Yani sevmiyorsa yapacak bir şey yok ama bu kadar kapalı olması da hoş değil tabi. Seviyorsan göz ardı edeceksin artık.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
seviyorum şöyle ki mast yapmıyorum diyor temas olmadan ıslanmam öyle diyor buluşunca boynundan öpeyim felan diyor sonra ben bu konuları biraz açınca ya da konular oralara gelince sapık gözüyle görüyor dedim bitsin ilişki beni sapık gören biriyle ben yapamam benden daha iyi birilerini bul dedim birde eve çağırsam gelir misin dedi bana hayır dedim nedennn dedi evlenmeden olmaz dedim aklın fikrin cinsellikte dedi
evlenmeden böyle şeyleri konuşmaktan ben de nefret ediyorum. Kızlar utanıyor o yüzden o konuda onu zorlama
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
şöyle ki mast yapmıyorum diyor temas olmadan ıslanmam öyle diyor buluşunca boynundan öpeyim felan diyor sonra ben bu konuları biraz açınca ya da konular oralara gelince sapık gözüyle görüyor dedim bitsin ilişki beni sapık gören biriyle ben yapamam benden daha iyi birilerini bul dedim birde eve çağırsam gelir misin dedi bana hayır dedim nedennn dedi evlenmeden olmaz dedim aklın fikrin cinsellikte dedi
kardeşim kız beni çağırıyor ve gelmem evlenmeden olmaz dediğim için yobaz dedi ayn şhirde değiliz uzaktan ilişki aynı şehirde olsaydık annesi yokken eve çağırır film felan izlermişiz öyle diyor bunları diyen kişi cinselliği sevmiyor beni yobaz buluyor ve sapık görüyor garipliğe bak sen
evet annesi yokken diyince bende cinsellik fean anladım sonra yok cinsellik aklın fikrin yobazsın bir film dahi izleyemeyeceğiz mi felan dedi geçen gelmiş sen benle cinsellik için konuşuyorsun sapıksın seni test edeceğim dedi 3 aylık ilişki uzaktan dedim bitsin istemiyorum beni sapık gören biriyle sabah ayrılık mesajı yazdım ağladı ayrılmak istemiyorum fealn diye geri barıştık
Haklısın bunun farkında zaten tıp okuyorum 185 boylarında kaslı biriyim kas yapıyorum fitness felan bayadır kızlar yakışıklı bulur teklif eden kızlar oldu geçen kızın biri selam nasılsın yazmış sevgilim yani bu anlatığım kız kudurdu birde işimde gücümdeyim kendi öğrencilerim var ders verdiğim öğrencilerede ders veriyorum ya bir kız eve davet etse erkeği lan erkek atlar direk ne namusuna bakar ne başka bir şeyine anlamıyorum normal biri denk gelmiyor birde kızın aklındaki şu evlenmeden her boku yerim ama cinsel ilişkiye girmem dedim ben asla ve katiyen girmem istersen bu konuda ayrılalım eski sevgilisi evlenmeden önce girerim ilişkiye demiş kız devam etmiş sordum yok o öyle biri değil iftira atma diyor bilmyiroum kızıda çok seviyorum hediyeler felan da yolladım kıza beni sapık görmesi saçma kendi benden daha beter suçu bana atıyor kezbanca yaptığın dedim sabah zırladı ağladı ayrılmak istemiyorum seviyorum sevgin bumuydu felan diye offff
valla helal olsun sana gerçekten kız erkeği eve davet ederse adam uçar gider oraya bu kız normal değil eğer böyle devam ederse ayrılırsın yani eğer sana sapık gözüyle bakmaya devam ederse ama eğer sorun bittiyse de devam edin (bence)
