Kısıtlanmayı sevmeyen bir erkekle nasıl mücadele edilir?

Arkadaşlar sevgilim yay Burcu erkeği ve ilişkinin başından beri onu kısıtlamamı istemiyor. Bende gözüme çok batan bir hareketi olmadığı için ona bu rahatlığı sağladım 2. Yıla girdik. Kendisi şu an üniversitesi açıldı gitti. Annesiyle ev tuttular ama annesi memlekete döndü şimdi. Biz 1 aydır uzaktayız sevgilimle. Annesi gittiğinden beri rahat davranışlarını seziyorum evine arkadaşları girip çıkıyor. Yanlış anlamayın güven problemim yok ama aklım kalıyor. Bugun bütün gün dışarıdaydı voleybol oynuyorlar hep sahilde. Akşamüstü aradığımda evdeydi. Şimdi de arkadaşları gelmiş yine sahile gidiyorlar. Hani diyorum sen sabahta çıkmıştın evde tekim canım sıkılıyor diyor. Erkek erkeğe olacaklar ama yine de rahatsız ediyor beni bu rahatlığı. Aramız zaten limoniydi şimdi bu konuda baskı yaparsam iyice çıkmaza gidecek ilişki. şu an deli gibi aklım onda, Alanya gibi bir yerde okuyor. Bugun zaten doğru düzgün konuşamadık bende dil kursuna gidiyorum. Sizce şimdi görüntülü aramalı mıyım cunku kimle olduğunu merak ediyorum yoksa eve geçmesini mi bekliyim? genel olarak bana bu tarz konular hakkında ne öneri verirsiniz?
Kısıtlanmayı sevmeyen bir erkekle nasıl mücadele edilir?