Çok korkuyorum benden ayrılcak diye... Parayı bulan değişir mi 😣😣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim Neden korkuyorsun ki. Böyle bir şey yapacak olan bir insan zaten her türlü menfaati için seni gözden çıkarır ya da aldatır. Sen bunun farkına şimdi varmış olmakla olsan olsan mutlu olmalısın. O para da bir gün suyunu çeker sonrasında sünepe gibi dolaşır merak etme. Sen değer kaybetmezsin. Ne demişler, s. en doğru ol eğri belasını bulur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Bende olabilirdim Bu işlerde iyi çevreye sahip olmak lazım.
Cahil insanlara anlatım zor.
Soruna gelince karaktere bağlı.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bitcoin oynayıp kolay yoldan para kazanmanya çalışan insan parayı bulunca sevgilisini değistirebilir. hiç belli olmaz bu işler sen yine de tedbiri elden bırakma
Seninle evlilik hayalini kurduğu için parasını bitcoine yatırıp kazandığını sanmıyorum. Demek ki lüks hayat tutkusu para hırsı var sevgilin de00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
144Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff o kadar iç karartıcı şeyler yazmışlar ki yok önce arabayı sonra avradı değiştirir vs. Bak güzel kardeşim seven erkek var ya öleceğini bilse bırakamaz seni para neymiş be. Üstelik şöyle düşün belki de o parayla ikiniz için güzel hayaller bile kuruyor olabilir bilemeyiz bunu değil mi. Ama zengin erkek avcısı kızlar var onlara dikkat etmene fayda var derim. Tabi sevgilin seni aldatacak biri değilse hangi kadın gelirse gelsin bakmaz bile ama sen yine de dikkatli ol. Önce tedbir sonra tevekkül yani😊 burdaki saçma görüşleri okuyup moralini bozma kuzum onu en iyi sen tanırsın. Anladığım kadarıyla onu çok seviyorsun. Dua et onunla hep birlikte olmanız için. İkinizin de birbirinize hayırlı olması için, hiç ayrılmamanız için dua et hem için de ferahlar😊 Hayatında bol şans ve mutluluklar hep seninle olsun güzel hemcinsim, unutma onu senden iyi kimse tanıyamaz burda. Kimseye aldırma.😊🌸💜
00 YorumlaBenim sevgilim ile benim maddi durumum arasında dağlar kadar fark var lisede tek yaşıyordu öyle varlıklılardi ama bu sorun olmadı hiç o her ne kadar maddi yardım yapmak istese bana nazikçe reddettim ilişkimize maddiyati karistirmadim ve gül Gibi geçinip gidiyoruz
31 Yorumla
+1 yılZaten bu sebepten ayrılırsa; karaktersizin önde gidenidir. Kaybeden sen değil, o olur. Boş ver hiç üzülme. Para için aşkını satacak, başka kızlara ilgi duyacak erkeğe ben zaten adam demem.
10 Yorumla
+1 yılSevgiliniz bitcoinden zengin olup sizden ayrılıyorsa zaten sevgisinden kişiliğinden şüphe edin. Para ile aşkı karıştırıyor; ve para zenginlik sevginin önüne geçiyorsa zaten önce o değil siz ona yol verin. Zengin olup parayı geleceği için yatırım yapmak, daha güzel şeylere harcamak ayrı ama zengin olup 360 derece kişiliği oturmamış değişen insan ayrı.
10 Yorumla
+1 yılAslında sorunun gerçeklik payı yok bence ama yine de cevap vermeye çalışayım elimden geldiğince. Aslında zenginlik çoğu insan için bir anlık rahatlama ile önceki hayatından kurtulma düşüncesi yaratabilir. Aşkına güveniyorsanız ve aşıksa o kurtulmak istedikleri arasında olacağınızı zannetmiyorum. Aksine sadece dış görünüş için gibi geçici bir ilişkiyse de çok rahat ayrılma kararı alabileceğini düşünüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
@perlamare gece gece hayranım mı oldun her görüşümü beğeniyorsun? 😏
- +1 yıl
Henüz gelemedim oraya dur aşktan başlayayım dedim. 😂 İnsanlar gerçek sanacak sanmayın değilim. 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende uğraşıyorum da sevgilin İnşallah kendisini tam anlamıyla kaptırmaz. Geçenlerde bir oğlan annesini, ablasını, babasını ve en sonda kendini vurarak intihar etti. İnşallah manyak gibi delisi olmaz çünkü paranın tadını alan zor bırakır onu. Zaten seni terk ederse isterse 10 yıllık ilişkiniz olsun seni sevmemiştir dostum. Para için kız bırakana erkek denmez. Teşekkür ederim.
