Kız arkadaşımla 2 yıldır konuşuyoruz ikna edici konuşmasi var herşeyine evet diyorum çok seviyor beni bende ilk başlarda çok sevdim sonra soğudum ne istersem yapıyor bu arada nude istiyorum video foto halinde atıyor bana hediyeler aliyo IBAN at sana para atayım dedi istemiyorum dedim kac kere ayrılmayı denedim en çok 3 gün ayrı kaliyoruz lütfen taktik verin benim yaşım 21
Onun 24
Onun 24
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah'ım ne olur şu aldatma sorularının hepsi trol olsun. en azından bir kısmı. Midemmm
Trol değil
24 yaşındaki biri 2 yıldır konuşuyorsunuz 22. Bu kız hangi ara evlendi de aldatmaya başladı. Düğünde mi tanıştınız 😂
İnanmıyorsun belki ama ailesi ile sorunları vardı oda mecbur evden çıkmak için evlendi 20 yaşında şu an çok pişman
24 demişsin yukarda
20 yaşında evlendi şu an yaşı 24 benim 21 tam anlamamissin
Eğer doğruysa tavsiyem bitir. 1) Bu yaptığınız şey âdice 2) Namus hiçbir şeye benzemez. Duyulursa hayatın kararır
Nisan 21 de askere gidecem bu 6 ay süre zarfında ayrılmaya çalışacam pilanim bu ve Adice bişey yapmadım
Karınla birisi konuşsa. Birbirlerine çıplak fotoğraf gonderseler yorumun ne olur?
Bir daha düşün yaptığın şeyi
Evli ise biter birgün zaten
Bana yönlendir
HAHAAHAHHSHAUAHJQJQHQ ULAN SKKOSOSOSOSO
Öyle biri değil sevdiğine sadık biri ben sıkıldım artık
Bayaa sadıkmış evliyse
@belizaydin seni daha çok güldüreyim mi :)
Sadık olabilecek son insana sadık dedi bravo
HAHAHAHAHAH abi efsane laf soktun ya skkskska helal
Abin seni ham yapsın
Böyle bişey var evli adam gece karisiyla gündüz başka biriyle birlikteyse ne kadarda sadık biri olsa bırakır yani
Şen düşünebiliyomusun şen sjjsjsjss akıl edebilmen bunu ne hoş
Ve böyle bişey var sen gelip burda dalga geç diye yazmadım saygı verirsen aynı saygıdan fazlasını alırsın
Boş yapma yatıcak millet senin derdinle mi uğraşsın
Yorum yapma o zaman çiçek ağızlı yardımcı olacaksan ol olmayacaksa hadi ordan git