uzaktan ilişki bak inan bana kız mı yok bulurum kızlar teklif felanda etti bunu asla ego için demiyorum kendi işimde gücümdeyim arkadaşları fean çok iyi kanka bunu bırakma dedi ailesine felan teyzesi annesine fean göstermiş çok beğenmişler bunu kaçırma fean demişler yani diğer erkekler gibi olsam bununla cinsellik için konuşsam amacım o olsa ya niye uzaktan ilişki tercih edeyim dedim burada ya da okuduğum ünivde kız mı yok bana ya da niye buna 300-400 tl ye hediyeler alıp yollayım 1 saatlik giderim kıza daha ucuza denk gelir daha ucuzdur herhalde neyse ya işte öyle kendide biliyor beni kaybedince başka birinin direkt kapacağını ünivde sana yazacaklar eminim felan diyor it gibi de korkuyor beni kaybetmekten
Usta arzulamayacak bir yanım yok ki diğer kızlar arzuluyor kaslı felan biriyim 185 boylarında yapılıyım kızlar yakışıklı bulur tıpta felan okuyorum yani arzuladığını defalarca dedi bana arkadaşlarına beni gösterdiğinde arkadaşları bile çok beğendi oha felan dedi kız bana sapıksın yok şeysin felan diyor çok garip bir çıkmaza girdim ayrılalım dedim sapık görüyorsan bitsin devam edemem diye sabah ağladı sızladı ayırlmak istemiyorum seviyorum felan diye off yoruldum
Reis biraz saçma geldi bu konu olmasa da olur ama olursa keyif katabilir bilemiyorum tam olarak cinsellik bazı ilişkilere zarar veriyor bazılarına da iyi geliyor o yüzden zamana bırakmak en iyisi
Hacı kız şu kafada evlenmeden önce her boku yiyelim ama cinsell ilişkiye girmeyelim kafasında geçen dediki bana annem evde yokken eve çağırsam gelir misin hayır dedim nedennnn dedi evlenmeden olmaz dedim kız bana şunu dedi aklın fikrin cinsellikte ya kapatmak istiyorum telefonu felan diye çıkıştı lan suç mu işledim başka erkeğe dese bunu eve atlar direkt bana başına kalırım diye korkuyorsun ondan benle evlenmeden önce cinsel ilişki düşünmüyorsun diyor dedim günah olduğundan ve hadi öyle diyelim niyetim bir sürü korunma yolu var yolunu bulurum bir şekilde dedim sonra ben sapık oluyorum
hacı uzaktan 10 saatlik uzaklıkta şu an üniv başlayınca da uzaktan olacak 3-4 saat olacak mesafe bilmiyorum annemle tanıştırmayı düşünüyordum geçen anneme anlattım bir arkadaş var kız arkadaşı eve fean davet etmiş çocuğu yobaz bulmuş deidm annem aynen o kızdan bir bok olmaz uzak dursun dedi kadın bilmiyor ki bu kız olduğunu söyleyemedim kafam çok karışık değer mi buna bilmiyorum başıma baya dert açtım ama kız iyi biri gibi seviyorum bırakmıyor sahipleniyor felan seviyorm bunu be
Haklısın 1 ay oldu annem biliyor şu an tanıştrımadım daha kızla buluşmadık yazın buluşacağım iyice tanıdıktan sonra tanıştırayım görmedim etmeim ailesini çevresini bilmiyorum anlattığı doğru mu bilemem kaptırdım kendimi gidiyorum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim uygun olmayan konuları konuşmaktan nefret ediyor hiç sevmiyor onlar olmadan ilişki olur mu hep konuşalım demiyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani sevmiyorsa yapacak bir şey yok ama bu kadar kapalı olması da hoş değil tabi. Seviyorsan göz ardı edeceksin artık.