15 Yorumla- +1 yıl
Keşke zarardayken çıkmasaydı belki yükselirdi sonuçta uzun vadeli diye bir şey var ama hırs denilen şey yok mu...
Bunun kurbanı oluyor insan.
Cevap sahibi+1 yıl@Dert__Babası Dostum arkadaşlarından borç almış. Sanırım onu da şu hün öderim demiş, o günde piyasa allak bullak ise şimdi çekmiştir zararına öylece bir ailenin hayatını bitirdi. Yazık
- +1 yıl
Balık baştan kokar...
Borç, kredi ile olmaz bu işler.
Şu işsiz halimle kendime ait 1000 tl'm var, batsam üzülmem ama yine de kendi param olmasına rağmen bir bilinmezliğe atamıyorum parayı.
Çok üzüldüm hocam zor çok zor...
Cevap sahibi+1 yıl@Dert__Babası Aynen öyle Usta. Borçla kredi ile olmaz bu işler. Allah faizle, kredi ile uğraşanın burnunu sürterim diyor ve sürtüyor. Benim bir arkadaşım vardı babasının devasa restoranları ve galerileri vardı. Bir zamanlar BMW X serisinin son numaralı araçlarına binen, havasından geçilmeyen arkadaşımın ailesinin şu an elinde avucunda hiçbir şey yok. Neden babası faize ve krediye bulaştı battı gitti. Ha dersin ki efendim Ali Ağaoğlu niye batmıyor, arkadaşım batırır Allah batırır. Er geç çökerler dizlerinin üstüne. Bugün olmaz yarın olur, burada olmaz öteki dünyada olur. Bak bizim Allah'a şükür öyle işlerle uzaktan yakından alakamız yok, mis gibi tıkır tıkır işimiz var. Allah olmayana da versin.
- +1 yıl
Amin inşallah...
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet değişir biraz biti kanlanınca insan kimseyi tanımaz bu biraz görmüşlükle alakalı görmemiş insan paraya sahip olduğu zaman çevresini değiştirir tecrübeyle sabittir. Bir arkadaşım eline biraz para geçince bana yazmamaya başladı ayrıca eskiden eli açıktı sonra cimrileşti birşeyler oldu bi havalara girdi çok iyi insandı bunu belirteyim gerçekten çok fedakar vefalı bir insandı ama parayı bulduktan sonra değişip arkadaşlığımızı bitirmesi epeyi koydu.
00 YorumlaBitcoin reklamı değilse bu bende hiç bişey bilmiyorum.
50 Yorumla
+1 yılBence sevgilinin gtune giyecek donu yoktur, gelmiş burda maval okuyor zavallı, bitcoin, kumar, içki yüzünden kaç aile battı Allah doğru yoldan ayırmasın iman gücü versin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılParayı bulup değişen insan pek iyi bir kişi değildir.
Genelde yalnız kalır, görüntüde herkes yanında gibi gözükür ama içten içe kimse sevmez20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Karakter para birimiyle ölçülmez değişkenlik göstermez ya vardır ya da ya da yoktur.
Eline bunu öğrenmek için çok iyi firsat geçmiş dicem de soru buram buram troll kokuyor.00 YorumlaAranızdaki alışverişe bağlı aslında. Gönül bağınız sağlamsa ayrılmaz bana göre, ama gönül değil sadece elele tutuşup birbirinizi gezdiriyorsanız o işte risk vardır. Bol şans.
