Mutlu giden uzun süreli bir ilişkiniz var ve sevgiliniz bir konuşmada size ciddi ciddi ''Ben senin karakterini ve tavırlarını sevdim, dış görünüşünü hiç sevemedim.'' deseydi o an ne hissederdiniz? Soğur muydunuz, üzülür müydünüz, ayrılır mıydınız yoksa umursamaz mıydınız?
Sevgiliniz size ''Aslında ben senin dış görünüşünü hiçbir zaman sevemedim'' deseydi ne hissederdiniz?
Sevmediysen seni tutan şey neydi der basarım küfürü Allah ne verdiyse artık, sanki boynuna tasma mı takmışım derim hem güler hem sinirlenirim bu duruma.
Bende sevgilimde sevmiyorum 2 gündür aynı kıyafeti giyiyor. Ben ise her gün farklı kıyafet. Biriz alışveriş mi yapsak sana dedim. İş bulayım biraz toparlanırım o zaman dedi. Bende rahatsızım saçlarını biraz uzat şu modeli yap. Şu tarz ayakkabılar giy. Ben her dakika bakımlı isem sende kendine biraz bakım yapmalısın dedim.
Muhtemelen direk aklıma bana başka yalanlar da söylemiş olabileceği aklıma gelirdi. Sonuçta birlikte olduğumuz süreç boyunca sakladığı bir şeyi gelip ayrılınca itiraf etmesine bakilirsa kim bilir icinde daha neler biriktirmistir
İnsanın her ne kadar karakteri güzel olsun desek bile dış görünüş olarak beğenilmek onaylanmak isteriz. Boyle bir şey duymuş olsaydım incinirdim. O görünümde yaratılıyorsun buna yapabilecegın bir şeyin olmadığını da biliyorsun ha diyen olur estetik yaptır diye:d estetik istemiyorsak napalım? üzülmeye devam et diyenler de olacaktır neyse konu sapıyor her şeyin farkında olsak bile iltifat duyduğumuzda hoşumuza gittiği gibi bir eleştiri, yorum, serzeniş vs söylemleri kafaya takabiliyoruz. Dikkatli konuşmak lazım.
Ne kadar kırıcı değil mi? sadece dışını seviyorum içini hiçbir zaman sevmedim demekle aynı sadece kelimeleri değiştiriyorsun kimseye denmez yani kırıcıdır
Eğer ondan önce beni güzel bulduğunu dile getirmiş veya bana iltifat etmiş biriyse yalan söylediği için bozulurdum ve yüzüne vururdum bunu. Ama hiçbir zaman dış görüşümden bahsetmemiş ve direkt bu cümleyi kuruyorsa... bilemiyorum 😄 Bir yandan dürüst olduğu için sevinirdim, öte yandan biraz ağrıma giderdi bunca yıllık bir birliktelikten sonra.
Üzülürdüm. Yani şöyle her ne kadar karakterimi kalbimin güzelliğini sevmiş olsada dış görünüşümüde sevmiş beğenmiş olmasını isterim. Hayal kırıklığı yaşardım evet
Kötü hissederdim ama bir yandan da "O zaman neden benimle birlikte?" diye sorgulardım. Hadi birlikte oldu, neden önceden değil de şimdi bunu söyleme ihtiyacı hissetmiş? Bu da cevabının alınması gereken sorulardan biri.
Biraz üzülürdüm ama sonra sonuçta iki gün sonra bozulacak bir şeyi sevmemiş. Beni ben olduğum için sevmiş bu da hiç kötü bir şey değil. Ama bir yandan da insan sevdiğini çirkin görmez zaten. Biraz kafa karışıklığı yaşarım ama toparlarım galiba.
Kötü birşey tabii ki kırıcı neden böyle birşey söyler ki bir insan? sevmiyormuş sizi demek ki? çünkü insan sevince dünyanın en güzeli olur o insan sevmiyormuş demek ki
Bunu yaşamadan bir şey söylemek doğru olmaz ama o an ne diyeceğimi bilemez ve üzülürdüm muhtemelen. Ki bence değer verdiği kişiden bunu duyan herkes üzülür.
Her dediği sözü yalan sayarım o vakitten sonra.. beni beğenmeyen baştan benimle olmamalı çünkü hayatımdaki insanın beni sevmesinden ziyade beğenmesini de isterim önemli benim için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
çok karmaşık bir durum ya, tamam karakterimi sevmiş bu güzel birşey, ama bunu sonradan söylemesi de hem iyi hem kötü birşey, üzücü bir durum..
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
artı kırıcı.. insan birini severse her haliyle sevmeli..
Evet biraz uzucu ama sunu unutmayin gercek seven kisi kalbini sever dis gorunusu seviyorsa cinselik icin seviyordur zaten seni benimde ilk ciktigim tipi sevmisti kalpten sevmemisti kalbinde baskasi vardi birde oyle dusunun son ciktigim kiside kalbimi seviyor kalbini sevmesi onemli degilmidir?
dış görünüşümü begenmemesine ragmen benimle olması tabii ki gerçekten sevdiğini gösterir ama seven biri öyle bir şeyi dile getirmez bence. zaten sevince gözünde güzelleşmeye başlar istemsiz. üzülürdüm.
Ya bu aslında güzel birşey tam diyemiycem kötü birşeyde demiycem yani kararsız kaldım açıkcası kalbini sevmiş bu güzel birşey ama dış görünüşü sevmedim demesi saçma ya kalpten seven biri onu zaten bütün haliyle herşeyiyle kusuruyla sevmiştir
bilmiyorum ya ben bir insanın içini gerçekten seversem zamanla dışı da güzel gelir sevdiğin insanın her şeyi güzel gelir bence kusurları olabilir ama zamanla alışırsın ve benimsersin
Hayır bence üzülecek bir şey yok dışını değil de içini sevmise daha iyi bence yani demek ki seni gerçekten seviyor yakışıklı ya da güzel olduğun için değil