seviyorum şöyle ki mast yapmıyorum diyor temas olmadan ıslanmam öyle diyor buluşunca boynundan öpeyim felan diyor sonra ben bu konuları biraz açınca ya da konular oralara gelince sapık gözüyle görüyor dedim bitsin ilişki beni sapık gören biriyle ben yapamam benden daha iyi birilerini bul dedim
birde eve çağırsam gelir misin dedi bana hayır dedim nedennn dedi evlenmeden olmaz dedim aklın fikrin cinsellikte dedi
evlenmeden böyle şeyleri konuşmaktan ben de nefret ediyorum. Kızlar utanıyor o yüzden o konuda onu zorlama
şöyle ki mast yapmıyorum diyor temas olmadan ıslanmam öyle diyor buluşunca boynundan öpeyim felan diyor sonra ben bu konuları biraz açınca ya da konular oralara gelince sapık gözüyle görüyor dedim bitsin ilişki beni sapık gören biriyle ben yapamam benden daha iyi birilerini bul dedim
birde eve çağırsam gelir misin dedi bana hayır dedim nedennn dedi evlenmeden olmaz dedim aklın fikrin cinsellikte dedi
ama kız haklı gerçekteen nasıl kızı eve çağırırsın
kardeşim kız beni çağırıyor ve gelmem evlenmeden olmaz dediğim için yobaz dedi
ayn şhirde değiliz uzaktan ilişki aynı şehirde olsaydık annesi yokken eve çağırır film felan izlermişiz öyle diyor
bunları diyen kişi cinselliği sevmiyor beni yobaz buluyor ve sapık görüyor
garipliğe bak sen
hee yani kız seni eve çağırdı
o zaman o haksız eğer seni sapık olarak görüyorsa bence de yürümez ama yinde de onunla konuş eğer beni sapık olarak görüyorsan böyle devam etmez de
evet annesi yokken diyince bende cinsellik fean anladım
sonra yok cinsellik aklın fikrin yobazsın bir film dahi izleyemeyeceğiz mi felan dedi
geçen gelmiş sen benle cinsellik için konuşuyorsun sapıksın seni test edeceğim dedi 3 aylık ilişki uzaktan
dedim bitsin istemiyorum beni sapık gören biriyle sabah ayrılık mesajı yazdım
ağladı ayrılmak istemiyorum fealn diye geri barıştık
ya yanlış anlamışsın ve bence senin gibi adamlara zor rastlanır kız sevineceğine sitem ediyor ya tövbeee
Haklısın bunun farkında zaten
tıp okuyorum 185 boylarında kaslı biriyim kas yapıyorum fitness felan bayadır kızlar yakışıklı bulur teklif eden kızlar oldu geçen kızın biri selam nasılsın yazmış sevgilim yani bu anlatığım kız kudurdu
birde işimde gücümdeyim kendi öğrencilerim var ders verdiğim öğrencilerede ders veriyorum
ya bir kız eve davet etse erkeği lan erkek atlar direk ne namusuna bakar ne başka bir şeyine anlamıyorum normal biri denk gelmiyor birde kızın aklındaki şu evlenmeden her boku yerim ama cinsel ilişkiye girmem dedim ben asla ve katiyen girmem istersen bu konuda ayrılalım
eski sevgilisi evlenmeden önce girerim ilişkiye demiş kız devam etmiş sordum yok o öyle biri değil iftira atma diyor bilmyiroum kızıda çok seviyorum hediyeler felan da yolladım kıza beni sapık görmesi saçma kendi benden daha beter suçu bana atıyor kezbanca yaptığın dedim sabah zırladı ağladı ayrılmak istemiyorum seviyorum sevgin bumuydu felan diye offff
valla helal olsun sana gerçekten kız erkeği eve davet ederse adam uçar gider oraya bu kız normal değil eğer böyle devam ederse ayrılırsın yani eğer sana sapık gözüyle bakmaya devam ederse ama eğer sorun bittiyse de devam edin (bence)
uzaktan ilişki bak inan bana kız mı yok bulurum kızlar teklif felanda etti bunu asla ego için demiyorum kendi işimde gücümdeyim arkadaşları fean çok iyi kanka bunu bırakma dedi ailesine felan teyzesi annesine fean göstermiş çok beğenmişler bunu kaçırma fean demişler
yani diğer erkekler gibi olsam bununla cinsellik için konuşsam amacım o olsa ya niye uzaktan ilişki tercih edeyim dedim burada ya da okuduğum ünivde kız mı yok bana ya da niye buna 300-400 tl ye hediyeler alıp yollayım 1 saatlik giderim kıza daha ucuza denk gelir daha ucuzdur herhalde neyse ya işte öyle kendide biliyor beni kaybedince başka birinin direkt kapacağını ünivde sana yazacaklar eminim felan diyor it gibi de korkuyor beni kaybetmekten
çok haklısın dediğim gibi eğer öyle sapık gözüyle bakmaya devam ederse ayrılır peşinde çok kız varmış zaten xD
Seni arzulamıyor.
