Merhaba kızla bir konu yüzünden tartıştık sorunu beraber çözmek var iken o kendisi çözüp bu süre zarfında konuşmak istemediğini belirtti yazdığı şey şu
"bu sorundan tamamen kurtulduğuma emin olmadan konuşmak istemiyorum o zamana kadar da beni beklemek veya konuşmak zorunda değilsin tabi ki"
Yaklaşık 1 hafta geçti ben yokmuşşum gibi davranıyor sanırım bunu bahane edip ayrılmak istedi 1-2 gün sonra özür diledi sorun değil dedim ama barışmadık şimdi kalbimi çok kırdın diye mesaj atmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
"bu sorundan tamamen kurtulduğuma emin olmadan konuşmak istemiyorum o zamana kadar da beni beklemek veya konuşmak zorunda değilsin tabi ki"
Yaklaşık 1 hafta geçti ben yokmuşşum gibi davranıyor sanırım bunu bahane edip ayrılmak istedi 1-2 gün sonra özür diledi sorun değil dedim ama barışmadık şimdi kalbimi çok kırdın diye mesaj atmak istiyorum sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hic bisey yazma. Sessizligini koru. Sirf meraktan bile gelir
Çocuk yerine koyuyor beni neymiş bir süre ara vermek istiyorummuş satır satır sövesim var
Yapma oyle seyler. Efendiligini koru belli ki seni cepte goruyo. O yuzden rahat hareket ediyo o bir adim attigi zmn istiyosan dehlersin. Fazla cocukca davraniyosun sana olan ilgimi kendin bitirdin yordun beni ugrasamam boyle seylerle falan deyip birakirsin ama birak ilk o gelsin sende bu surede ne yapacagini dusun
Evet çok sadık olduğumu biliyor muhtemelen geri gelicek o zaman bb diycem ama şöyle bir şey var kalbini kırarım o zamanda :(
Kendini dusurme oyle. Efendi efendi yol ver. Hakliyken haksiz duruma dusme. Sen agirligini koru ki o pisman olsun. Ben ne yaptim kimi kaybettim desin
Bb yaz geç uğraşır barışır ayrılırsan verdiğin emekle birlikte daha çok üzülürsün.
Beni istemiyorsan bunu açıkça söyliyebilirdin anlardım böyle olması daha kırıcı yaz
Ya dediği gibi sonradan dönerse
Cevabını bekle cevabına göre hareket et hemen yazıp engel atma
Boşver. Giden gitmek istediği için gitmiştir.
Yolun açık olsun yaz
Ya dediği gibi sonradan dönerse
Yazma bence