Gizli Üye(30-35)+1 yılkızların bu kadar basit olduğunu görmek beni rahatlatıyor. asla ulaşamayıp anca g*tünü kaldıracağınız bu adam için tüm kızların salyaları akmış, yorumları okudukça çok güldüm ya başka sorularda iç güzellik en önemli şeydir diyenlerin hepsi U dönüşü yapmış :D ayrıca fotoğraflarımı görse kesin konuşur demişsin haha özgüvenini sevdiğimin kızı :D
49 Yorumla
Soran+1 yılSev sev bence konusurdu
Cevap sahibi+1 yılgörmeden bir şey diyemem ama türk kızısın ne kadar iyi olabilirsin ki :O
Cevap sahibi+1 yılpardon da sabahtan beri aşağıda türk erkeğini itin g*tüne sokuyosunuz bu hoş muydu?
Cevap sahibi+1 yılayrıca lütven değil lütfen.
Cevap sahibi+1 yılHaklisiniz ama cok eski bir soru. Nerden bulup hortlattiniz?
Cevap sahibi+1 yılAnladim.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Galerilerde de ne arabalar var. Işıl ışıl insanı cezbediyor.. Alıp bir servise götürüyorsun aman allahım neleri çıkıyor bir bilsen... Şu lafı asla unutma.. DIŞI SENİ YAKAR İÇİ BENİ... Yakışıklı olması önemli değil adam olması önemli.. Yoksa tüm erkekler ve kızlar beğendiği aktris resimleri ile yatağa girerdi..
11 Yorumla
Soran+1 yılIşte bilemeyiz onuda
Yakışıklıysa yakışıklı. Onun yakışıklı olması, bize ne yarar sağlayacak? Bir gün herkes toprak olacak. Önemli olan iç güzellik. Hem çocuğun sevgilisi varmış. Niye asılıyorsunuz? Allah bağışlasın de geç. Bu dünyada yakışıklı erkek kesmekten, daha önemli şeyler var.
10 Yorumla
Yakışıklı, evet. Fakat çok hayal kurmamalısın. Böyle biriyle birlikte olabilmen için senin de aynı derecede bir güzelliğe sahip olman gerekiyor. Yani kısacası senin işin yaş, yatağında oturup adamın yazdıklarını okumaya devam et ve gülümseç
31 Yorumla
Soran+1 yılDimi aynrn oyle yapayim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılInstagramdan düşürdüğüm kız sayısının haddi hesabı yok çok iyi bişey aslında bak ona kendi etmenin yolu tüm fotoğraflarını beğen ve çoğuna yorum at misal bu fotoğrafına gözlerin yaz kalp at kendi kendine dicek bu kız niye durduk yere böyle bişey yaptı falan sonra beğendi beni hesabına yatıcak zaten oda senı merak eder elbet bakar fotoğraflarına :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa oyle kizda görünmek istemiyorum. Çünkü tarzim değil hah
- +1 yıl
İlgisini çekmek isteyen sensin -_- hahhhh
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız adı korkunç...
Allah mesut etsin yine de...13 Yorumla
Soran+1 yılKitap bile cikarmiş ya yerim
- +1 yıl
Tuğberk nedir ya ama, düşmanıma yapmam bu zulmü...
Soran+1 yılNeden nesi var
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çocuk feysden ekliydi bende.
Lisesi bildiğim kadarı ile ya yeni ya da geçen sene bitti.
Dil ve anlatım konusunda başarılı, öz güveni yüksek, siyaset açısından biraz bilgili ama kendini biraz yüksek gören ukala tarzında değil ama bilgiçlik tasyalan bir havası var.
Milli hisleri yüksek birisidir.02 Yorumla
Soran+1 yıl19 yasindaymis sanirim
Cevap sahibi+1 yılEvet genç bir arkadaş yaşı o civarlarda.
+1 yılO sana bakmaz uğraşma :P
25.media.tumblr.com/.../...p16dFV1rqiy78o1_400.gif01 Yorumla
Soran+1 yılEvet cocuk yazarmis psikoloji okuyormuş bakmaz.
