Heryerden engellemisti iki yeni hesap açmış ordan engellememiş beni neden sizce?

Bir çok kez denedim sürekli çekip gitti sekiz ay beş ay şimdide bir sene oldu. Ben ona sevdiğimi söyledim biliyordu olmaz dedi ama konuşuyorduk da hergun konuşuyorduk geziyorduk filan ama neydik belli değil hediyeler filan herşeyi de yaptım. Onun için kimseyi dinlemedim hep birisini bulduğun da çekti gitti hayatında hep bir arayış içinde oldu ne zaman yanlız olsa hep geri döndü veya döndürdüm hep ben özür diledim. Geçen senede hersey yolundayken birden eski kavgaları açtı konuşmadık iki hafta meğer üniverstesinden birisiyle konuşmaya başlamış öğrendim araştırdım buldum konuştuğu kişiyi doğruladı oda sonra sen benim arkadaşlarımı ekleyip benimi soruyorsun filan dedi sen kimsin dedi çekti gitti heryerden engelledi filan başka bir hesap açmış şimdide engellememiş yazmadım aramadım da kişisel hesabından engelledi ama burdan engellememiş kendisi de yazmıyor. Hiç birşey demedim sürekli başka ülkelerden birileriyle konuşmaya başlamış şimdide öbür sevgilisinide aldatmış. Bunlara rağmen magdem heryerden engelledi ama bu yeni iki hesap açıp neden engellemedi birisi kendi ismi bile değil ama ellerinden tanıdım kişisel hesabından hala engelliyim ama bu hesapdan engellemiş
Heryerden engellemisti iki yeni hesap açmış ordan engellememiş beni neden sizce?