Herşeyden önce; dış görünüşüne daha fazla önem vermiş olsaydı 5 yıl seninle olmazdı.. Olumlu veya olumsuz her türlü söylemini çürütür bu durum.. Ayrıca; bu duruma takılsa çoktan terketmişti seni.
Önüne gelene yazıp red edilen biriydi. Benle aşırı ilgilendi. Benle iken bile yazdı red edildi. Yani kimse çıkmaz onla kolay kolay. Ki herkes benim onla çıkmama şaşırdı. 5 yıl tanışyorz ama 2 yıldır çıkıyorz. Ben baglandım daha da övmedi bile. Önüne geleni övüyor ama
Canım ya benle birlikteyken başkasına teklif etmiş bunu öğrenince intihar edicem dedi ayrılamadım. Benle birlikte iken binlerce kişiye yürüdü red edildi
Yani durum tam olarak böyle değil aşırı karışık. Belki ben haksızımdır. Ama o baştan aşırı ilgili sonra değişti. Ben hep aynıydım. Ayrılmak istediğimdede aşırı sıkıntı çıkaran biri. Bende seviyorum ama önceden beni beğendiğini felan sanıyodum eğer beğenmede yoksa zaten komple ayrılcam. İnanmazsın belki ama ben ayrılınca üzülmesin diye ayrılmıyorum bazen.
İki psikopat düşünceli birbirini bulmuş. Biri acıdıgı için ayrılmıyor aşırı ilgi göstermesine alışmış. Biri aşırı ilgi seven sevgilisini tanıdıgı için bunu kullanıyor ve şansını diğer kızlarda da kullanıyor oh ne ala
Güzel olmak önemli değil. Çok çirkin kızlar bile övgülerle kendini prenses sanıyo. Ama bana güzel bile demiyo. Ki güzel olmayan kızlara bile sevgilisi neler diyo
Onun beni beğenmesine muhtaç değilim. Sadece gerçeği öğrenmek istiyorum. Doğal halim bu makalede yapmicam. Bu halimi sevmiyor mu onu anlamaya çalışıyorum
Sizinkisi daha mantıksal ve duygusal bir ilişki sanırım çünkü erkekler direkt dış görünüşü beğenirlerse arkadaş kalamıyorlar, bu düşünceden bir şeyler çıkarılabilir bu mesajlardan ancak böyle böyle zorlamaya alıngan olmaya gerek yok bence, bütün bu yazdıklarımın aksine tamamen yanlışlıkla böyle bizim gibi ayrıntılı düşünmeden “evet hayatım herkes makyaj güzeli oldu bu devirde” demiştir seninle ilgili kötü bir şey demek istememiştir, o an aklına gelmemiştir belki “sen çok güzelsin” demek, direkt eleştiri yapmıştır. Böyle de olabilir yani.
Bide şöyle bişi var yakın kız arkadaşı ona kıyafet felan atınca övgüler yağdırmış. Üstelik kız güzel değil ama aşırı övüyo. Kizin özgüveni artıyo. Bunu sormuştum sen çok güzelsin gerek duymam sölemeye demiş ti. Ama Yine ordan burdan herkesi över ben foto atınca güzelsin bile demez. Ama çevrede herkes ondan çok daha güzel olduğumu söyler. Çirkin olduğumu düşünmüyorum ama o bişi demeyince beğenmiyor diye özgüvenim bitti. Kendimi herkesle karşılaştıryorm. 2 yıldır böyle
Cidden seni güzel buluyor demekki ve gereksiz buluyor böyle iltifatları, “belki çok söylersem benden uzaklaşır” düşüncesi bile geçiyor olabilir kafasında. Sen kendini kıyaslama başkasıyla ama ona yarı şakalı sempatik bir şekilde ondan iltifat beklediğin için üzüldüğünü ya da kırıldığını belirt bence.
Belirttim. Direkt söledim. Ama bişi demiyo. Normalde kimseye demediğini bilsem anlarım ama arkadaşken kimleri nasıl övdü iyi biliyorum. Bana dili varmıyo söylemeye
O sana söylemezken sen havalandırdın mı... bilemiyorum kendini küçük hissediyorsun sanırım böyle oldu diye, madem onun tavırlarında bir değişiklik yok ayrılık kararını biraz daha düşün öyle davran ben çok ayrıntıları bilmiyorum sonuçta eninde sonunda düşünerek en iyisine sen ulaşırsın
Boşver sorun bu değil sadece önceden aldatma vardı ağladı intihar edicem felan olunca affettim 1 yıl geçti ama unutamıyorm ondan buna bile takıldım. Tek ve doğru karar ayrılmak inşallah cesaretimi toplarım
Oda bunu diyo. Ama güzel olmayan bi arkadaşı var o kadar övdüler ki kızda özgüven tavan. Bana dediği zaten güzelsin bunları duymana gerek yok. 2 yılda özgüven bitti bende.
Sonradan okuyunca şöylede düşündüm belki makyajsız güzel yok artık bu devirde dedin diye senin haricindeki kızları kastediyorsun sanmış olabilir. Sen neden güzellik mevzusuna takıldın hem bırak güzel bulmuyorsada bulmasın belki kalbini sevdi