Neden bi erkek böyle yapiyorki?

Ben yeni okula geldigimde hemen insanlara benim ismimi sormusdu , sonra yazismaya basladik 5 aydir yazisiyoruz , her seferinde bulusma soruyor bu cocuk bana ve her seferinde bi bahaneyle erteliyor , ya da yazimiyoz, simdi 1 ay kavgaliydik konusmayi kesmistik, beni onun en iyi arkasi istiyordu onunla cok yakin oldugum icin sanirim) bende okulda gitim ona dedim aramizda bisi yok arkadasinla felan , sonra hemen o gün bana yazmaya basladi yine iliskimiz cok iyidi disarda gördügünde, hemen bana yaziyordu telefonda konusurken senin icin sinifta kalimi diyordu. Bulusma sordu yine bende tamam dedim. Bulusma günü ona yazdim sonra yine bahane buldu , hep bahane bikdim istemiyorsan söyle dedim , o: noluyor sana cok konusuyorsun vallah cok sinire basiyorsun yazdi bende ses kaydi yapdim sadece bulusmayi sordum nasil konusuyorsun diye oda bosver yazdi ogünden beri bisi gelmedi 2 gün oldu simdi napim instagramdan silimi? yoksa siz napardiniz. Olayi anlatim onun arkadaslarinsan cogu beni istior bunu o da bilio ve anlamadigim sey beni okadar istemiyorsa onla yüz yüze konusurken niye utanio ve bulusmak istemiyorsa niye sorup duruyor?
Neden bi erkek böyle yapiyorki?