00 YorumlaParanın büyüklüğüne bağlı. Birkaç milyonsa bir iki yıla suyunu çeker. Şimdi bir kaç milyonu küçümsüyorum gibi görünse de burası Türkiye. Zenginlerin bindiği lüks dediğimiz araçlar 1 milyon TL zaten
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin karakterine bağlı eğer parayı bulup değişip seni terk ediyorsa bırak gitsin daha iyi olur senin için. En azından karaktersiz biriyle devam etmezsin.
00 Yorumla
+1 yılhttps://app.stormgain.com/friend/BNS32571493
Darısı başıma00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılParayı bulup değiştiyse zaten yolu açık olsun zaten ondan sana hayır gelmez iyi tarafından bak yol yakınken karakterini öğrenirsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünüyorsan, düşündürüyorsa sevmiyor demekki sevmediğini hissettirmiş seviyorsa adamda ayrılmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Hem de ne değişir. Bittin sen. Artık bakmaz sana. Şunu iyi bil. Eğer parayı buldu diye senden yüz çevirirse seni zaten sevmemiş demektir
00 YorumlaBitcoin degerlenecek diyen bir kuzenim vardı durmadan Bitcoin alıp duruyordu tüm sülale çocuğa deli gözüyle bakiyoduk. Harbiden o kadar degerlenmis mi ya :(((
12 Yorumla- +1 yıl
4 küsur sene önce ;
1 btc = 3 bin tl idi,
şimdi ;
1 btc = 475 bin tl
Acaba kaç btc aldı? 😅 bir yazış onla
+1 yılTrol olmanın yanı sıra sağlam derecede canımsın. Sorduğun soru bile ele veriyor seni sayın angut.
41 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer karakterliyse ayrılmaz.
Eğer karakter yoksunuysa bilemem.
Ben bittorent zenginiyim
Ama sevgilim yok olsaydı birşeyde değişmezdi
Zaten zenginim
Para karaktersizi değiştirir
Karakterli olan sabit kalır.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Parayı bulan erkek ilk neyi değiştirir? Bu sorunun cevabı belli :) geçmiş olsun... Bundan sonra gözü aç insanlarla takılmazsın :)
00 Yorumla
+1 yılBi gecede zengin olması imkansız :) ama uzun vadede parayı bulmuşsa ayrılmaz diye düşünüyorum bunun nedenini de söylemicem çatlayın 🥳😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılparayı bulunca senden ayrılacaksa ayrılsın zaten. her koşulda yanınızda olmucak insanları fazla kafanıza takmayın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şu kripto paralar iyi kazandırıyor. İnsan oğlu doyumsuzdur aldatmaklandeğil daha fazlasını kazanmakla uğraşacaktır. Bence 😂 çünkü ben öyle yapıyorum
09 Yorumla- +1 yıl
Al sat mı uzun vadedemi bekliyorsun🤔
- +1 yıl
@mertcanturk mesela bundan 3 ay önce 0.040$ dan 50.000 chz aldım (2000$). Geçen haftalarda chz 0.94 ü gördü ben 0.92 den sattım. Chiliz borsasında barselona tokeni var barselona tokeni aldım 8 dolardan şu amda bekliyorum listelensin diye. Binance da listelenince fiyatı 100$ı geçecek. Ada, link, sxp,1inch
- +1 yıl
@RRRaskoInikov ben paribu kullanıyorum binance yükledim pek anlayamadım veya paribuda yapınca ilk işlemi orası daha rahat geldi ondan dolayı şu an paribudayım şimdilik. Bende ilk zamanlar biraz al sat yaptım şimdi tron ve btt'ye bir miktar bağladım beklemeye aldım 🤔
- +1 yıl
Benim al sat yapmama sebebim biraz zarar ettiğimden dolayı şu an bu ıkisinde sabit bekliyorum🤔
- +1 yıl
Uzun vade istiyorsan sxp.
- +1 yıl
@RRRaskoInikov binancede var o dimi🤔
- +1 yıl
@mertcanturk var.
- +1 yıl
@RRRaskoInikov ben paribu kullanıyorum maalesef binance yüklü herşey aktif ama anlayamadım onun programinı😔🤔
bitcoin alacak parası var da zaten zenginmis tabi bırakır niye birkmasin ki yeni biri daha cekisiic gelir
00 YorumlaUmarım değişmez ama genellikle değişiyorlar. Çünkü zengin olunca etrafındaki karşı cinslerin sayısı da artıyor..