şoktan çıkmamakla gizlilikten çıkamamak arasındaki bağlantı ne... ya hu beğenebilirsin... aşık da olabilirisin... hatta gittin gönlünden koptu verdin de azıcık bir şeyler... hayat senin zaten... yap ne istiyorsan... ama bu gizlilik ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim gorur haha
+1 yılEvet çok kültürlüdür tuğberk vinelarından anlıyoruz kültür akıyor alkshdlkasjdlkasj..
https://www.youtube.com/watch?v=BtaX3eX2QuQ20 Yorumla
+1 yılniye bizim türk erkeklerine b. k atıyosunuz anlamadım şuan. büyük ihtimalle bir türk erkeğine muhtaç kalacaksın canım o yüzden bu düşüncenden vazgeç. sokağa çıksan avrupadaki kadar yakışıklı yok belki apaçiler dolu ama hasımız hastır :)
10 Yorumlaİnstagramdan direk mesaj at...
Ama çocuğu yayın yaptın resmen. Şimdi buradaki tüm kızlar instagramına atlayacak n'aptın sen :)04 Yorumla
Soran+1 yılBegenmeyen kizlar var tobe yarappi. Ya cevap vermezse cok uzlurum :D
Soran+1 yılYok ya bir sürü takipçisi var. Oyle eziklikte yapamam. Belmi dikkatini çekerim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHakkaten :D söyleyene kadar türk olduguna inanmazdım.
Melezlik vardır kesin.15 Yorumla- +1 yıl
yakışıklıysa Türk değildir anlayışına sinir oluyorum
- +1 yıl
Yakışıklı ise türk değildir anlayışı değil.
Tipi çok değişik gözleri çok açık mavi ve çekik bir yapısı var.
Yüzü kemikli ve çıkık. Türkler asya kökenlidir genelimizin basık ve yuvarlak bir yüzü var.
Muhtemelen boyu da fazla uzun ki bu da türklerde nadir rastlanan bir şey.
Anlamadan sinir olmayın bir dahakinde.
Soran+1 yılBencede melezlik var.
- +1 yıl
çıkık yüz nasıl oluyor
- +1 yıl
matt bomer mı bu çocuk mu peki
+1 yılyaa Atatürk, Fatih S. Mehmet gibi kahramanlar çıkarmış millet bunumu çıkaramıycak yıllardır boşuna savunmadım Türk erkeklerini, şimdi senin gibiler onları sevsede onlar size yüz verir mi onu düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılBu cocuk hayatta vermez
- +1 yıl
bana susmaz şimdi bu ruh hastası demişsin, bana birkez hak versen susardım
- +1 yıl
sana bakmaz ne diye Türk erkeklerini aşağılıyorsun, vermemesi daha iyi çocuk açısından
Wow..
Oglan fenaymis ^^
Hihi oeps.. love turkish boys? :$04 Yorumla
Soran+1 yılBende bende
Soran+1 yılKizim bulsam kacirmam. Seneye yeditepe akar ben hah
+1 yılŞair bir de bu çocuk hoş yani analar neler doğuruyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSair mi cidden
- +1 yıl
Pek ağır bir takip olmamis :D detayli bilgi edin hakkinda. cocugun sonra ilanı aşk edersin
Soran+1 yılYa her fotografin altina siirleryazi y oduda ne bilim dur yeni başladım:)
- +1 yıl
Hos cocuk
- 34 Yorumla
- +1 yıl
https://youtu.be/xUQQekzSm7k
Bu halı daha guzel:)
bu dediğin sadece hoşlanma bence :) dış görünüşte önemli ama ilk sırada içinin iyi olması olmalı bence :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBir tanisam konussam :D
Türkleri beğenmeyen dinimden olsa :)
Yer yüzünde saf kan en güzel kadınlar Rusya'dan çıkar o kadınlarda sürü gibi soluğu Türkiye'de alır.
