AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ayrıl o zaman. eşinle konus
Neden mutsuzsun?
İsteksiz ondan evleneli 2 sene oldu taş patlasın 4 defa yaptık
Yatak hayatı olmadan ilişki olmaz zaten sizinki hiç evlilik değilmiş
Böyle işte
Şimdi öylede ama hiç yok evliyiz ama istemese ben yapamamki bu tecavüz olur
Yani hiç mi canı istemiyor o da var istese yanaşsa bişey olmaz evlisiniz falan tabi neden evlendiniz bilmiyorum hikayeyi o yüzden yorum yapwmaö
Yani bilmiyorum isteksiz sevmiyor iğreniyor bundan
Sen evlimisin
Evet evliyim
var mı bir problem sizde de biz iki yabsncıyız görücü usulu
Çok şükür hiçbir sorunumuz yok arkadaş gibiyiz anlaşıyoruz falan
Çok iyi daim olsun
Amin inşallah umarım sizin de sorununuz düzelir yani elalem çocuk nerde der falan yaparsınız yapmayın yazık olur çocuk kurtaramaz bu ilişkiyi
Boşanamıyorumda bir takım sebeplerden dolayı bende bana bunu dedi istersen biriyle ol bir şey demem çünkü okunuda istediklerini veremiyorum deniyorum ama olmuyor bu senden kaynaklı değil benden kaynaklı tiksiniyorum diyor senden değil o görüntü o tür şeyde bende ne diyeceğimi bilemedim haklısın demekten başka anlaşmadığımız konu o tek onun dışında pek bir sorun yok sadece tek sorun bu ama yinede yabancıyız sadece bir birimize saygımız var
Neden boşanamıyorsun? Bu arada yanlış anlama ama görücü usulü olduğu için belki sevdiği vardı olmadı seninle evlendi o yüzden içi almıyordur olabilir
Kadın boşanırsa hor görülür birazda onu yaralamak için sırt üstü brakmamak Ailevi neden lerden dolayıda hani pek fazla destekçidi yok hayatta tutunacak dalı yok diye bilirim için yok sevdiği yok kesinlikle hayır çünkü dedim ilk başta varsa ben geri çekileyim o yok dedi bende ilerde belki anlaşırız uyuşuruz dedim ama öyle olmadı
Bende düşündüm taşındım kendim gübi bir insan bulacağım aynı benim düşüncemde ve benim gibi bir durumu olan yani bundan şikayetçi bu tür durumda
Bence o kendini hazırlamalı tutunacak dalı ayarlamalı bir kadın olarak ilk başta işe başlasın para biriktirsin sonra ayrılın ayrı eve çıksın ya da ev ona kalsın hor görmek ne ya kendi ayakları üzerinde durduğu sürece kimseden laf gitmez ona eşin heralde akşama kadar oturmuyordur öyle hayat mı geçer hayatı geçtim evlilik geçmez ya
İşte her şey demekle olmuyor işte
Haklısın bu yetiştirilme tarzıyla da alakalı hem eşim hem ben çalışıyoruz birbirimize çok da güzel vakit ayırıyoruz misafir ağırlıyorum yemek yapıyorum temizlik yapıyorum çalışan kadın olmama rağmen hep hayalimdi evlensem bile kendi paramı harcamak çok şükür öyle de oluyor eşimin kredi kartını çok nadir almışımdır akşama kadar evde napılıyor bilmiyorum kendi için hayırlı bişey yapsa daha iyi olur ömür boyu bu yıpratıcı evlilikle hayat geçmez
Zamana braktım
Adınızada çok sevindim bu arada daim olsun ama siz neden burdasınız ki normalde KS mutsuzlar kadrosunu ağırlar
Hahaahahaha ya arkadaşım söylemişti kadınlar var soru soruyorsun bilmem ne meğer karışıkmış vs yoksa eşim falan biliyor ortamı öyle canım sıkılınca giriyorum bakınıyorum
Sevindim buna. peki ne yapayım bende kendim gibi bir insan bulup devammı edeyim sadece benim gibi düşünen ve isteyen aynı durumu yaşıyan birini mi bulayım
