ben ne aşık olmak istiyorum ne birini sevmek ya zaten sevdiğimi de pişmanım nasıl unutucam ya kaptırmadım kendimide saçma davranıyorum çocuğa karşı engel olamazsın ya kendine rahatsız oluyorum hareketlerimden
Afedersin benzer bir olay basıma geldi böyle o. çlar yüzünden bizim gibi seven erkeklere yazık ediyorlar bende bir kız sevmiştim onuda sevdiği çocuk aşktan soğutmuş bitirmiş ilişkisini geçmişte ama aşka ilgisi yok
onun benii seveceğini inanmıyorum aslında bu yüzden. Güzel bir kız değilim mesela ona layık değilim. Şimdi diyeceksin kral belki güzelsindir ben onun dengi değilim
1-2 hafta sonra yeni sevgilisiyle gördüm gözümün önünde birbirlerine sarıldılar kandırmış beni işte bazı şeylere hayır dediğim için hayalindeki kız ben değilmişim
aşk meşk bir tuhaf geliyor bana ne bileyim kız kankilerim konuşuyor manitalarıyla aşkım bebeğim ben böyle biri değilim mesela önceki sevgilimde ondan ayrıldı sanırsam. kankası gibi davranıodum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zamanla yeni ufuklara yelken acarsın
Seni sevecek birini sev
var biri
Ozaman varsa ona sans ver dostum
kimseyi sevmek istemiyorum ama
Kanka inkansiz ask diyorsun
Sevmektense korkuyorum diyorsun
Celisiyon ama olmuyor boyle yas kaç
20
kanka şu kalp kimseye atmasın kafam rahat olsun istiyorum
Kardeşim daha cok yasacagin zamanlar var önünde hiçbişeyden korkma aşık ol sev 😊
eetrafımdakiler anlıyacak
banada layık değil
Wuuu merak ettim simdi seni
Sana layik biri nasıl olamalı
Ya ben ona layik degilim hahahaha kafa dalgin
Hiç yiktan iyidir be kendisi olmazsa bile hayali ile yaşarsın.
çok acıtır bu
O zaman onun yerine başkasını sevmeyi dene
sevemem ki kimseyi sevmek istemiyorum
Belli oomaz istemezsin zaten aşk kendiliğinden olu verir.
Keske oyle olsa sapliga devaaam😂
Bişuna nick bu değil devam ke fksmsmsm
dhkjfjfjkjffl aşık ta olmak istiyorum sap olmakta sence hangisi
Gel o zaman bana aşık ol ikisinide bulursun fmsmfmsmdmd😂😂😂
ahahahahhaha
büyüksün kral sende imkansızsın
Vnsnsmsn sorun yok 😛😝 gkdmsms takma kafaya ilerde biri çıkar şimdilik ben gibi sap takıl ilerde aşkı bulursun.
ben ne aşık olmak istiyorum ne birini sevmek ya zaten sevdiğimi de pişmanım nasıl unutucam ya kaptırmadım kendimide saçma davranıyorum çocuğa karşı engel olamazsın ya kendine rahatsız oluyorum hareketlerimden
Afedersin benzer bir olay basıma geldi böyle o. çlar yüzünden bizim gibi seven erkeklere yazık ediyorlar bende bir kız sevmiştim onuda sevdiği çocuk aşktan soğutmuş bitirmiş ilişkisini geçmişte ama aşka ilgisi yok
kral anlıyorsunn beni değil mi ben hareketlerimden rahatsızım ondan kaptırmamak lazım
şimdi doğru konuşayım ben biraz abimlerle büyüdüm o yüzden ilgim yok birde bir kez reddetildim küçücük bir aşk kırıntısı vardı o da gitti
onun benii seveceğini inanmıyorum aslında bu yüzden. Güzel bir kız değilim mesela ona layık değilim. Şimdi diyeceksin kral belki güzelsindir ben onun dengi değilim
Başta kendine sor cocuğu. İyi ve kötü yanlarını sonra kendini sorgula nerde hatam var yok ona göre bir plan yapıp gelişme kat edebilirsin.
çok yakın zamanda aldatıldım gerçekten boşluğuma geldi sanırım onun ilgisni sevgi benimsedim
niye aldatıldım bil bakalım
Ah be her şey sende bitiyor kendini kötüleme kızlarla takıl arkadaş edin gez zaman geçir değisiklik olur.
Neden aldattı peki
hayatımdan çıkardım :) kızlar bu konulardan anlıyor ama sürekli erkeklerle flört eden 3-4 arkadaşım var bu tavırları beni rahatsız ediyor
çok görüşmüyorum
1-2 hafta sonra yeni sevgilisiyle gördüm gözümün önünde birbirlerine sarıldılar kandırmış beni işte bazı şeylere hayır dediğim için hayalindeki kız ben değilmişim
ayrıldıktan sonra
😅 flörtözlerde sorun burdan arkadaş edin sohbet et tavsiye al zamanla gelişme olur.
onlarda niye sorun varki
bilmiyorum olmaz bu ilişki şartlandırdım kendimi sevmiyeceğim :) sapılğa devamkee
Sürekli sevgili değiştiriyorlar flört abartılırsa ilerde evlensen bile başka erkeklere istemeden iş atabilir😅
aşk meşk bir tuhaf geliyor bana ne bileyim kız kankilerim konuşuyor manitalarıyla aşkım bebeğim ben böyle biri değilim mesela önceki sevgilimde ondan ayrıldı sanırsam. kankası gibi davranıodum
Zamana bırak valla bende bıktım kimi sevsem aşka küs oluyor bana tavsiyen var mı?
😂😂😂 vay be zaten başta arkadaş gibi başlıyor sonra aşk sevgili olunuyor 😅
onları aşka inandır. :) yani şöyle sözle değil icraat
yok ya öyle başlamadı ben çocuğa bakmazken bakıyordum ya naz yapıyorum sanmış cilve işte her neyse ahashah sonradan anladı
Djsmsmsm ne tuhaf hayatlar var be ben duygusal sen odun sorunlara gel dmmdsmdm
Nasil duygusal olabiliyorsun ya sirrini ver ben hic sevmem duygusalaligim vardir da boyle aska degil birde olabilidgince safim
imkânsiz diye bir şey yoktur
var var bende öyle düşünüyordum
zamanla elinde olan birşey değil
Mesela
Aşkın tanımı