Bu bizim kara fatilklerde kendini nimet sanır :)10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çocuğu çok iyi tanıyorum. Şansın hiç yok. 4-5 senelik bir sevgilisi var, belkide daha fazladır tam bilemiyorum. O kız Tuğberk'i hayatta bırakmaz. Tuğberk'in annesi ve kız çok iyi anlaşıyorlar. Ailesi Tekirdağ'da yaşıyor. Tuğberk Tekirdağ'a gittiğinde kızlar gözlerini üzerinden alamazlar, deli olurlar Tuğberk geldi diye, heyecanlanırlar. Bire bir şahit oldum.
00 Yorumla
+1 yılBen sevdigim için Canımı feda ederim o bunu yapamaz uleeeeeeeeeeeeeen :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. tipe bakıp aşık olmak aptilerin tarzıdır maalesef..:))
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu soran kişi büyük ihtimalle sensin zaten çakal :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ihtiyaci mi var :D tskipci sayisina bak bir sen. Ayrica yazarmis
Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Abazaliga bak tango whatzapp sms face tweet ulan araniyonuz haa :D
26 Yorumla
Soran+1 yılAbazalikla ne alaka?
Soran+1 yılYav hehe
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Uhaaaa, aşık olma sırası bende :O
Şaka bir yana maşallah harbi sağlam parça :D03 Yorumla
Soran+1 yılHahh :D aynen. Eridim
Soran+1 yılAtvam bekle
+1 yılo degılde dunya erkek guzeli cıkarttı bu ülke 2 tane niye bok atıyodun ki :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılAynen kanka^^ seni gorse hemen evlenme teklifi eder zaten biliyoruz ama sen daha iyilerine layiksin
31 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayir en üstü bu.
+1 yılbacım bu erkek popüler biri tipini töbe töbe niyeti kötüdür emin ol ki aklı bir karış havadadadır benim düşüncem :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa şair falanmişya nedense içimde oyle briis değil gibi bir düşünce oluştu
- +1 yıl
bide şairr hea her kıza şiir yazı dı mı kendini sabah yatak da bulursun ya da kendini yatak da bulursn ( sözüm meçlisten dışarıya )
EE 20 sene sonra ne oluck bu yakisiklikdan? Ne zaman insanları mal gibi göze hoş gelmesindn bırakıp da içe bakicsksinz bir kafayla çok mahmutlar sizi bulur;))
02 Yorumla
Soran+1 yılIcinede bakmak istiyorum da hani
+1 yılAllahım arkadaşlarla inanamadık ya Türk kızlarından varmıymış böyle abaza Allahım aklıma mukayet ol
14 Yorumla
Soran+1 yılHahah o tiple anlamazsin sen işte.
- +1 yıl
Yine egosu tavan yapmış bir arkadaşımız, tipini merak ediyorum herşey dış görünüş değil içini de merak ediyorum içini derken ormandan bahsediyorum ah kezo aaah :D Arkadaş sana bir çaksın da kendine gel yoksa gelemiceksin sen balım :D
Soran+1 yılO apaçimsi kro tipinle bu laflar sana iki beden büyük. Goz zevkimi bozuyorsun hiç estetik değil. Kusma istedigi oluştu birdenbende. Hala senin gibi biriyle konustuguma inamamakla birlikte lafimi bitiriyorum. Adios !
- +1 yıl
Ahahaha apaçimsi kro mu vaooouv, Hadi şimdi elindeki klavyeyi yavaşça bırak ve uzan delikanlı bıyıkların çok hoşmuş.. WTF !
+1 yıl3 gun sonra sana yolculuk ve seks iceren 2 kelimelik. cumleyi soylemezse adam değilim :)
14 Yorumla
Soran+1 yılYa bunin cevresinde ne kızlar vardir bana mi kaldi :(
- +1 yıl
Aynen kanla +1 :-)
- +1 yıl
Benim. ne. farkim. var bu bebeden :)
+1 yılöff aşık oluyormuş hemende ol ol buyur oda seni bekliyordu
25 Yorumla
Soran+1 yılEdona kiskandi hahha.
- +1 yıl
Senin olmayan seyi mi kiskandi. d
Soran+1 yılAyarlayacagim bunu kendime.
