Bı soruuummm vaarrrr?
Tutunacak tek dalımsın sen benım ne demek?
Tutunacak tek dalımsın sen benım ne demek?
çizgifilmlerde hani bir karakter uçurumdan düştü zannederiz aha öldü la öldü laaa derken bir bakarız ki hooop orada bir dala tutunuvermiş sevimli karakterimiz. işte o dal, ölüm ile hayatımız arasındaki sıkı sıkıya tutunduğumuz o tek dal, sorunda bahsi geçen tek daldır. he bana sorarsan tutunacak tek dal, paketimdeki son sigaradır o ayrı mevzu.
hadı yaaaa tuhhh bızımkıde sıgara ıcıyooo napıcazz
benım sevgılım yanııı rıcaa ederım
bir tek yanımda olan sensin sana güveniyorum demek
guvenle alakalı yanı oyle mııı
tesekkurler o zaman
Bir halt demek değildir, sözler uçar gider. Tamah edilemeyecek şeyler bunlar.
Senden başka güveneceği kimse yok kıymetini bil :) seviyor seni
gercekten ınanayım mı sevgı konusunda malum erkek mılletı
İnanmalısın :)
yanı durup dururken yazdı gunaydın mesajı olarak ılla kı vardır kalbınde bır seyler dımı?
Aynen yoksa nie durup dururken yazsın
tesekkur ederım o zamaaan :D
Cevap
17Cevap
Sen olmazsan düşerim ben ile benzer bir kelime. Artık sen onun için bir parça olmuşsun. Seni kaybederse bir parçasını kaybedicek demek.. yani kalbinin yarısını ;)
Durup dururken bır erkek der mı bunu yanı yalan soylemıs olabılır mı
Aranızdaki iletişimi bilmiyorum ama uzun süre sevgili olan biri bunu diyorsa ileride eşi olmasını istiyor anlamına gelir. Eğer gerçekten durup dururkense dicek bişey bulamamış belli ki :)
1 sene olucak ekımde 3 ay bı ayrılık yasadık ama ıkımızlede alaklı degıl yanı baya bı karısık sonra barıstık gelecek dusunuyo sureklı sey dıyo mesela dugunumuz cok guzel olucak gelın arabası nasıl olsun falan dıyoda durup dururken dedıgım gunaydın mesajı olarak yazmıs.'tutunacak tek dalım sensın. senı asla bırakmam gunaydın askım' dıye yazmıs ben uyuyodum tabı o sıra
Tavsiyem: Gerçekten ikinizde seviyorsanız bırakmayın birbirinizi. Sana gerçek anlamda bağlanmış. Bana sevdiğim kız sormuştu sende sor " Benim hakkımda ciddi mi düşünüyorsun" diye. Bende ciddi olduğumu söylemiştim. Çünkü o olmadan bir hiçmişim onu anladım. Senin olayda aynı
ya cıddı dusunuyorum dedı ama bzıım olaylar cok karısık mesajda anlatsam ben sana olur muuu
olur tabi
ama mesaj atamıyorum sen bana atrmısın Burcu_34
Ya şimdi bunu laf olsun diye de söylemiş olabilir.
Unutmayalım ki; Ağızdan çıkan söz ağza, kalpten çıkan söz kalbe hitap eder..
ıyıde o sozun kalpten geldıgını nasıl anlayacagım
Anlayamazsın.
Kimse anlayamaz, ilerki günlerdeki tavırlarına göre söylediği sözlerin gerçek mi? yoksa yokluktan dolayı mı olduğunu anlarsın..
zaman dıyosun yaanııı
Biz erkekler çok iyi oynarız.
"Bu çocuk kesin bana aşık" dersin ama aslında değilizdir.. gibi
ya sız erkekler neden boyle yapıyosunuzz pekııı
İnan bana bunu bizde bilmiyoruz, sanırım karşı taraf mutlu gözüksün diyedir..
ıyı de sevmedıgı bırını neden mutlu etmek ıstesın kı bı ınsan yanı gercegı ogrendıkten sonra mutsuzlugun dıbıne vuruyoruz
Sizler çok duygusalsınız anacım. Ayrılınca aşk acısı çekip ağlayan erkek her zaman denk gelmiyor.
ya ne alaka sızde cok uzuyosunuz demek kı bı de bu yonden dusunun
Bu muhabbet böyle uzar gider...
eveeeet
seni cok seviyorum. sen teksin senden baskasına güvenemiyorum ve ihtiyacım yok flan demek işte...
durup dururken yazdı bunu daha dogrusu gunaydın mesajı olarak yazdı yalan soylemıs olabılır mı acabaa
yanı bana guvenmesını mı saglıyayım
haaaa sexs oldu baska bı ıstegı var mı acabaaa
ıstemıyorum tabıkı evlenmeden olmaz yanı de yapmaz ya sanmıyorum yaparsada dedıgın gıbı dıslarım
tamam o zaman
Dinle pamps
Tek kaldım tek sen varsin benden bir bok olmaz sana kancayi takmam lazim demk istiyor
Senden başka güveneceğim kimsem yok demek yanıımda olan tek kişisin hayata bağlayanımsın demek :dd
hoof yha sana dal demiş
ufff slk mı bu cck yhaa :S
hahahaha
düşmüşüm bide sen vurma demek
vayyy bu superdııııı
o. O odun demiş sağaaaaa..
hahahahahhahahahah
enişte büyük yoklukta
tek yardım edebilcek kişisin :D
Bikere dalıma biner misin demek
Bu nasıl bir düşünce tarzı :) Tebrikler E I C hak ediyor :)
seni tavlıyor ama yalan inanma dal çabuk bulunur
sevgılıyız zaten
olabilir.
ee yanı tavlamıs bır sey yapmasına gerek yok kı
işte süresini uzatıyor kendine bağlı kal memnun isen sorun yok.
memnunumda olurda bıterse fena olurum
işte o yüzden fazla bağlanma yani öldüm bittim aşığım seviyorum geçiyor sonra sen tek kalıyorsun.
diğerleri yüz vermedi birtek sen kaldın demek :D
bı nevı oylee oldu aslındaa :D
senden başka kimsem yok demek
Yaşama sebebimsin.. Sen olmassan ölürüm.
ayy o olmazsa bende oluruum ya
Allah mutlu mesut etsin :)
tesekkurleeer :D
Ne demek ;)
gercekten saka gıbısınız
sen daha cocuksun demek
Saçma gerçek olmayan bir soz
yanaşmaya calisiyo demek
sen her şeyi olmuşsun demek
seni kafalamak için edilmiş boş laf
Senden hoşlanıyo dmek bence
Sana yürüyor :D