Evli bir sanal sevgilim var?

Onunla çok iyi geçiniyoruz. Uzak sehirlerdeyiz bu yüzden hiç görüşmedik. Ki goruşsek bile evli olduğu için hiç bişey yapamam ama o benim ona karşı ne kadar arzulu oldugumu biliyor. Onu çok istiyorum ben bekarım aramızda 14 yaş var 25 yaşmdaym. Kendisi evde kendi görevlerini baya iyi yapiyo ben bu konuda ona hayranım. Bekar olsaydı %99 evlenecektik. Çok seviyoruz birbirimizi. O cinsel anlamda herşeyi yaşamış biri evlenmeden önce. Ben henüz hiç bir şey yasamadm. Bana çok değer veriyor. Karısına dokunmak ona normal et parçasına dokunmak gibi geliyormuş. Çünkü eşi ilk çocuktan sonra daha s*x yapmak istememiş hep hani bitsin bı an önce der gibi yapiyomuş. Sevgilim de çok istekli bı adam. Bunları anlatrken bende farkındayım normal bı ilişki değil. O yanyana gelsek s*x yapacağımızı düşünüyor. Ama ben hiç sanmıyorum çünkü evli bı adamla se*x yapmak istemiyorum. O eğer atanırsam onunla gorusebilecegimi ve biseyler yasayabilecegimizi düşünüyor. Ben sanmyorum. Evlenme ihtimalimiz yok zaten aile yıkamam. Ama ona olan aşkım sevgim çok büyük. Kimseyi sevmedim böyle. O da anladığım kadaryla seviyor beni. Merhametli çok iyi bir insan baba ve eş. Eşine karşı kusuru varsa o da benimle konuşmadır. Eşi iyi değilken evde onun görevlerini yapan bı adam. Çocukları iyi beslensin diye sabah akşam uğraşıyor. .. lütfen bı yorum yapın. Ben yanlış bı ilişki yaşadığmın farkndaym. Teşekkür ederim okuduğunuz için 🌺
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı okudum tek tek. Bugün son konuşmamızı yaptk. Öyle sandgnz gibi kötü bı insan değil. Karısıyla arasında ne varsa anlattı, en başta söylediği iki yalan hariç başka bı yalanı yoktu herşeyini biliyorum onun. Eğer zorda kalacak biri varsa sadece ben değilim ikimizde ozelimizi paylastk. Kalbini çok sevdim eğer bekar olsaydı evlenmiştik. Unutmak zorundayım. O da bişey diyemedi.. haklsn dedi. İnşAllah ailesiyle çok mutlu olur. Özellikle hanımıyla aralarndan şu sızmaz tek dileğim bu.
Evli bir sanal sevgilim var?