- +1 yıl
kızım uyan sabah oldu.)
o nasıl bir fotoğraf tinerci mi gazete var arkada :D Clans of clans da oynuyorsun he whatsapp bak mesaj gelmiş hiç umurunda değil telefonun :)
05 Yorumla- +1 yıl
Nelere dikkat etmissiniz ya:)
Soran+1 yılHerseyi unuttum.
Soran+1 yılAynen hemde ne kizlardir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini et parçası gibi sürekli teşhir eden bir çocuk. yakışıklı ama rahatsız edici o yüzden.
019 Yorumla
Soran+1 yılBu sitede bunun 1000000 de brii n olmayanlar bile vucudunu paylasip dururken. Hem çocuk yeditepede okuyormuş ya. Psikoloji bide.
Cevap sahibi+1 yılsorun orada işte. iyi göründüğünün farkında ve bunu da bal gibi kullanıyor. yeditepe psikoloji? tırışkadan bir okulun, para verip okuyabileceğin tırışkadan bölümü.
Soran+1 yılYeditepe mi tirişka?
Cevap sahibi+1 yılözel üniversitelerin iki, taş çatlasın üç tanesi hariç HEPSİ tırışkadır. ortalama bir zeka bile gerektirmez.
Soran+1 yılO yeditepe diye kucumsedigin yerin % 50 burslu psikolojisi 400 küsür puan. Burssuzu keza yine 350 civari
Cevap sahibi+1 yılciddi ciddi 350 puanı gözünde büyütüyorsun yani? :D:D:D
Soran+1 yıl350 puana 35 bin tl verecegime baska unide % 50 burslu bisi okurum. Bunna basmadi senin kafa.
Cevap sahibi+1 yılhahaha %50 burs diye sayıklıyor halen. efendi gibi çalışır istanbul'daki devlet üniversitelerinden birini kazanırım diyemiyor da, hala zavallı ana babasının parasını aptal ticarethanelerde hiç etme peşinde :D
Soran+1 yılSen ne okuyordun?
Cevap sahibi+1 yılkonu ben değilim ama ilk üniversitemi istanbul'da %100 burslu okuduğumu, bu sene de ikinci üniversitemi yine istanbul'da kazandığımı (devlet okulu), branşımın da yabancı diller olduğunu bilmende sakınca yok. şu noktada cevabımı gizliye almak durumundayım, böbürlenmiş gibi görünmek istemem.
Soran+1 yılYabanci dil diyorsun.. sen bir tm den gir tam burslu bakalım. Yabanci dil 350 basittir doğru
Cevap sahibi+1 yılboğaziçi'nde dil bölümüne gir o halde, madem basit :D ahahah
Soran+1 yılBen bir sene yurt dışına gider bogaz icine girerim de sen 1 senede k. cini yirtsan 400 puan alamazsin tmden
Cevap sahibi+1 yılahaha seni gidi tembel ve kıskanç kezban seniii :D mezun olduğum lisenin adını duysan dudağın uçuklar, sen kek gibi güvender ygs çöz ben algoritmayı prof. ali nesin'den birebir öğrenirim :D onu da tanımazsın gerçi ya neyse. boğaziçine girermiş ahahah sen barajı aşıp beykent'e girersen baban kurban keser be güzelim.
Cevap sahibi+1 yılbu arada o ağzının sularını akıttığın çocuk inan ki sana bakmaz, o kezbanlara bakmıyor, natalie portman'a benzeyen, kuğu boyunlu bir sevgilisi vardı en son ;)
Soran+1 yıl:D bana yabanci dilin havasini atiyor iyi güldüm.
Cevap sahibi+1 yılahaha nasıl pıstı gariban :D boğaziçi'nde kaldırım mühendisliği bölümü açsınlar, ygs'de full çekmeden n a h girersin tatlışkom :D
Soran+1 yılNe alaka pısmak? Genelde ne sosyal ne fen ne matematige kafasi basmayan yabanci dilr yöneliyor. Allaha Şükür cok iyi bir matematik bilgisine sahibim. *Ablamda boğaziçi işletmede evet evet 180. Olarak girdi.
