Neden kalmasın ki? O artık eski sevgili. Şu anda ben varım. Olay bitmiştir. İnsan birinden ayrıldı diye ona düşman mı olsun. Ailece eşimin eski sevgilisinin yaşadığı şehre gezmeye gitmiştik. Onunla görüşmek istedi. Ama ulaşamadı. Yetişkin bir insanın neyi yapıp ney yapmayacağını ben karar veremem. Görüşmek isterse görüşür. Bunda ne sakınca olabilir ki? Eğer bu durumun sakıncalı olduğunu düşünüyorsanız, partnerinizle olan ilişkinizi sorgulayın derim. Birbirinizi gerçekten seviyor ve birbirinize güveniyor musunuz?
asla kabullenemem dediğim için terk ettim. Bir sonraki ilişkimde eski eşiyle samimiydi. annesine ve cocucuga eski esi bakiyordu. eski sevgilileriyle arkadaşmış ama ben e ski sevgili olduklarını bilmiyordum. ogrendigim zaman başka konulardan tartışıp ayrıldım. halbuki aralarında birşey yoktu. kadın istemesinden sonra hiç bisey olmaz. içinde varsa bu eski sevgili değil, bakkalı kasabı manavı var iş arkadaşları var ve öğretmen ise mezun olacak sin sınıfta ki öğrencileri var yapacak olan yapar kim olduğu nu anlamaz bike erkekler... fiziksel olarak ihaneti sevişirken kadın sperm miktarından gerek ereksiyon halinden anlar... ama kadın anlaşılmaz
Hayır kalamaz. Bir zamanlar birbirlerine duygu besleyen iki insan en ufak yalnızlıklarında ve o yalnızlıkta ortaya çıkan küçük kıvılcımda eski duyguları canlanabilme olasılığı vardır. Bu yüzden geçmiş geçmişte kalır.
Tabii canım, beraber yemeğe bile çıkabilirler ama benden de ayrıldıktan sonra. Hatta artık ben de eski olduğuma göre ben de arkadaş kalıp o yemeğe katılabilirim belki 😂
Kalabilir ne var bunda? Eski sevgili ile arkadaş kalmakta sakınca görmüyorum. Tabii ben de sıkı dostlara elveda der ve onların mutluluğu hakkında saygılı şekilde iyi dileklerimi sunarak yollarından çekilirim.
Kalabilir ama yalnız vakit geçiremezler. Hatta, böyle bir şeyi düşünmemesi bile gerekir. Beyninin içine girip nöronlarının arasında katliam çıkarırım, o derece diyeyim.
Buda soru mu canım tabi ki kalabilir Hatta bazı günler eski günleri özlemleri gidermek için köşe bucak yerlerde birbirlerine yumuladabilirler nolcak sanki adı üstünde eski dimi
genelikle dizilerde ve zengin ortamlarda çok karşılanan durum uzak durmak gerek o kadını bırakan ona dönme ihtimalide vardır buda istenmeyen bir durumdur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Böyle bir şeyi şaka yollu dahi bahsetse o an ben olmayacağım için isterse gitsin evlensin 😅