Erkekler, ilk öpüştükleri ve ilk sevgilisi olan kızı unutur mu sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılbence unutmaz o heyecanı ilk onunla yasamıstır ama eger eger onun için ilkin bir önemi yoksa unutabilir
016 Yorumla
Soran+1 yılBilemiycem artık.
- +1 yıl
:)) insan bazen hiçbirşeyi bilmese daha güzel bazı şeyleri bildikçe daha çok canın yanıyorr
Soran+1 yılGerçekler yalanlar kadar güzel değil maalesef.
- +1 yıl
aynen hep kendimizi kandırıyoruz zaten bu hayatta malesff
Soran+1 yılOf of.
- +1 yıl
hala ilk sevgilini unutmadınmı
Soran+1 yılDaha ayrılalı 1 hafta oldu.
- +1 yıl
hm neden ayrıldınızki soruyorum ama senin için bir sakıncası yoksa tabi
Soran+1 yılUzun hikaye ya bazı sorunlar yüzünden
- +1 yıl
hm üzülme inslh aranızdaki sorunları halleder barışırsınızzz
Soran+1 yılYok yok benden uzak Allaha yakın olsun.
- +1 yıl
o zaman hakkında hayırlı neyse o olsun
Soran+1 yılTeşekkürler canım
- +1 yıl
rica ederimm:)
- +1 yıl
Unuttuk bile siz hala unutmaz diye yazıp durun :):) yukarıda asıl cevabı istenen erkeklerin cevabını okusanız kendinize böyle züğürt tesellisi vermezdiniz. üzgünüm acı gerçekler
- +1 yıl
hmm vala sen kendi adına konuşş herkes adına konusma eger unutursa bnde unuturumm ya sorun degil beni unutanı bende unuturrum aynı modda takılmamak gerek yeniliklere açık olmak gerekk
En İyi Cevaplar
+1 yılkızlar unutmuyor :) o heycanı, dizlerin titremesini, kalp atışlarının hızını.. :))
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla haklısın :)
- +1 yıl
... :)
ilk öpüştüğü unutulmasa da öyle çok özel yer kaplamıyor erkek milletinde ne yazık ki..
10 Yorumla
Hiç bir erkek ilk öpüştüğü anı ilk öpüştüğü kadını unutmaz :D
03 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye değişiyor sanırım :D
Soran+1 yıl:D:dd
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
40Cevap
Bu güne kadar bütün sevgililerimi hatırlıyorum olmuş bitmiş ama hepsiyle sonuçta iyi bir zaman geçirmişliğimiz var bence güzel bir anı olarak kalır hayattınızda hepsi unutamazsınız.
00 Yorumla5 saniye önce napmis onu sor bakım hatırlıyorsa belki onu da hatırlar.. Erkeklere duymak istemediginiz şeyleri sormayın ya sonra üzülen taraf oluyoruz yazık yani...
00 Yorumlailk sevgiliyi unutabilirler bir ihtimal. fakat ilk öpüşmeyi beynini çamaşır suyuyla yıkasan unutmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar eminsin?
- +1 yıl
çünkü erkeğim. hiç bir öpüşmem ilki gibi değildi. hiç bir sevişmem ilki gibi değildi. nasıl kızlar bekaretlerini kaybettikleri erkeği unutmazlarsa, erkekler için de dudaklarının gizli bir bekareti vardır. unutmazlar efendim. sosyologum ben. o kadar araştırmışlığım var bu mevzuyu, insanların davranışlarını. güven bana.
Soran+1 yılYa ama biz eski sevgilimle kötü bir şekilde ayrıldık. Beni kullandığını filan söyledi ilk öpüşmem seninlede olsa fark etmez unuturum filan dedi. Aklıma çok takıldı.