Cevap sahibi+1 yılhe canım he kafam basmıyor :D şunu cidden entelektüel, vizyonu geniş, zeki bir insan söylese belki saniyenin onda biri kadar düşünürdüm de, "35 bin tl vermem, 17 bin tl veririm yhaaa" diyen bir tikinin laflarına itibar edemiyorum ister istemez sfjklds haydi sen yat uyu belki steroidden şişmiş platonik aşkını görürsün rüyanda ahahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu cocukla bas agrısı konusunda konusmustm bir keresinde ahahaha
03 Yorumla
Soran+1 yılOha :D nasil birisi
Cevap sahibi+1 yılkibar biri ama çokça kendini beğenmiş doğal olarak. bir aralar dinle dalga gçiyordu ama son zamanlarda da tam tersi dindarlaşmaya başlamıştı. sevgilisinden ayrıldıktan sonra öyle olmuştu.
Soran+1 yılHadiya beğenmişmi :)
* gider yakışıklı erkeğe vurdurursunuz kendinizi evlenme zamanınız gelincede işi olsun arabası olsun evi olsun diye götünüzü yırtarsın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBu zenginde belli.
+1 yılbunlardan çok var yani bulunmaz hint kumaşı değil
ama benim anlamadığım hayranlıkla aşkı karıştırmanız :/10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. böyle bir tip tugberk olabilir zaten, mahmut olcak hali yok
12 Yorumla
Soran+1 yılHajsg
Allah kavuştursun mu desem ne desem bilemedim. Ama I. Somerhalder'e benzettim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyyynenn. O adama da asiktim
+1 yılYa ses etmeyin ergenlik donemleri kiz bir hayale dalmis ugrassin biraz :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma kederdeyim sorma yanginlardayim
- +1 yıl
Of of diyosun yani. d cok fazla hayallere kapilma derim ben derslerine kendi hayatina onem ver bence bosver bunlar bos işler ama bu yaslarini da yasicam tabi imkansız dahi olsa dusunmek:-)
Vay be böylesi kalmış demekki :D
12 Yorumla
Soran+1 yılŞairmiş bidee ya
+1 yılÖnemli olan yakışıklılık değil iç güzellik sözünün Yalan olduğunu burdan anlıyoruz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipi gerçekten çok çekici ama duruşunu, bakışını beğenmedim. Yani aşık olmuyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer fotoğraflarını görsen
Cevap sahibi+1 yılZaten bu tip Türk olmasada yabancı erkekleri hergüm görüyorum. Asıl etkili olan karakterdir, yakışıklılık değil
Türk mü? :O Şoktayım!
113 Yorumla- +1 yıl
sankı turk kızları madonna da her mılletın guselı çirkini vrdır bzde çirkın kızlara m laf atalım allah ın yarattığı hersey guseldir bıraz dkkat
- +1 yıl
milletini ne sanıyordun
Soran+1 yılValla Türkmuş inanasim gelmiyor haha diger fotografrini bir gör eridim ben
- +1 yıl
iyi olan Türk olamaz mı
Soran+1 yılKultigin defol git. Biktim bundan ya susmuyo ruh hastasi
- +1 yıl
bana bir kez hak versen susardım
- +1 yıl
sen değil o hak versin
- +1 yıl
siz yıllarca Türk erkeğine çirkin deyin, yakışıklı birini gördüğünüz zaman bu yabancıdır deyin bu haksızlık değil mi, bu zihniyete sinir oluyorum
allahım sen depremlerden zerzerelerden koru bızı yarabbım?
00 Yorumla
+1 yılMundar o senin için :) kişiliğini bilmeden aşık olunurmu ya kaç beygrsin sen
04 Yorumla
Soran+1 yılYorunlarindan çözdüm biraz.
