Güncellemeler
+1 yıl
Sonunu eksik yazmışım eski ilişkisinde de kendisine dokunmasını istemediğnii söylüyormuş
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eski sevgilisiyle böyle bir şey yaşadığını nerden biliyosun kendi mi dedi
Evet eski ilişkilerimizde ne kadar ileri gidildiğini sorduk kendisi bu cevabı verdi
Çok saçma yani insan sevgilisine eski erkek arkadaşımla yarı çıplak uyuduk mu der ilişkilerde cidden eskileri sormayın bu size sıkıntı olur dediğinde haklısın ama belki o kişiyle çok sonradan bu aşamaya gelmişlerdir. Siz yeniyseniz istemez ona düzgünce sorabilirsin
Yarı çıplak uyuyuo dokundurmamak da şov bence o öyle masum olmaz da neyse
Bana dokundurtmuyordu kendine hiç fakat doğum gününde evdeydik bir tek o zaman kendisi adım attı yani hiç istemiyorum sevmiyorum diyen birine göre yaptıkları garipti seviştik yani
İlişkiye girmişler midir sence
Dengesiz bence ayrıca mujahhak bir şeyler yaşamıştır yok çıplak uyuduk da bir şey olmadı hadi yalan söylicen direk cinsellik yaşamadım de neyse ilişki senin ilişkin e o gün seviştiysen sorun yok dokunduruyo işte
Evet öyle ama benim kızdığım nokta sütten çıkmış ak kaşık rolü yapıp bana karşı aslında öyle olmaması
Yemin işlerine falan inanıyor büyü muhabbetleri vardı başlarında ilişkiye girmediğine yemin etti
Buluştuğumuzda öpüşürken vs benim penisim kalkıyor mesela bu ne falsn diye dokunuyor yani böyle yapan birinin geçmişinde hiç bişey yaşamaması banada saçma geliyor
lan kız benim yanımda yarı çıplak yatacak ölmeden koklamadan uyuyacağım öyle mi
sende bayağı geniş miş sin önceden neler olduğunu sormam da söylemem de
Olablr
Ney olabilir anlamadım
Rahatsız olabilir yani
Olabilir de doğum gününde evdeydik ve kendisi adım attı seviştik rahatsız olan biri niye bunu yapsın