Sadece Foto paylaştığım zaman bana snap atan bir kankam var erkek. Neden böyle yapıyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Arkadaş beğeniyordur seni, vücudunu daha doprusu ne bilelim
ya Şöyle biz iki iyi arkadaştık bana sevdiği kızdan Bile bahsederdi iş yerinden ayrıldığımdan beri fazla konuşmuyoruz sürekli foto atarım ama son zamanlarda foto attıktan sonra hemen alakasız bir snap atması merak ettirdi kapaliyim ne vücudu sadece selfie paylaşıyorum
O zaman direk senden hoşlanıyodur. Bak benim iki kız kankam vardı. Ben de ona sevdiğim kızdan falan çok bahsettim ama olmayınca aylar sonra kankamdan hoşlanmaya başladım açıldım beni tersledi. Şu an konuşmuyoruz bile. Diğer kız kankam da aynı zamanda yengem sayılırdı. o yüzden ona karşı öyle bişey hissetmedim hiç bi zaman. Şu an onunla çok iyi bi dostluğum var. Yani diyeceğim şu bi kız bi erkek çok yakın olursa illaki biri diğerinden zamanla hoşlanır. Bu duruma kardeş, yenge vs. Olma durumları hariç tabii
Ama kanka o başka dine mensup o hoşlandığı kız da müslümandı benim gibi bende müslümanım ve ona bunu sürekli söyledim müslümanların farklı dinlere kız vermediklerini oda üzülüyordu ama öyle yani imkansız
O zaman bilemicem, ya foto atınca değilde sadece gördüğü için aklına gelince yazıyordur belki normal olarak
Yani takmıyor okadar da
Aynen o da olabilir işte. Şahsen var 3 5 kankam dediğim ama görmesem hal hatır sormak aklıma gelmecek kızlar. Mesela 2 kız kankim var ki 7 24 muhabbetimiz hal hatrımız eksik olmaz şükürr diyeyim
Kanka seni bulmuşken sorayım ya iyice biliyon herşey
Şimdi biz aynı yerde çalışıyorduk baya iyi kanka olduk sürekli beraber çalıştırdık patronlar bizi sevgili zannedip ayırırdı adam gibi çalışın diye başta bana sürekli hoşlandığı kozdan bahsederdi sonra eski sevgililerinden bende ona sinirlenip kızardım kızları kandırdığı İÇİN beni sinirlendirmeye bayılırdı ben dövüp söverken o daha da çok kızdırırdı ve gülerdi sonra bem sonra iş yerinden ayrıldım özel sebeplerden dolayı o gün bu gündür sadece snapleşiypruz bir ara bana snap atmayı kesti sonra ben sürekli resim paylaşırım ama o gün o hikayeme baktıktan sonra nasıl olduğumu sordu beni özlemiş felan sonra yine kesti snap atmayı şimdi bugün yine bir resim paylaştım ve onu gördükten sonra yine bana bomboş sokağı çektiği bir snap atmış yani bir şey yazmıyor sadece snap atıyor ara sıra anlamıyorum
Valla ne diyeyim ben de bu durumdan hiç bişi anlamadım ama sana karşı bişeyleri olduğu açık, durduk yere öylesine snapler atmaz bi erkek bi kıza, ya aşırı kanka muhabbetin vardır saçmalarsın sürekli bişiler yollarsın birbirine ya da aşırı muhabbetin yoktur ama hoşlanıyosundur sohbwt açmak için bişiler yaparsın hikaye yanıtlamak öylesine mesaj atmak falan işte. Bence ikinci durum
Knk çok takmıyo seni bnce salla öyle knk olmaz olsun
O zaman aklına geliyosundur
ya Şöyle biz iki iyi arkadaştık bana sevdiği kızdan Bile bahsederdi iş yerinden ayrıldığımdan beri fazla konuşmuyoruz sürekli foto atarım ama son zamanlarda foto attıktan sonra hemen alakasız bir snap atması merak ettirdi
Başka bir konu bulamıyordur konuşmak için
Görsel sanatlara önem veriyor
Erkek işte naparsın
Bedevi misin
Evet Libya da çölde dolaşıyorum
İnterneti nerden buldun
Yakında polis karakolu var interneti oradan alıyoruz
Ha tm
Sen neredesin Şırnak da mı
Evt şırnak da teröristleri vuruyorum şu an
@Daddydrownme kankam bendem hoşlanıyor mu bol konuşmayın da yardım edin
Kolay gelsin bacım biz de şimdi tandır ekmeği yapıyoruz hanımla
Bence kankan senden hoslanmiyo senle konuşmadığı için sadece foto attigin zaman konuşmuş oluyum aramız sogumasin kafasında filan
@Daddydrownme bende cevap vereyimmi ne yapayımbilemedim
@Daddydrownme snap atıyor mesaj yazmıyor
Ne yazdığına bağlı
Kullanıyor
Aklıma gelıyondur
Bilemiyoruz Altan
Beğeniyor bence seni
ya Şöyle biz iki iyi arkadaştık bana sevdiği kızdan Bile bahsederdi iş yerinden ayrıldığımdan beri fazla konuşmuyoruz sürekli foto atarım ama son zamanlarda foto attıktan sonra hemen alakasız bir snap atması merak ettirdi
Dediğim gibi bunun sonunda sana ilgilisindenn bahsedecek bence
Bana ilgili olsaydı eski sevgililerinden ve hoşlandığı kızdan bahseder miydi?
Yani son zamanlarda bahsetmiyor ama aynı iş yerindeyken sürekli bahsederdi bende sinirlenirdim hoşuna giderdi
Eski sevgiliden bahseder ama sana da ilgi gösterir
Şerefsşz
Aynen öyle
Ne yapayım şimdi her snapine geri dönersem ilgisi gider cevap vermeyeyim mi ne yapayım arkadaş olarak seviyorum ama hoşuma gitmiyor değil ilgisi alsbğajaianwj
Seninde gönlün var bosver akışına bırak bakalım djsjjs
Cevap vereyim yani bende mi snap atayım
Konuş sen normal muhabbet aç