Arkadaşlar ben eski sevgilimin hayatına girdiğimde eşi onu terk etmişti boşanma aşamasındaydi intiharın eşiğinden çıkardım sevdim saydım neyse arkadaşlar beni kullandı kızlığımı falan aldı ya Kendi kabul etmese de her şeyi yaptıktan sonra yok denedim olmadı ayağa çekti arkadaş kalalım dedi Ben ona rağmen dedim ki yazık canı sıkılır bir şey olursa ben yanında olayım dedim Allah'ın her günü öyle canımı yaktı ki yok bana kız ayarlasana yok falanca kişi beni sever mi yok Sen İstanbul'a gelecek fıstık gibi olursan geri beni kabul eder misin falan demeye başladı en son Ben de dedim ki karın seni terk etmeyi de haklıymış senden ne adam ne baba olur falan dedim bana bir sürü hakaret etti yok iyi ki hayatım daymış bana iyi bir geçmiş bıraktı pişman değilim falan diye böyle canımı acıtacak şeyler söyledi Ben de engelledim cevap vermedim yazdıklarına da ama görüyorum engellenen mesajlarının içinde dün gece şey yazmış hakkını helal et fıstık bilmem ne yazmış millet şey diyor ya diyor cevap ver diye sana yem atıyor ya da gerçekten numaranı silecek falan demiş sizce amacı ne
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayak yapıyor 2. Si canını acıtıyorsa neden onu hala düşünüyorsun ki 🙄
Bak ben çok acılar çektim düşün benim canımın acıyacağını bile bile her gün aynı salaklıkları yaptı amacım onu düşünmek değil yanlış anlama ben bunu böyle rastgele arkadaşıma anlattım arkadaşım gelmiş dedi ki kanka dedi ya dedi yol yapıyor konuşmak istiyor hala Ya da numaranı silecek son kez hakkını helal et yazmış falan ben bunu hakkımı helal ettim tamam mı sonra peşimi bırakmadı ve ben şu an Gönül rahatlığıyla diyorum ki Allah yediği içtiği sudan tat alamaz hale getirirsin karşısına doğru düzgün hiçbir insan çıkarmasın ettim de buldum desin nokta kadar hakkım varsa ben bunu Allah'tan talep ediyorum
Seni zarflıyor senden bi mesaj geleceğine yol yapıyor umutlanıyor bence yapmamalısın hiçbirşey olmamış o kişi yokmuş gibi yoluna devam et benden sana tavsiye 😉
Bir insan şizofren mi sevmediği kadının bu kadar üstüne düşer ya gerçi o kadar üstüme düşmedi ama olsun bu şey diyor bu kız şimdi bakımsız üniversite sınavı gittikten sonra taş gibi olacak Ben bunu kaybetmeyelim ileride sevgili olurum kafasında
O kişiye bu rahatlığı verme ve her insan güzeldir 🌼🎈☺️
Böyle erkekler yaranmıştır hep
Amacını bosver konusup da kendını bıtırme
Düşün Ben seni intihardan kurtarmışım sevmişim saymışım her şeyimi vermişim gelmiş bana hakaret ediyor karısı terk etmiş sevgilisine resim paylaşmış daha gelmiş diyor ki yok bana iyi bir geçmiş verdi yok bilmem ne dedim Allah senin belanı versin o zaman bak ben bunu ilk başlarda onca şey yaptık kızım daha bu fragman hiçbir şey değil bu yaptıkları hakkımı helal ettim ama peşimi bırakmadı ağzıma sıçtı ben bu sefer gönül rahatlığıyla aht ediyom
Oyle de elden ne gelır kı ben de neler yaptım aldatıldım delı gıbı sevıyordum yıkıldım ama öleyım mı hayır
Vallahi ben Allah'ın adaletine sonuna kadar güveniyorum bize bunları yapıp da mutlu olabileceklerini zannediyorlar say yanılıyorlar bu dünyada kimse yoksa Allah var o yüzden ahını alıyor ya Emin ol hiçbir zaman mutlu olamaz istese bile ne mutlu gibi gözükür 10 gün sonra terk edilir
Adam seni kullanmış. Uzak dur.
Ya şöyle bir şey var adam kullandı en son canımı acıtacak öyle şeyler söyledi iki gün önce ben de hiç cevap vermedim ama görüyorum engellenen listesinde dün sabah bir kere aramış bir de ara yazdı sadece bana ben de hiç cevap vermedim sonra işte dün gece saat birde şey almış hakkını helal et benim hakkım helal olsun falan Ben millete sordum bile diyor ki ya cevap ver diye yem atıyor ya da numaranı silecek
Ona cevap verme. tepki verme.
hak etmişsin
Neden
Kurgu gibi
Aynen sabahın köründe kalktım işsiz gibi bir tomar yazı yazdım
Olabilir