Eski sevgilimi nasıl geri kazanabilirim? Siz veya eski sevgilinizi sizi geri kazanmak için ne yaptı?

Çok güzel rüya gibi bir birlikteliğimiz oldu 6 ay kadar. Sagılı sevgili geçti sadece bazı tutarsızlıkları oldu duyguları konusunda.(Aşkını ilan ettikten iki hafta sonra ben sana aşığım diyemem kaybetmekten korkarım filan dedi ama kafamı karıştırmıştı) İkimizde çok kaptırdığımızı belli etmemeye çalıştık. Bazı hatalar yaptık ama en büyük hataları ben yaptım güçlü gözükmeye çalıştım kendimi yanlış anlattım. Başıma gelebilecek en güzel şeyi yok ettim mutluluğumu huzurumu kaybetim yarım kaldım. Geri istiyorum ama tekrar beraber olursak gidişi aklımda kalır zaten gelirse benden iyisini bulamadığı için gelir bulunca gider. Onu instagramdan çıkarttım numarasını sildim. Bir hafta sonra tanışmamıza vesile olan amcası yazdı ona ulaşamamış bana sordu. Uzun süredir görüşmediğimizi söyledim. Dünde bi arkadaşı buluşmak istedi kabul ettim sizce o mu yazdırdı. Çok özledim bir günüm onsuz geçmiyor tüm şarkılar şimdi anlamlı gelmeye başladı. Belki bir kaç sene sonra karşılaşırız o zman başlarız nasip , sizce görüşmek isteyeyim mi görünce belki çok sıcak hissederiz geçmişke ilgili hiçbir şey konuşmadan yeniden başlarız çok mu hayalperestim 😂
Eski sevgilimi nasıl geri kazanabilirim? Siz veya eski sevgilinizi sizi geri kazanmak için ne yaptı?