Soran+1 yılİnşaalah unutmaz
+1 yılaçıkçası unutmadım ama duygusallık olarak değil yani öyle aklımda haa oydu l*n diyorum hatırlamam gerekirse
00 Yorumlaunutur unutur unutmazsada unutturan birileri olur elbet.
05 Yorumla
Soran+1 yılEn kötüsüde bu sanırım
Soran+1 yılKatlanmak zor
Soran+1 yılHaklısın
unutur unuttum ama kızlar için çok önemlidir ama malum türk erkeği ergenlikte fazla azgın olduğundan dolayı bunları önemsemiyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. ben öpüştüğüm ilk kızı değil son kızı bile hatırlamıyorum
00 YorumlaUnutur tabi ilk öpüşme nedirki ilk milli oldugu kIzı bile unutuyo :D
00 Yorumla
+1 yılsizde bizi iyice taş kalpli yaptınız ya. neden unutsun
020 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ondan ayrılmak istedim. Bana öpüşürken seni sevmedim kullandım dedi unuturum dedi.
- +1 yıl
nahh unutur
Soran+1 yılBenim gururumu inciten seni kullandım demesi. Kendimi çok basit hissediyorum.
- +1 yıl
sen aldırma onu sen sadece sevdin. tertemizsin. böyle alçak köpeklerle nasıl birlikte oluyorsunuz anlamıyorum kızıyorum bazen size. çok durust bir çocuk gelse adam gibi adam teklif etse kabul etmezsiniz ya da çıkarken kıymet bilmez bırakırsınız.
Soran+1 yılGerçekten ilk başlarda çok iyiydi çok dürüsttü. Sonlara doğru aşırı değişti tanıyamadığım biri oldu.
- +1 yıl
neden böyle oldu. seni kıskandımı onurumu kırıldı yoksa seninle yatmakmıydı amacı
Soran+1 yılİlk zamanlarda benden çok hoşlandığını söyledi. Ben olmaz filan diye sürdürdüm nerdeyse yalvardı zar zor sevgili oldum ama aklım eski sevgilime gidip geliyordu. Ben bahane arayıp ayrılmaya çalıştıkça o beni hiç bir zaman bırakmadı. Sonra benden soğudu bense çok bağlandım aklımda sadece o oldu yavaş yavaş terk etmeleri artık o yapıyordu. Sonrada kötü bir şekilde ayrıldık 1 hafta önce tamamen bitti.
- +1 yıl
hımm hep öyle olur o iş bazen kasıyorsunuz sana öyle demesi çok normal soğutmussun onurunu kırmızssın onun. biz adam gibi seven erkekler eski sevgililere tahamül edemeyiz heleke kzıın aklı hala ondaysa çaba gösterirz onca cabaya emeğe iyi niyete temiz sevgimize karsılık bulamazssak soğumaya başlarız. ve bir erkek birkez soğudumu birdaha dönmez bititrir. o lafı söylemeside inan bana senin sadece kalbini kırmak içindi. çünkü senden nefret etti o çok kırdın incittin onu eski sevgilin için onu terketmeye çalısırak kavga ederk basit görerek
Soran+1 yılYani tamamen onun için bitmişim. Yapıcak bir şey yok unutmaktan başka.
- +1 yıl
aynen öyle giden gitmiştir gittiği an bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir de teselli et kendini haddiii geçmiş olsun buda sana bir derss olsun. birini unutmadan başka bir erkekle çıkma aldatmak sadece fizikle bedenle olmuyor onu düğşünmen hayal etmen sevmen bile çıktığın erkeğe bir hakaret aldatmaktır onu
Soran+1 yılAyrılırken beni aldattığını bile söyledi. Sanki bir yedirememezlik vardı zaten konuşmada aynı senin dediklerinide söyledi.
- +1 yıl
adam gibi sevmenin bedeli böyle ounca biz erkelerde bu oluyor yapacqak birsey yok sana değil ona acıdım ben. yazık ya ne temiz duygularla sevmişti seni ne hayalleri vardı belkide. yıktın onu hareketlerinle. herşeyi berbat ettikten sonra diyorsunki ben seviyorum seni yokya var mı öyle birseyy. siz kızları anlamak çok zor çok. neyse bütün erkkekler artık senin özgürsün o başkasının olacak sen başkasının keyfinize bakın. ayrı dünyaların insanlarınız artık
Soran+1 yılZaten bana o sözleri söyledikten sonra bitti benim için. Ödeşmiş olduk.
