Aşk İlişkileri Sevdiğim Çocuğun Boyu 170 Siz Olsanız Hoşlanırmısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende 170im oda 170 siz olsanız çıkarmısınız Güncellemeler+1 yıl Şöyle bir şey var ben topuklu giydiğimde ondan uzun oluyorum sorun burda Sevdiğim Çocuğun Boyu 170 Siz Olsanız Hoşlanırmısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
azbuzdeğilçokbuz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl boyu boyuna işte ne güzel. fazla aç gözlü olmayın lkasjdşs 0 0 Yorumla
hylcn26 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. 😀görünüşe çokta aldanma seviyosa seni adamlığı yeter. 0 0 Yorumla
KurttT Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boyun bir önemi yok ister kız uzun olsun ister erkek gönül işi bu. 0 0 Yorumla
Suleymanf Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kizim 1.90 adammi arion 1.82 ben normal bak dalfana 0 0 Yorumla
Allaire Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Eğer senin kadar boyum olsa muhtemelen tercih etmezdim ama ben 155 im benim için 170 ideal bir boy karşı cinste. 0 0 Yorumla
Mehmet_Sıpahı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Boyuyla mi çıkıyorsunuz yoksa bahsettiğiniz çocukla mı? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Topuklu giydiğimde kendisinden uzunum ve şu an sevgili değiliz Yorumla Mehmet_Sıpahı +1 yıl Güzel o zaman yol yakınken vazgeç çocuğu üzmeye gerek yok uzun biriyle sevgili olursunuz Yorumla Soran +1 yıl Sadece fikir almak istedim abes durur mu diye yoksa çocuğu seviyorum Yorumla Mehmet_Sıpahı +1 yıl Bana daha çok boyunu seviyorsunuz gibi geldi ben fikrimi söyledim Yorumla
érotique4 Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Sevdiğin çocuğu tanimadigimiz icin ne diyelim şimdi biz sana 0 0 Yorumla
practical Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Her gün topuklu mu giyiyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla practical +1 yıl O zaman dert edecegin bir durum yok😉 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın. Yorumla
asdasdasj Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sen mutlu olmazsın bence kendi görüşüm. 0 1 Yorumla asdasdasj +1 yıl Bu çocukla değil yani genel olarak hayatta Yorumla
x_kedi_x Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence sorun olmaz aynı boydasınız sonuçta :) 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Topuklu giydiğimde üzüyor :( Yorumla x_kedi_x +1 yıl sonuçta toplu sık kulanmıyorsan bence arada pekte sıkıntı olmaz Yorumla
İstihkam_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Boy ile ne alakası var djsnjdndjd 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Topuklu giydiğimde kendisinden daha uzun oluyorum Yorumla İstihkam_ +1 yıl Birlikteyken yüksek topuklu giyme Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sevdiğim çocuksa tabii çıkarım 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana bununla ilgili bisey göndermek istiyorum nasıl yazisabiliriz Yorumla Soran +1 yıl mesaj atıyorum sana Yorumla Soran +1 yıl Mesaj gönderemiyorum takip isteği gönderdim sen mesaj at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Xperim yetmio bsbsbdh Yorumla Soran +1 yıl Attım mesaj şimdi Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Kısa. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
boyu boyuna işte ne güzel. fazla aç gözlü olmayın lkasjdşs
😀görünüşe çokta aldanma seviyosa seni adamlığı yeter.
Boyun bir önemi yok ister kız uzun olsun ister erkek gönül işi bu.
Kizim 1.90 adammi arion 1.82 ben normal bak dalfana
Eğer senin kadar boyum olsa muhtemelen tercih etmezdim ama ben 155 im benim için 170 ideal bir boy karşı cinste.
Boyuyla mi çıkıyorsunuz yoksa bahsettiğiniz çocukla mı?
Topuklu giydiğimde kendisinden uzunum ve şu an sevgili değiliz
Güzel o zaman yol yakınken vazgeç çocuğu üzmeye gerek yok uzun biriyle sevgili olursunuz
Sadece fikir almak istedim abes durur mu diye yoksa çocuğu seviyorum
Bana daha çok boyunu seviyorsunuz gibi geldi ben fikrimi söyledim
Sevdiğin çocuğu tanimadigimiz icin ne diyelim şimdi biz sana
Her gün topuklu mu giyiyorsun
hayır
O zaman dert edecegin bir durum yok😉
Haklısın.
Sen mutlu olmazsın bence kendi görüşüm.
Bu çocukla değil yani genel olarak hayatta
Valla 1.70 boyunda benimde sevgilim olsa
Bence sorun olmaz aynı boydasınız sonuçta :)
Topuklu giydiğimde üzüyor :(
sonuçta toplu sık kulanmıyorsan bence arada pekte sıkıntı olmaz
işi gücü ve yakışıklılıgi iyiyse çıkardım
Boy ile ne alakası var djsnjdndjd
Topuklu giydiğimde kendisinden daha uzun oluyorum
Birlikteyken yüksek topuklu giyme
Başkalarına göre mi yaşıyorsun
Bunun boyla alakası yok. Önemli olan aşk💋❤
Bunda yanlış olan ne
sevdiğim çocuksa tabii çıkarım
sana bununla ilgili bisey göndermek istiyorum nasıl yazisabiliriz
mesaj atıyorum sana