Arkadaşlar ne olur Bir fikir verin?

Arkadaşlar ben eski sevgilimin hayatına girdiğimde eşi onu terk etmişti boşanma aşamasındaydi intiharın eşiğinden çıkardım sevdim saydım neyse arkadaşlar beni kullandı kızlığımı falan aldı ya Kendi kabul etmese de her şeyi yaptıktan sonra yok denedim olmadı ayağa çekti arkadaş kalalım dedi Ben ona rağmen dedim ki yazık canı sıkılır bir şey olursa ben yanında olayım dedim Allah'ın her günü öyle canımı yaktı ki yok bana kız ayarlasana yok falanca kişi beni sever mi yok Sen İstanbul'a gelecek fıstık gibi olursan geri beni kabul eder misin falan demeye başladı en son Ben de dedim ki karın seni terk etmeyi de haklıymış senden ne adam ne baba olur falan dedim bana bir sürü hakaret etti yok iyi ki hayatım daymış bana iyi bir geçmiş bıraktı pişman değilim falan diye böyle canımı acıtacak şeyler söyledi Ben de engelledim cevap vermedim yazdıklarına da ama görüyorum engellenen mesajlarının içinde dün gece şey yazmış hakkını helal et fıstık bilmem ne yazmış millet şey diyor ya diyor cevap ver diye sana yem atıyor ya da gerçekten numaranı silecek falan demiş sizce amacı ne
Arkadaşlar ne olur Bir fikir verin?