- +1 yıl
bian aklıma yalan dünyadaki vasfiye teyze geldi. çok severim onu iyide taklidini yaparım. ismin her neyse ne çektin beeee (ismin) tabi napcannn. sende kendini böyle teselli edecennn be yavrummm :))) haklısın sen onu sevmediğin için yaptın o ise seni hala çok sevdiği için yaptı
Soran+1 yılşu an onunla eskisi gibi olmak için her şeyi yapardım. Peki hiç mi aklına gelmem? Hiç mi özlemez beni?
- +1 yıl
şuandaki hayatındaki kıza bağlı ve gecen süreye. bak sana öyle tepki verdi çünkü canını acıtmak istedi. senden nefret ediyor nefretde bir duygudur ve bu nefretinin sebebi çok sevmesi ve sevgisine yapılan alçaklık. seni asla unutmaz kalbinin bir kösesinde durursun. umarım seni unutturacak bir kız çıkmamıstır hala. ayrıca onun için caba harcamalısın o seni elde etmek için yalvardıysa peşinden koştuysa bu kez aynısını sen yapmalısın.
Soran+1 yılAyrılalı 1 hafta oldu. Ama kızla birlikte mi bilmiyorum açıkçası aldattığına inanmıyorum canımı yakmak istiyor çünkü. Ayrıldığımızdan beri haber alamıyorum yapıcak bir şeyim yok.
- +1 yıl
neyse özelden yaz bana. arkadas olalım konusalım dertleşelim çozumler bulalım. birdahada böyle aptalca seyler yapma ben çok kızıyorum böyle kızlara. kıymet bilin birazcık hep sevdiğinize değil birazda size sevene kulak verin onu anlamaya sevmeye çalısın
Soran+1 yılTabi konuşalım olur.
benim hala aklimda ikimizin de ilk öpüşmesiydi arada nefes almak lazımmış :D
026 Yorumla
Soran+1 yılBizimde öyleydi :D
Soran+1 yılHayır çok değil zaten birbirimize çok alışıktık. Ama o heyecanlandı mı bilemem :D
Soran+1 yılÖyle sanırım. Bana çok azdığını söylemişti. Ama bende pek bir şey olmadı.
Soran+1 yılYoo ben bir şey yapmadım tamamen iş onda bitiyor :D
Soran+1 yılYok hayır çimenlerde :d
Soran+1 yılEvet çimenlere uzanıpta öyle çok masum bir şeydi
Soran+1 yılNe var ki bunda :D
Soran+1 yılOldu bitti ya geriye kalan pişmanlığım var.
Soran+1 yılElimde değil
Soran+1 yılHım
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılRica ederim :D
sadece ilk olduğu için kim olduğunu biliyorsun ama tadı, heyecanı, özelliği kısaca hiçbir şeyi kalmıyor
00 YorumlaUnatmaz yani ben unutmadım nasıl öpüşüldüğünü bilmiyordum boğucaktım kızı nefes alamadı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D
+1 yılunutur öpüşmek doğal oldıuğu için ilkinin veya sonun önemi yok.
013 Yorumla
Soran+1 yılAma ben unutamıyorum. Kendimi basit hissediyorum.
- +1 yıl
ne opüşme imişki böyle unutamamışsın sadece öpmüş :)
Soran+1 yılAyrıldığımızda beni kullandığını söyledi. Bende keşke ilk öpüşmem onunla olmasaydı diyorum
- +1 yıl
git başkası ile öpüş ilkmiş gibi o zaman demezsin.
Soran+1 yılYok ben yapamam zaten
- +1 yıl
bak canım yapamam diyorsun ama onla yapmışsın. yani yapabiliyorsun. burada saf ayağına yatmayın. merak etme herkes neyin ne olduğunu biliyor ve çok şey yapıyorlar. ya sızlanmayacaksın ya da sızlanıyorsan içinde kalacak.
