pandemiden beri onunla yaşıyorum ev arkadaşım gitti diye. ancak şöyle bi sorun var benden para almıyo artık sıkmaya başladı canımı napıyyosam almıyo bu evin kırası var diyorum gerek uok güzelim sen benle ol yeter vs
onun dışında ailem durumu bilmiyor ve muhafazakar onun annesi ise aşırı seküler bi kadın eve bile geliyo sevgilim onun önünde yanlış hareketler yapıyo ailemin kulağına gitse çok kötü olur.
onu kırmadan bu sorunları nasıl çözerim
onun dışında ailem durumu bilmiyor ve muhafazakar onun annesi ise aşırı seküler bi kadın eve bile geliyo sevgilim onun önünde yanlış hareketler yapıyo ailemin kulağına gitse çok kötü olur.
onu kırmadan bu sorunları nasıl çözerim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Onunla kaldığın için para almadığı mı sıktı? Ailenin onaylamayacağı bir yaşam tarzı olduğu mu?
para almaması sıktı bu birinci sebep.
ikinci sebep ben aileme söylemiyorum o da bu konuda hassas olduğumu biliyor aynı gizliliği ondan da bekledim ama hayır annesine söyledi tamam buna da ok çünkü annesi anlayışlı bir kadın ama kadın sürekli gelmeye başladı ve sevgilim annesinin yanında da çok rahat davranıyor. yani ben aileme söylemezken onun böyle davranması can sıkıcı
Bence de sıkıcı bir durum. Aslında olay durumdan bağımsız olarak senin hassasiyetlerine umursamaz davranması. Bu da bir donedir. Farklı bir durumda da devam edebilir.
evden ayrılmalısım ve kendine kalacak bir yer bul yine istiyorsan sevgilinin yanında kal ama gidebileceğin bir yer her zaman hazır olsun
Nerde bir muhafazakar aile var ama. kizlari hep erkelerle, onların evinde kalıp. daha evlenmeden bozuluyorlar dua et de o çocuk alsın seni yoksa işin foseptiğe sarar
alsın ne mk. olmaz yollarımız ayrılır bunlar doğal şeyler ailemin yaşam tarzı beni bağlamaz sadece duymamaları benim hzuurum için daha uygun
Böyle kullanıp kullanıp bırakırlar seni, bana göre hava hoş olan sana olacak, insan ne ederse kendi eder zaten
bana ne olacak ya? kullanmak değil bu korkma sen ben bi insanın niyetini anlarım
inşallah dediğin gibi olur
Bence haklısın bende ikili ilişkilerimde bu para mevzusunu yaşıyorum evet böyle cömert olmaları güzel ama herşey eşit olmalı yüklenen kadın imajı çok rahatsız edici
Sorun değil keyfine bak
Bir sorun görmedim
annesinin olduk olmadık zamanlarda eve gelmesi?
benden para almaması?
açıkça konuşarak
Haram bro!
evet işte ailemin öğreninceki tepkisi
Neden yapiyorsunuz ki boyle seyler gercekten.
Tamam sevgilin olur, tabi insan sevecek ama sevgilisiniz diye de sanki kari koca gibi ayni evde kalmalar falan gunah ya
ona bakarsan sevgili de günah
Kelime olarak "sevgili" denilir evlilik nisanlilik oncesi, sen ne dersen de bu bir seyi degistirmiyor, sadece aranizdaki bagi anlatmis oluyor bu "sevgili" kelimesi, sen esinle nikah masasinda mi tanisiyorsun, hayir, tabi goruseceksiniz tanisacaksiniz dogru kisi mi degil mi anlasabiliyormusunuz vs, siz yeter ki nikahli esin gibi ayni evde kalmalar, opusmeler, iliskiler vs vs olmasin.
haklısın bu dediğin dine göre yaşayanlar için geçerli
Sizin aile de oyle olduguna gore sende az cok bilirsin, yasarsin diye dusunuyorum...
Evden ayrılarak
Birlikte oluyor mu