Usta arzulamayacak bir yanım yok ki diğer kızlar arzuluyor kaslı felan biriyim 185 boylarında yapılıyım kızlar yakışıklı bulur tıpta felan okuyorum yani arzuladığını defalarca dedi bana arkadaşlarına beni gösterdiğinde arkadaşları bile çok beğendi oha felan dedi kız bana sapıksın yok şeysin felan diyor çok garip bir çıkmaza girdim
ayrılalım dedim sapık görüyorsan bitsin devam edemem diye sabah
ağladı sızladı ayırlmak istemiyorum seviyorum felan diye off yoruldum
O zaman reale odaklı bir insan
Reis biraz saçma geldi bu konu olmasa da olur ama olursa keyif katabilir bilemiyorum tam olarak cinsellik bazı ilişkilere zarar veriyor bazılarına da iyi geliyor o yüzden zamana bırakmak en iyisi
Hacı kız şu kafada evlenmeden önce her boku yiyelim ama cinsell ilişkiye girmeyelim kafasında
geçen dediki bana annem evde yokken eve çağırsam gelir misin hayır dedim
nedennnn dedi evlenmeden olmaz dedim kız bana şunu dedi aklın fikrin cinsellikte ya kapatmak istiyorum telefonu felan diye çıkıştı lan suç mu işledim başka erkeğe dese bunu eve atlar direkt
bana başına kalırım diye korkuyorsun ondan benle evlenmeden önce cinsel ilişki düşünmüyorsun diyor dedim günah olduğundan ve hadi öyle diyelim niyetim bir sürü korunma yolu var yolunu bulurum bir şekilde dedim
sonra ben sapık oluyorum
Kadin garip tepkiler vermiş bilemiyorum ama bence ayrıl gitsin zaten illaki bitecek yorumları okudum uzak mesafe ilişkisiymis
hacı uzaktan 10 saatlik uzaklıkta şu an
üniv başlayınca da uzaktan olacak 3-4 saat olacak mesafe
bilmiyorum annemle tanıştırmayı düşünüyordum geçen anneme anlattım bir arkadaş var kız arkadaşı eve fean davet etmiş çocuğu yobaz bulmuş deidm annem aynen o kızdan bir bok olmaz uzak dursun dedi kadın bilmiyor ki bu kız olduğunu söyleyemedim kafam çok karışık değer mi buna bilmiyorum başıma baya dert açtım ama kız iyi biri gibi seviyorum bırakmıyor sahipleniyor felan seviyorm bunu be
Ben sana ne desem dinlemezsin yaşa gör diyorum ama kimseyi emin olmadan ailenle tanıştırma anlatma bile
Haklısın 1 ay oldu annem biliyor şu an tanıştrımadım daha kızla buluşmadık yazın buluşacağım
iyice tanıdıktan sonra tanıştırayım görmedim etmeim ailesini çevresini bilmiyorum anlattığı doğru mu bilemem kaptırdım kendimi gidiyorum
Aynen öyle, yaş kaçtı?
yaş 20 tıp 1 im daha tıp 2 ye geçeceğim
O yaşlar hata yapma yaşları dikkatli ol😄
nasıl yani hata yapma yaşları derken
Yanlis secimler tercihler vs vs yaşa gör her hata bir tecrübe bos ver tam gaz devam