Akıl meclisini mantığı yöneten insanları hep gaddar, hep acımasız, ruhsuz ve robotik bulmuşumdur. Hiç yanıltan olmadı. Aksini kanıtlayacak tek bir " mantıklı " kız tanımadım. Hepsi aşkda birerbir moda mod böyle.
Gerçi onlar aşkın içinde değil, beklentilerinin ve pragmatik fikirlerinin peşinde olurlar. Bir insan için siz mantıklı seçim iseniz ve o insanla sevgili olduğunuzda karşısına daha mantıklı bir opsiyon çıktığında sizi bırakabilir. Zaten duygu hipoksisi ( eksikliği) yaşadıklarından bundan hicap duymazlar.
Allah yazdysa bozsun. Kalbine kulağını tıkamış insanlari bir daha didar etmesin bana !
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her konuda sadece mantıkla hareket etmek imkansız. Yeryüzüne öyle bir insan gelmedi gelemez. Ama doğru kişi olmadığını düşünürse kalbinin sözünü dinlemeyebilir insan ki ben de öyleyim. Ve bu şey tecrübelerle böyle hal aldığı için kimse yanlış da diyemez. Mantık aşkı ya da mantık evliliğini pembe kimlikli boylarimiz kilolarimiz aynı evlenelim şeklinde de düşünmek aptallık olur. Belli bir hoşlanti tabii ki vardır. Mesela saygısı sevgisi bakışları seni etkiler ve onla bir gelecek düşünürsün. Ki benim gözümde şu saydığım 3 şey günümüzün sözde aşklarından daha daha büyük aşktır. Aşkı fiziksel özellikler sananlardir asıl mantık aşkı ya da mantık evliliği yaşayanlar
Olmazlar çünkü ciddi anlamda ancak olduklarını sanarlar aşk sebepsiz yere olan güzel bir şeydir hele ki mantığı ile aşık olan kişi sevdiği kişiyi mantıken de ya tipi için ya parası için ya da başka bir şeyi için sevecektir o yüzden onlar aşık olmaz çünkü aşkta mantık aranmaz...
Ben öyleyim eğer karşımdaki beni tanımak isterse ve tanıtmak isterse ilişkimizin çok sağlıklı olcağını düşünüyorum mantık her anlamda iyidir bazen kırılması gerekebilir mantıklı insan bunu aşkta da kırabilir zaten
Ben de mantığım ile hareket eden birisiyim. Aslında mantıklı hareket ettiğin zaman her şey yolunda gider. Beynin duruyor gibi oluyor ama o iş pek öyle olmuyor.
Bu ben geçmişte olmuştum bazen aşk mantığı kırıyor zaman için de de mantiginla düşününce aşk o kadar önde oluyor ki değildir diye kendini tutuyorsun sonra her şey hüsran
Ben mantığımla her şeye karar veririm. Bu yüzden karşı cinste de çok şeyi sorguluyor ve irdeliyorum. Kara kaşına kara gözüne aldanıp tutulamıyorum. Bu yüzden de zor beğeniyorum. Tutulmam zor oluyor.
Aşık olur mu bilmem ama en azından aşığım diye yapılan her türlü saygısızlığa aptal gibi göz yummaz. 'Aşkta mantık aranmaz' lafı o kadar saçma geliyor ki bana. Ne yapalım o zaman 'mal' gibi her şeye göz yumalım.