen yalan 🤣
14 Yorumla- +1 yıl
4 yaşımdan beri her sene 1 tane demek oluyor bu 🤣
Cidden öyle flörtöz bir tip değilim 😂 - +1 yıl
Kimseyle uğraşmam artık 😁 yoruldum benden bu kadar 😊
Hiç olmadı..
30 Yorumlaşu an 19 yaşındayım ve 17 yaşında aşık oldum gözüm kördü😂
20 Yorumla
+1 yıl10 15 tane falan olmuştur. Peki bu instadan oyle 2 3 gunluk konusmalar dahil ediliyor mu 😀
10 YorumlaBen ikizler burcuyum. Şimdiye kadar sadece 3 flörtüm oldu.
10 Yorumla
+1 yılSadece eşim. Yaşasaydı eminim ölene kadar da öyle kalırdı
16 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Evet, amin
0 flörtüm 0 sevgilim 3 platonik aşkım oldu, ikizler burcuyum ama kendimden şüphe ettim.
10 Yorumla
+1 yılÇirkinim boyum kısa 1.70 psikolojik sorunlarım var hiç olmadı
10 Yorumla- Devamını Gör (178)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım