İyi bir kariyer teklifi alsanız sevgilinizi bırakır mısınız?Bağzı kişiler yapıyor kariyerime odaklanmak istiyorum diyip ayrılmak istiyorlar siz İyi bir kariyer teklifi alsanız sevgilinizi bırakır mısınız? #yilax
İyi bir kariyer teklifi alsanız sevgilinizi bırakır mısınız?
Kişinin bakış açısına göre değişir bu durum. belli bir miktar kazandıktan sonra bu para bana yeter diyip hayatı kaçırmak istemeyip mutluluk arayan var, daha fazla kazanmam lazım diyip her şeyi feda eden de.
Süresi belli olan bir işse git ama ne zaman döneceğinin belli olmadığı bir işse, bu zamanda kimseden Mecnun aşkı ve sabrı beklenmez. Belli olan zaman ne kadar uzun olursa olsun sayılıdır, beklenir ve çabuk geçer. Belli olmayan zaman ise kısa bile sürse insana çok ağır gelir. 1,5-2 yıl ise fazla birşey değil. Ama daha fazlası sevgiline haksızlık olur... Ya sevgilini ya işini seç. Türkiye de çalışacak yer yok mu yurt dışına ne gerek var? Başarılı insan yeteneklerini her yerde gösterebilir ve kazanabilir. Zaten beyin göçü yapılmaması taraftarıyım...
Kesinlikle hayır ama bilirim ki biri benim sevgilimse olabildiğince beni düşünür, en makul olanı yapmamı ister. Kariyer tercihi kesin olarak ayrılmayı gerektiriyorsa hiç düşünmeden boşveririm kariyeri.
Tabiikide evet sonra tekrar sevgili oluruz QĞEÜĞQWSAWPQEÜĞQWPSDAİŞFLQÜWRF öyle bir seçenek yoksa da bilmiyorum zaten gidecek birşeyi erkenden bırakmış oluyoruz