Soran+1 yılÇok güveniyordum. Ve ondan sonra bu kadar çok fazla bir erkeğe güvenmedim. Bu yüzden yapmam yapamam. Yapmam için gözüm kapalı güveniceğim biri olmalı. Zaten ondan sonrada bu kadar güvenebileceğim biri olur mu bilmiyorum. Teşekkürler.
- +1 yıl
arkadaşım güven kıl gibidir hemen kopar ozaman ona nasıl hemen güvendin ise insanlarada yeniden güvenmek zorundasın. hayat böyle devam ediyor. yani öldüm bittim yapamam güvenemem söylemleri sadece boş söylemler bak yap aa diyeceksin nasıl yaptım iyi yaptım. olur olur merak etme bir bakmışsın güvenirsin onunlada ilerisini yaparsın sonra gelir buradan yazarsın. trica ederim.
Soran+1 yılPeki hayatın önümüze ne çıkaracağını bilemeyiz.
- +1 yıl
evet belki bilemeyiz ama yön verebiliriz.
Soran+1 yılŞu sıralar uğraşıcak durumda değilim.
- +1 yıl
iyi müsait olduğunda uğraşırsın ama bunalumada girme :)
Soran+1 yılYok yok :D
+1 yılDün ne yediğimi hatırlamıyorum 5 yıl önceyi mi hatırlıyacağım :)
00 YorumlaKişiden kişiye değişir, ben eski sevgililerimi dahi unutmadım. Anıdır sonuçta zaman geçirdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben unutmadim unutamam unuturum diyen yalan söyler ya hic sevmemistir ya da o kisi hayat kadınıdir
00 Yorumlaona karşı bişey hissetmez ama o yaşadıgı anı da unutamaz :9
00 YorumlaUnutur erkek kiz gibi degil. Hatirlasada heyecan olsun diye hatirlar.
00 Yorumlakolay kolay hiçbir sevgilimi unutmam, çünkü hepsini sevdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAptalca bir soru... o kisinin hafizasiyla alakali bisey
00 Yorumla
+1 yılbir öpüşebilsem unutmam sanırım :d
03 Yorumla
Soran+1 yılUnutulucak bir şey değil bana göre :Dd
- +1 yıl
zaten ilk öpüşeceğim kişi hayatımın sonuna kadar öpüşeceğim tek kadın olur ben unutsam bile o sürekli hatırlatır o yüzden unutmam mümkün değil :DDD
Soran+1 yılİyiymiş :d
Eğer önüne gelenle öpüşüyorsa unutur.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle biri değil ikimizde ilkleri yaşadık ama bilmiyorum
Soran+1 yılEvet o da değişti tanıyamadığım biri oldu malesef
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılunutuluyor ben hatırlamıyorum
00 Yorumla Bn her seyi unutuyorum sorun belkide budur
00 Yorumlaunutur tabiki unutulamayacak insan yok dünyada..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılHarbiden kimdi o :)) unutmuşm
00 Yorumla bilmem cahilim ben bu konularda :D
00 Yorumlakızlar unutmaz ama erkekler unutur emin ol :)
00 YorumlaUnutmaz bence. Ben unutmazdım.
00 Yorumlaunutacagını sanmıyorum
00 Yorumlaben ilklerimi yaşadığım kişiyi asla unutamam
00 Yorumla
+1 yılHemde çok seri unuturr
00 Yorumlane farkeder
00 YorumlaSenden sonra kamuya açıldıysa unutur
00 YorumlaKimdi la harbiden?
00 Yorumlabnce unutmaz
00 Yorumla
+1 yılunutmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değilsin. Seni sevmiyorum dese bile mi?
- +1 yıl
kacmak ıcın solemıs unutmak farklıdır sevmemek farklı
Soran+1 yılTerk edilen o yediremiyo sanırım.
- +1 yıl
olabılır
+1 yılunutur, unuttum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet unutur
00 Yorumlaİlkler unutulmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir.
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Unutabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. bir anlami yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUnuttum :(
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Unutmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutur.
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!