Evlilik yıl dönümü veya doğum günü bazı insanlar tanışma ilk elini tutma vs her boku kutlayanlar var 😂 Ben şahsen kutlamak istemezdim kutlasak bile öyle klasik bi yerde yemek yemek felan istemezdim daha çılgın şeyler yapmak isterdim mesela şehir dışına çıkıp delice eğlenmek imkan yoksa bulunduğumuz şehirde eğlenmek isterdim farklı şeyler denemek gitmediğimiz yerlere gidip gezip görmek isterdim.
Özel günleri partilerle kutlamaya gerek yok. Onun yerine güzelce bir iki sözle kutlayabiliriz bu da o günü hatırladığımızı ve ilişkimize ve sevgilimize değer verdiğimizi önemsediğimizi gösterir. Ama pahalı hediyeler çılgın partiler falan bunlara hiç gerek yok zati sevmem..
şu an ailenle istediklerini yapıyormusun ve eğleniyormusun. Mesela Anne ve babanın ilk tanışma, söz, nişan, evlilik, sevgililer günü, doğum günleriniz, senin ilk diş, ilk regl gibi. Nerelere gidiyor, seyahat ediyor ve eğleniyorsun. Yoksa kendin için sponsor mu arıyorsun bunları yapabilmek için?
Ne alaka senin ailenle eğlenmen farklı arkadaşlarınla eşinle herkes bir değil sen ailenle de eğlenirsin ama sevdiğin kişi daha farklıdır senin için. Veya Sen ailenle eğlenmeyi seversin ben sevdiğim adamla ya da arkadaşlarımla veyahut şöyle düşün ailem yok
Sevdiğimle dememişin sorunda. Özel günleri kutlamayı severmisin demişin. O zaman arkadaşlarınla kaç kez şehir dışına çıktın, kaç kez bulunduğun şehirde eğlendin ve bunun için maddi gelirin var mı? Yoksa isteklerini erteleyip okuyacak, mezun olacak, iş bulacak ve kazanacak ve sonra bunları düşüneceksin
Evet her geçen gün dk saat ömrumuzden omur gidiyo ve biz bunu kutluyoruz Önceden bi an önce büyümek isterdik bunu kutlardık büyüdük yaşlanıyoruz ve bunu kutluyoruz artık 😅