aramızda her hangi bir duygusal bağ yok. Benimde ondan bir beklentim yok zaten, çünkü bliyorum beklentiye girersem üzüleceğim. Ama yinede onu o kadar çok istiyorum ki ellerini, bedenini, gözlerini, kokusunu, herşeyini. Sadece onu deliler gibi arzuluyorum bu özlem miidir bilmiyorum. Hep onun hayalini kuruyorum. Başka erkekler anlamsız geliyor onun yanında. Oysaki o ki kimse onu beğenmiyor bana yakıştırmıyor. Ama yinede ondan başkasını düşleyemiyorum. Bu nedir aşk mıdır, yanılsama mı yaşıyorum yoksa deli gibi arzuluyor muyum? arzuluyorum diye düşündüm başta ama ona sahip oldukça daha da çok olmak istedim. Her açıdan her farklılıklardan onunla yaşamak deneyimlemek istedim. 1 yetmedi 2 yetmedi hayla onu istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
? k
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neymiş bu eleman ya :D
bilmiyorum insan neye nasl bakmak isterse öyle görür derler. ben bu duyguların sebebi ne bilmek istiyorum. yaşadığım şeyin bir adını koysam rahatlayacağım sanki
Aşk değil bu
ney
Hiper libido
cinsel arzu mu yani yalnızca öyle olsa bitmezmiydi
Yanı onunla seks yapmak istiyorsun aslında
Bitmez artar ama bitmez
neden bitmez peki
Çünkü hormonların henüz tam tatmini sağlamamıştır
evet onunla hiç tam anlamıyla uzunca bir birliktelik yaşamadık hep yarım yumuktu. ama peki ona sahip olamadığımda çok üzülüyorum bu nedir
Çünkü arzuların yerine gelmediği için hırslanıyorsun
Kendini tatmin et biraz sonra geçer
artık onunla olacak gibi değil. hiç şansım yok. nasıl onu arzulamayı unutucam. başka bir erkekle nasıl birlikte olucam. çünkü her erkek anlamsız geliyor. beğeniyorum birsürü kişiyi ama hissedemiyorum o arzuyu
Bakış açını değiştir izlediğin filmleri artır kitap okumayı artır unutursun
Şu var ki düşüncelerin dağılırsa arzularin diner ve başkalarıyla yatabilirsin dilersen o zaman.
zor birşey bu benim için ama istersem başarabileceğimi de biliyorum. sadece o kadar güzel arzular ki beni o kadar mutlu ediyorlarki gerçek olduğunda, yapabildiğimde. bir taraftan o yüzden arzularıma kıyamıyorum. belki bundan sonra önüme başkası gelir onada arzu duyarım ama tıpkısı gibi değil. çünkü her kişi farklıdır, her kişide deneyimlediğin şeyler farklıdır. arzular da tutkularda yer ve kılık değiştirirler. onunla yaşadığım tatmin ona duyduğum arzu o kadar farklı yerden geliyor ki içimde. ona baba diyorum onunla o kadar güzel şeyler yaşıyorumki bundan vazgeçmek istemiyorum
Garip
garip peki ya sonuç?
Nasıl yani
sevdiğim arzulardan vaz mı geçmeliyim
Ya vazgeç geçemiyorsan da tatmin et kendini
Başka türlü yanarsın
yanmak istiyorum cayır cayır
Yapma be gülüm yazık sana
her şeyi deneyimlemek istiyorum ve olucaksa onla olsun artık yeter
Zor çok zor
Çok mu arzulusun sen
sence öylemi sadece arzumu