Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar süper üst seviye büyücü güçlerimi kullanarak hepinizin ruh eşini görüp size bununla ilgili bilgi vereceğim
Sorumu beğenirseniz söylerim😊
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu sevin söylicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
fotoğraf bana ait değil. demek ki ruh eşim de sahte olacak.
Profil fotoğrafı değil sadece soruların ve görüşlerin de dahil kişiliğine göre 😊
Ben bulmustum burda bir tane hatta kendisi demisti iste, hayatimizin tipatip ayni benzerlikler yasantilar falan ust uste denk gelince bu kadar "biz senle ruh esiyiz ben sana soyleyeyim" diye, zaten gorusme sebebimiz malum isten dolayi, eger anlasabilirsek ikimiz de dogru kisilersek birbirimiz icin devami olacakti ama simdilik gorusmuyoz bazi sebeblerden dolayi mecburiyetten yani...😇😇
Medyum da gelse büyü cart curt da yapılsa ben yine bulamam :))
Söyle bakalım hangi kezbn gelecek
Yok kanka olmaz senden kezban diyince bile iş bitti aşk hakaret etmek değildir değer vermektir maalesef bulamayabilirsin😔
Aşk aramıyorum zaten sadece biraz gülmek istemiştim 😔
Üzülme knk😔
Yorum alıp hızlı xper kasmak için fake sorular he dhdh zeki çocuk seni
Bulucaksam nerde bulurum onuda söyler misin 🥺
Ooo daha önünde çok yol var kanka bulacaksın gerçek aşkını ve o da seni her şeyden çok sevecek üniversite okuyorsan onunla aynı okulda karşılaşman mümkün😊
🥳Teşekkrler
Rica ederim😊
ego tavan özgüven sıfır kuzum güzellik keşke senin düşündüğün gibi sadece ayna karşında gördüğün kadarı olsaydı
tabii
Yakın zamanda gerçek aşkı bulacaksın sadece buna inan ve çok aşık olacaksın ama fazla kendini kaybetme😊
gerçek aşkı bulacaksam kendimi kaybetmeden nasıl durabilirim ki :DD hele de sıkıca güvenebileceğim biriyse
5-10 yıl sonrasına kadar biri olmasına düşük olasılık olarak bakıyordum ama hayırlısı diyeyim :DD
İnsan 1 den fazla kez aşık olur 🤗
Bence insan hayatında sadece 1 kere gerçek aşkı bulur onun haricinde hoşlantıyı aşk sanar ama aşk bambaşka bir şeydir canını verecek kadar sevmektir.
Oldukta NOLDU 2 sene sonra vazgeçtik bitiyor bitiyor herşey bitiriyor
Ancak yazarsin bunu bilecek kabiliyetmi var sende 😂😁
söyle :)
Ayyy şekerlik senin gibi tatlı biri bulamayacakta kim bulacak evet çok aşık olacaksın ama sevmek değer vermektir bu yüzden her zaman karşıda ki insana değer vermelisin ki o da sana değer versin anladın😊
Ben şeker miyim 🥺🥰🥺
Söyleee
Sorumu beğen söylicem
Olur.
Bloody reis 30 olmuşsun kanka
Beğendim. Ama çok umudum yok 😂😂😂
Merak etme çok az kalmış o aşkı bulacaksın
3 vakit🙄
Bul yoksa muge anlıya cıkacam 😀
Tamam soyle :d
Tabi.
Soyle ulan
evet tabi
Söyle knk
Söyle
Söyle
allahım bismillah
Sorumu beğen söylicem
hadi
Evet sen de ruh eşini bulacaksın tabi bu nasıl bir ciddiyet istediğine bağlı ama onunla evlenmek isteyecek kadar çok aşık olacağın biri çıkacak karşına😊
Buyur söyle
Sadece sorumu beğenenleri söylüyorum
İsterim
Söyle bakalım.
buldum o beni bulmadı
Söyle be
Hele söylesene
Olur :=)
Profil gizli ya 😏
Sölehh
Söyle.
Olur söyle