00 Yorumla
+1 yılmerak etme yakında o parayı batıracak güven bana...
10 Yorumla
+1 yılKorkma eğer para onu değiştiriyorsa sen kazanmışsın demektir o değil için rahat olsun
10 Yorumlasevgilinle iletişime geçebilirmiyiz bize bu işi öğretsin
12 Yorumla- +1 yıl
Sana öğretme ayağı ile kendisinin değerlenmeyen coinleri sattırır, parana yazık olur. 😅
Güvenilir insanlardan tavsiye almak lazım ya da küçüt at ve bekle bakalım ne olacak.
Ahaha güzel trol nasil zengin oldu Bitcoim dususteyken Şu an ?
10 Yorumla
+1 yılMerak etme ayrılmaz Bitcoinle zengin olan sevgilin 😁
10 Yorumlaparayı bulup değişiyorsa zaten seni hiç sevmemiştir.
10 YorumlaÖyle yapacaksa zaten defolsun gitsin kendine güven sen
11 YorumlaBitcoin 250 bin tlyken alıp zengin olmuşsa zaten zengindir a q
20 YorumlaBende bitcoinden çok iyi kazandım ama bunun için birisini terk etmezdim sanırım.
00 YorumlaSeviyor mu bilemeyiz ama g tü kalkip ayrılır
Kim parayi bulursa öyle olur çünkü00 YorumlaHerkes kendine yakışanı yapar parayı bulup seni terkederse o kaybetmiş olur sen değil
00 Yorumla
+1 yılKisiye gore degisir o belki seninle harcamak ister o parayi
00 Yorumla
+1 yılBugüne kadar paranın değiştirmediği insan görmedim amaç o parayı kiminle yiyeceği
00 YorumlaKarakter satin alınmıyor maalesef.
Ama bozulur. Bozulmayan çok çok istisnalar var.01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. @gülbenx senin ki olsa mini badboyu alır gider mi ?
05 YorumlaAyrılırsa bana gel bizde bitcoin oynayıp zengin olalım sonra onun karşısına çıkalım. Türk filmlerindeki gibi oldu ve 🤣
00 YorumlaHiç üzülme parayla senin gibisini bulamaz yinede giderse ben bursayım tatlım 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılKarakter meselesi bitcoin haram bu arada zengin olmak da zordur aslında
00 Yorumla
+1 yılDeğişir, kadın yoklukta erkek bollukta azar derler.
00 Yorumla
+1 yılayrılacak insan zengin değilkende ayrılır zaten
ne kadar kazandı bitcoin'den merak ettim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Erkek varlıkta, kadın yoklukta belli edermiş kendini.
Bekleyip göreceksin :)00 YorumlaBulan kadın degişir. Hatta parayı bulmak için degişir
00 Yorumla
+1 yılSana ne kadar sadık olduğuna bağlı. Adamlığından ödün vermezse devam eder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki sonradan görmeyse ve birden geldiyse para değişir.
00 Yorumla
+1 yılParayi bulan ilk arabayi sonra avradi degistirir diye bir soz vat
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. Erkek milleti parayı bulunca önce arabayı sonra hatunu değiştirir.
00 Yorumla
+1 yılBu bitcoin nasıl bir şey anlamiyorum bilen var mı içinizde
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılBende bittorentten zengin oldum o almazsa ben alırım yaa neyi dert ediyon🤣
20 Yorumla profil resmi sana ait ise vede seni terk ederse beynini... onun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParayı bulan gerçek sevgiyi bulamaz... parayla sevgi olmaz sevmek bambaşka bişey duusndugun gibi olacaksa kendisi bilir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla ayrılabilir erkeklere belli olmaz 😂
11 Yorumla
+1 yılne bilek kardeş biz senin sevgilinin karekterini ama ben olsam yüzüne bile bakmam senin çünkü sa. ak sın bu soruyu burda sorman akıl yaşını belli ediyo bence bebe senden kurtulursa onun için iyi olur
11 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄
+1 yılSakınan göze çöp batarmış.
10 Yorumla- Devamını Gör (168)
Devamını Gör(213)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?