Önce yvşadı yvşadı bi türlü teklif etmedi en son ben teklif ettim ve reddetti. Pişman etmeyii çokkk istiyorum
Sırf ego kasmak için yapmış anlaşılan it. Bu arada çok da yakışıklı değil arkadaşlarım yakışıyosunuz diyodu boyu da 172 falan hatta. Sizce ne yapayım?
Sırf ego kasmak için yapmış anlaşılan it. Bu arada çok da yakışıklı değil arkadaşlarım yakışıyosunuz diyodu boyu da 172 falan hatta. Sizce ne yapayım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen ne kadar intikam almak istersen o kadar onu umursadığını gösterirsin. O yüzden hiç olmamış gibi davranman senin için en güzel yol olacak.
kankasıyla ilişkiye başlasam nasıl olur acaba
Erkekler arasında fazla sır olmaz. Muhtemelen direkt anlar, kankasıyla konuşup her şeyinize dahil olabilir, sana sevgili ayağına psikolojik olarak yıpratabilir vb.
çok haklısın
Sen ne kadar gizli olacağını düşünsen de aşırı göze batacaksın. Çünkü kendini ondan intikam almaya programladığın için olduğu yerdeki tavrın duruşun yürüyüşün her şeyin değişecek sen farkında olmadan. O yüzden benim tavsiyem tamamen sallaman.
haketmissin sanki ama gerek yok intikam alma ondan farkın kalmaz yoluna bak.
niye hak etmişim? yavşayan kendiydi
tamam soğutmuşsun belkide soğumuştur baktı adım yok adam geri çekildi.
pişman olması için yakın arkadaşına sakso çekicem
saçmalama:D
altta biri önerdi kesin pişman olurmuş çok iyi çekersem
ya saçmalama kızım kendine yakıştıracak mısın alttakiler eroin çekmiş herhalde kafaları bomba böyle bir hataya düşme basit duruma düşersin gerek yok.
seni red eden erkeğin en yakın en samimi arkadaşına öyle bir sakso çek ki alem bunu konuşsun ve o it de nekaçırdığını anlasın başını duvarlara vursun
gkfdlgkdflgkdlfgkdf kızım yaşım 19 ne saksosu ayol
Bak ne güzel kızlar var😀
19 yaşında sakso çekilmez diye kanunmu var kız deli. sen dediğimi yap
kız adım çıkarsa? ailemin yüzüne bakamam küçük şehir zaten yoksa pişman etmek için her şeyi yapabilirim şu an
Bak nasıl hırs yapmış
Ama küçük yer olduğu için onu yapamaz adı çıkar
sen dediğimi yap pişman olmuyucan inan bana
@adınıkoyamadımm sen bi çekil aradan be. ne atlıyon herşeye
ad çıkma durumu olmasa yapardım ama dediğim gibi sıkıntılı bi durum
kuzum çıkmaz sakso çekdiğin cocuk snei kaybetmemek için kimseye söylemez emin ol korkma
mükemmel görünerek davranarak
165im 54 kiloyum kilo mu vereyim nasıl değişicem ki ya
kilon iyi bence. davranışlara odaklan
onun kankasına falan mı yavşasam ya da napsam bilmiyorum ki
yavşama kimseye asil görün
Siz nesiniz mk sizi reedetmez mi bi erkek
boyum 165 ve 172 bir erkek tarafından reddedildim üstelik zayıfım ve yüzüm de normal
bir erkek olarak reddedilmenin 10 katı acı verir ama bilemezsiniz
Cinsiyetcilik yapmayin bende kucukken reddedildim sende anlayamazsin ayrica biraz da siz reddedilin fnfbgb
dkjdlkjdskljgdsk olm aylardır çirkinim diyerek ortada dolaşıyorum psikolojim kötü yani valla hiçbi kızı reddetmeyin ben mesela sevgilim olsa ve bir erkek teklif etse reddetmem artık bu psikoloji çok kötü onu anladım
Sacmalama ya alisirsin o kadar buyutme dunyada neler oluyor
Gözüne batacak şeyler yap
ne gibi? kankasına mı yavşasam
Giyimini veya saçını değiştir pişman olabilir
Edemezsin bi bok yapamazsin 😂
Kral mk
:(
Alfa
Umursama
Bence ıyı olmus sana
niye lan naptım
Intıkam pesınde kosmak zavallıların ısıdır en buyuk ıntıkam daha ıyı olabılmek ve onu ayagına getırmekdır sız kadınlar sosyal ılıskılerı hıc bılmıorsunuz
Kral koymuş
salak çocuk ya hayatı boyunca teklif alacağini sanmıyorum bidaha o boyla