- +1 yıl
Valla helal olsun şanslı çocukmuşta boş değildir o tür karizmatik erkeklerin sevgilisi hiç olmaz istersen sor. Kesin yok dicektir elbiselerinden biri olursun anca
Soran+1 yılYa öyle biri degildir belki
- +1 yıl
Tabi tek senin azının suyu akıyodu çocuğa :) talep çok kullan kullan at
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk o kadar basit miymiş:Diyi olabilir ama bunlardan çok var
02 Yorumla
Soran+1 yılAsk anlik
Cevap sahibi+1 yılhoslantı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tip erkek çok fazla sadece sen bulamıyorsun bende bu tür erkeklerden biriyim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYok bee.
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası senin gibi insanlar tanışmak istemezdim karakterden çok tipe bakıyorsun
- +1 yıl
Demin ne diyodun simdi ne :-)
cuma vakti şehirinin en büyük camisine git ne erkekler göreceksin başta ben :)
10 Yorumla
+1 yılo aşk değil hayranlık güzelim ve bu tür erkek çok. çevrende olmaması kişiliğinle alakalı bir durum
33 Yorumla
Soran+1 yılKisiligimlemi hahha sacmaladin şu an
- +1 yıl
aynen doğru tespit
Klasik Türk Kezbanı Tribi
32 Yorumla
Soran+1 yılYa tribe sokanlar utansin.
+1 yılCanısı varmış işte de bize denk gelmiyor bir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSorma yaa
+1 yılböyle tipler sağlam olmuyo
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil saglam?
- +1 yıl
yani peşinde çok bayan olur ve genelde kendilerinin ne olduklarını bildikleri yüzünden ister istemez ego denilen şeye kapılırlar ve genelde bayanları kullanırlar
- Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılTip yani senin icin tek önemli olan
06 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu tam oku.
- +1 yıl
Okudum. Takibe almışsın ama tamamen tipiyle alakalı resmini görmüssün beğenmişsin
Soran+1 yılCocuk ayrica zeki ve kültürlü. De demişim.
- +1 yıl
Yorumlarına baktığım kadarıyla kültürlü demişsin. Karakterini bilmiyorsun ama.
Soran+1 yılŞairmiş. Ya yerim.
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu hayal edersin düğününde mahmut olur :D
52 Yorumla
Soran+1 yılDemeyin ya evlenmem daha iyi. Of :(
- +1 yıl
Hahaha :D
Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. Senin karşına yeni çıkmış böylesi sokakta dolu. Önemli olan tip değil adam olması.
13 Yorumla
Soran+1 yılSairmiş bide ya
Soran+1 yılAynen takipci sayisini bir gorsen
Önce insanligina baksan daha iyi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılBir konussak da baksam
Soran+1 yılBelki öyle bir insan değildir.
Takibe alalım atılın kızlar :DDDD
02 Yorumla
Soran+1 yılAldim ben hemen. Ya diger fotoğrafları gor sen.
Ian somerhalder mi ne varya ona benziyo
Kiz clash of clansta klaninin adı ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılHahah napcan
Soran+1 yılşu an hiçbir klanda değilim
Bu Türk mü şimdi
14 Yorumla- +1 yıl
Türkler bu kadar iyi olamaz mı
Soran+1 yılTürkmuş. Diger fotoğrafları da görsen.
+1 yılsen buna karizmami diyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bok atma deşerim. Nirvanaya ulaşmiş ya.
- +1 yıl
Ha ha ha ha guleyim bari ben ne karizma erkekler gordum sen gelmis neyin hesabini yapiyon
Soran+1 yılSen sair yureklisin o direk şairmiş
- +1 yıl
Hii ne demezsin bende sair yazarim ama madddiyatim olmadigi icin boyleyim belkide benim siirler onunkinden daha guzeldir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu çocuk yakışklımı saçmalama lütfen. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılYuh lan. Sustum ben.
Cevap sahibi+1 yılgerçekten hiç begenmedim. hiç çekici ve seksi değil asla.
Soran+1 yılHastasin
+1 yılHerkes sussun, kızların basitliği konuşuyor.
00 Yorumlabunlar bir şey değil daha iyileri vardır emin ol
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne