Aşk İlişkileri Sevgilim aşırı edepli değilmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor aramızdaki bir konuşmayı attım biraz fazla edepli değilmi Güncellemeler+1 yıl balık avından bahsediyorduk Güncellemeler+1 yıl onun bu davranışlarını nasıl düzeltebilirim Sevgilim aşırı edepli değilmi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. bunu paylaşan sende aşırı edepsiz değil misin moruk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sonsuz haklısın reis Yorumla
balıkkova Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı. yine de sevgilinle olan konuşmayı buraya atman doru deeil 0 0 Yorumla
султан Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu ne lan ahahagshagahahhahahaha 2 9 Yorumla Soran +1 yıl malum gülü seven dikenine katlanir Yorumla султан +1 yıl İkinize de güldüm Yorumla Soran +1 yıl niye ya ne varmış ki Yorumla султан +1 yıl Ne yok ki Yorumla Soran +1 yıl ne varmis ki Yorumla султан +1 yıl Islandım fijifijifi bu ne hahaha Yorumla Soran +1 yıl Balik avından bahsediyorduk sonra seni avlarima getirdi bende ıslandım yazdım fjjffj Yorumla султан +1 yıl Komik Yorumla Soran +1 yıl amaç o zaten random koydumya ciddi değilim çünkü Yorumla
mOLi_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl ahh ne dedin de ıslattın kızı.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl knka islandim yazan benim :d Yorumla mOLi_ +1 yıl iyi yazmışsın :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet çocuksunuz çünkü ablacım 2 3 Yorumla Soran +1 yıl belki senden büyüğüzdür ablacım falan olmuyor o yüzden lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte Küçüksün konuşmadan anladım :) 24 üm sizde büyü ihtimalleri 18-19 en fazla Yorumla Soran +1 yıl bizde 23uz ben muhendisim o hemşire Yorumla
Alonewolf002 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl bu ne lan :D ne dönüyor burda :D 0 1 Yorumla Alonewolf002 +1 yıl önünü arkasını kırpmışsın bunun istediğin gibi kullanırsın bu metni :D Yorumla
İpimleKuşağım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl random gülüşten başka bişi görmüyorum :D 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. çok edepli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ergenmisiniz amkler 1 5 Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl ahahaha neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Arifolananlar26 çok ergensi konuşmalar Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl basit geliyor değilmi insana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Arifolananlar26 cinsellik konulunxa kimse vasit olmaz. Bunlar şeye benziyor kendini yeni keşfetmeye vaşlayan ergenlere benziyorlar. ya da leylekler getirdi beni modundalar. Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl hahaha aynen :)en küçük şeyde ıslandımayy ayıpp Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bunu paylaşan sende aşırı edepsiz değil misin moruk
sonsuz haklısın reis
yine de sevgilinle olan konuşmayı buraya atman doru deeil
Bu ne lan ahahagshagahahhahahaha
malum gülü seven dikenine katlanir
İkinize de güldüm
niye ya ne varmış ki
Ne yok ki
ne varmis ki
Islandım fijifijifi bu ne hahaha
Balik avından bahsediyorduk sonra seni avlarima getirdi bende ıslandım yazdım fjjffj
Komik
amaç o zaten random koydumya ciddi değilim çünkü
ahh ne dedin de ıslattın kızı..
knka islandim yazan benim :d
iyi yazmışsın :)
Evet çocuksunuz çünkü ablacım
belki senden büyüğüzdür ablacım falan olmuyor o yüzden lütfen
İşte Küçüksün konuşmadan anladım :) 24 üm sizde büyü ihtimalleri 18-19 en fazla
bizde 23uz ben muhendisim o hemşire
bu ne lan :D ne dönüyor burda :D
önünü arkasını kırpmışsın bunun istediğin gibi kullanırsın bu metni :D
random gülüşten başka bişi görmüyorum :D
Asırıı
++++
çok edepli
Ergenmisiniz amkler
ahahaha neden
@Arifolananlar26 çok ergensi konuşmalar
basit geliyor değilmi insana
@Arifolananlar26 cinsellik konulunxa kimse vasit olmaz. Bunlar şeye benziyor kendini yeni keşfetmeye vaşlayan ergenlere benziyorlar. ya da leylekler getirdi beni modundalar.
hahaha aynen :)
en küçük şeyde ıslandım
ayy ayıpp
azgınlar
neiyyyy