Güzel bir şey söylenmeyi hak etseydi onu aldatmasına rağmen çok sevdiğimi söylerdim ama zaten tam da bu yüzden, aldattığı için hak etmiyor. 8 yılı kızlar uğruna çöpe attığı için beddua edilmeyi bile hak etmiyor. Herkes yaşattığını, yaşattığı kişi için yaşasın. Anlasın onun değerini. Söyleyeceklerim bundan ibaret. Teşekkürler🙏
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok masum gülerdi insanlara çabuk inanırdı geçmişte ihanete uğramış yaralı biriydi çok severdim arkasını kollardım hep, sırtını bana her döndüğünde sarılma isteği duyardım. Masum ve büyüleyici kokardı. Çocuk gibiydi çok saf enerjisi vardı.
elimizi ne zaman kalbimize götürsek ikimizinde orada olduğunu hep biliyorduk en zor zamanlarımızda dayanma gücümüzü kaybettiğimizde yaptığımız ilk şey elimizi kalbimize götürmekti benim elim kalbimde sevgilim biliyorum sen oradasın..
Eski sevgilinin arkasından kötü konuşulmayacağı gibi iyi de konuşulmaz bence çünkü bittiyse her şey bitmiştir benim gözümde. Yani iyisiyle kötüsüyle bitmiştir.
Küçük çocuğu oldu bir kaç ay önce. çok ahımı aldı. Bir beddua etsem tutar da paramparça olurlar diye korkuyorum. kötü bir söz bile söyleyemiyorum. Ne diyelim. allah hiç bir insanın gönlünü böyle eyşanlarla, cengizlerle sınamasın.
Aslında pek kötü bir özelliği yoktu. Çok zekiydi, yakışıklıydı, sadıktı, eğlenceliydi, kafa dengiydi, romantikti.. Sadece bazen birbirimizi sinir ederdik, eh o da olacak artık..
ne salak insanlarsınız ayrılınca b*k atıyorsunuz çıkarken anneme benziyorsun, evlenelim, sana aşığım ayrılınca çok kaşardı ya, çok şerefsizdi ya? midemi bulandırıyorsunuz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bir şey söylemezdim, zamanında ne kadar doğru bir tercih yaptığımı düşünürdüm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her zaman Bi bokluk vardı ama yaşattığın tecrübeler için teşekkür ederim kardeşim
Çok güzel bakar, gülerdi. Birbirimizi mutlu etmek için elimizden geleni yapardık. Bir an olsun elimi bırakmazdı. Çok güzel şarkı söylerdi, sesi efsane idi.