Bence eşinle konuş ama konunun sadece seks yatak hayatı olmadığını da belirt. Benden tiksinen bir kadınla yaşamak istemiyorum empati yap ben senden tiksinsem benimle yaşamak istermiydin diye söyle kendini ayarlamanı istiyorum işe gir falan diye maddi durumun iyiyse ona boşanma sürecinde maddi yardım yapacağını falan söyle boşanırsan hemen birini bulma arayışına girme bi yükünü at üzerinden kafanı dağıt benim kocamın da 2. Evliliği ilk evliliği 3 ay falan sürmüş senin gibi anlaşamamışlar kavga ediyorlarmış yatak hayatları hiç yokmuş balayı bile kavgayla bitmiş o da boşanmış doğal olarak sonra hızlı zamanlar yaşadı tabi sonra evlendik falan illa karşına biri çıkar anlicağın
Anladımda benden tiksinmiyor. Sadece yataktan o işten tiksiniyor
Kendini zevke odaklanmıyor işin bitsin diye yapmış anlaşılan eğer bakireyse ilk zamanlar çok zorlanır zaten belki de ondan dolayı seksten tiksindi canı yandı vs siz sevişmeden birbirinizi anlamayamazsınız özellikle vücut dilinizi mimiklerinizi bakışlarınızı hiç bir şeyinizi bilemezsiniz her ne kadar sevmese bile bu evlilikte kadınlık görevi var bunu yapması şart ona ayda 1 bile olsa yapılır Kİ 2 yıllık evlisiniz ayda bir yılda 12 defa yapar zaten o da alışır hafta 1 falan olur yani umarım ben seks yapmayan çiftlere gerçekten çok şaşırıyorum bizim temassız günümüz geçmez bitmez aynı evin içinde nasıl asker arkadaşı gibi oluyorsunuz anlam veremiyorum
Haha hiç sorma ellerim artık nasır tuttu hani iktidarsızda değilim sevmiyor asecsüel olduğunu düşünüyorum artık
Ayıp olmasın ama aranan eşim diye bilirim o işte Nasıl olacak bilmiyorum
Sende haklısın yani bir yere kadar kendi kendini tatmin etmen insan sevgilisi yokken yaptığında bile hep seks için insan arıyordu şimdi evlisin yapacağın kişi var ama yapamıyorsun
Hahaha. Aynen öyle oldu valla ne yapayım bende benim gübi bir insan arayıp bulacağım
İnternetten insanlarla tanış sadece seks yapacağın bir kadın olsun ne bileyim takıl ya o kadınla hayat geçmez bırak kurusun gitsin kabuğunda
Haha bir kaç kişiyle konuştum ama aid hivden korkuyorum hani önüne gelenle yatan tiplerdi
Ya temizliğinden emin olduğun kişilerle yap öyle sevişiceksin diye de ölme
Ben korkağım hiv ve eids konusunda libidom aşırı yüksek genel evehiç gitmedim veya hayat kadınıylaolmadım 🤮 hani bilmiyorum yani Sadece bir birimizin isteklerini dostane e karşılayacak hoş görü içinde insan pek nasır oda zor
İlla çıkar karşına bende evlilik istemem diyordum hep uzaktım bak tak diye evlendim şimdi de çocuk yapmam diyorum umarım sözümde dururum ahahahahhaha
Yaparsınz siz bu heycan varkene hahaha umarım gönlünüzce olur 2 ci evllikmi sizinde
Yok benim ilk evliliğim ama daha erken yani çocuk bir sorumluluk sonuç olarak bide doğum yaparsam çalışmamam gerekiyor çocuğuma zaman ayırırım bizde bi doyuma ulaşalım zaten yaparsam 3 tane falan yaparım kendimi kısıtlamam biz bi evliliğimizi yaşayalım da belki bir dikkatsizlik ile hamile kalırım bilmiyorum Allah korusun şu an da 😂
Hayırlısı fabrika kurulum aşamasında desene kurulursa. Seri üretime geçecek 🤔🤣🤣😂🤣😂😂. Sesli güldüm
Yaahhhaha aynen öyle çok çocuk seviyorum özellikle sevdiğim adamı baba yapmayı daha çok isterim bu duyguyu da fazlasıyla tatsın isterim bende anneliği tek çocuk olunca daha yıpranıcam buna eminim annem falan evlenmeden önce konuştuğumuzda hep söylerdi en az 3 çocuk yap hepsi birden büyüyor diye eşimin ailesi de heyecanla bekliyor valla çünkü ilk torunu biz vereceğiz tabi her şeyin bi sırası vakti zamanı var henüz gencim ilk önce evliliğim getirdiği sorumlulukları kadın olmanın eş olmanın sorumluluklarını bileyim annelik illa olur çok kutsal bişey layıkıyla yapmak isterim
Umarum herşey gönlünüzce olur ve hep mutlu olursunuz
İnşallah 🙏🏻 umarım sende bu bataklıktan kurtulursun
teşekkür ederim