Bunu nasıl ayırt edebilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden acidigini dusunuyorsun
Yürüyüşümde biraz sıkıntım var ondan
Yürüyüşümde biraz sıkıntım var ve gördüğüne eminim ondan hoşlandığı için mi hikayelerime yanıt verip emoji atıyor yoksa acıdığı için mi merak ediyorum
Ama bir şeyle anlaşılmaz
Senle iken davranışları da onemki
Yani elini tutusundan bakışından anlarsın
Biraz kuruntu yapmışsın bence
Seni telefonla ariyotmugun içinde
Soruyormub
İşyerleri karşılıklı görüyordum pek gitmiyordum o sıra iş yerine gittiğimde de pek takmıyordum gitmediğim zaman diliminde bir baktım istek atmış çok şaşırdım sonra bir ara vesile oldu konuştuk biraz sonra tekrar işe başladım ikinci günde karşılaştık ama o merhaba dedi arkamı dönmüşken çok şaşırdım sonra hikayelerime yanıt verdi bende yanıt verdim bir kere ve yazdım birkere günaydın diye günaydın Gül yazdı başka bir dilde ama çok konuşmak istemdi çünkü anlamını araştırdım başka dil olduğu için öğrenmişsin demekki papatya emojisi ve el sallama emojisi koydu düşündüm sonra demek ki konuşmak istemiyor
Bugünde tesadüfen onu gördüm görünce direk gülümsedim istemsizce o da gördü beni gülümseyip kafasını eğdi aynı süreç içerisinde tekrar gördü gülümsedim o da gülümseyip eğdi bilmiyorum acıyorsa istemem ki acıyıp sevilmekten se sevilmemesi tercih ederim
Kaç kere bulustunuz veya gezdiniz
Ne kadardır ilişkiniz
Sanki bu ilişki değil daha birbirinizi tanıma asamasi
Çok diygusalsin
Evet değil birbirimizi tanıma aşaması o yüzden sordum zaten açıyor mu diye çok acı çektim yine yapamam dayanamam yani güçlü olamam her defasında kendimi ezdirmek istemiyorum artık uğraşan taraf hep ben oluyorum kendimi sevdirmek için durumum yüzünden artık böyle kabul görmek istiyorum ne yapmam lazım nasıl anlayacağım
Yani hiç bulusmadiniz
İlgi gösteriyorsa ona fırsat ver konuş dinle
Hareketlerine bak arkadaşları ile tanış
İleriye doğru annesiyle
Birde cinsellik falan isterse yok de
O zaman bakalım. ne yapacak seviyorsa saygı duyar
Hiç oturup konuşmadık ayak üstü o arkamdan merhaba dedi öyle konuştuk bir kere o da bugünde gülümsedik bir kaç kere birbirimize tabi o her gülümsediğinde kafasını eğdi
Evet duygusalım fazlasıyla
Fazla duygusallık iyi değil inan
Çok kirilirsin her harekete yorum yaparsin
Bence çocuğun yaptığı ters bir şey yok
Öyle yapıyorum zaten bu huyumu da sevmiyorum elimde olmadan çok düşünüyorum nasıl yani ters bir şey yok
Ufak detaylara takılma
Bu şans ve ilişkinize zarsr verir
Şansım yok demek ki neyse teşekkürler ilişki kurmayı konuşmayı çoktan bıraktım artık yine de bir olur mu diye düşünerekten sormak istedim
Merak etme bazen ilk adımı sen at korkma
Sevdiğini bilemezsin tanımadan
Bulamazsın istediğini aramadan
Yoksa pişman olursun geride kalan zamandan
Üç kez attım o bayağı yazdı yani hikayelerime emoji attı bayağı bugünde ilk ben gülümsedim ona birkaç kez ama bu kadar kendi istiyorsa uğraşsın kalbim oyuncak değil izin veremem artık
Daha önceki ilişkindir ne gibi sorun yasadin
Yazmış adam daha ne istiyorsun
Yazmış evet ama bir kere tanımaya çalıştı o da çok az diğerlerinde hep hikayeme yanıt verdi artıkta yazmıyor çocuğun ailesi babası beni istemedi rahatsızım diye çocukla sevgili olmadık sadece sevdik ben çok o az sevdi
Umutsuz olma
Hayırlısı olsun
Bu densizlik böylemi söyledi ayağında sıkıntı var diye
Boşver sen sadece çok değerli biri olduğunu bil alttan alma
Söylemedi adam çok bakıyordu çokta kötü bakıyordu benimle göz göze gelince keşke gerçeği söyleseydi de ben hissederek anlamasaydım çünkü sanki çok büyük birşey yapmışım gibi iğrenç iğrenç bakıyordu Allah ın sopası yok elini kırmış
Umutlu olduğum zamanlarda da olmadı o yüzden bir his beslemek istemiyorum
Sen kendin bir adım at o çocuğa fazla düşünme
İnsanlar hep öyle bu senle ilgili degil
Bir eksikligin veya sakatlığın
Heme gözleri san döner
Sana acıması için neden ne?
Yürüyüşümde biraz sıkıntım var ve gördüğüne eminim ondan hoşlandığı için mi hikayelerime yanıt verip emoji atıyor yoksa acıdığı için mi merak ediyorum
Anladım.. sağlık sorunları ni sen kendi kendine takıntı ediyorsun. Benimde kilo sorunum vardı. Sonra bu dert le birlikte kaza sonucu sakat kaldım. Yürüme sorunlarım oldu hasar kaldı ama kendi işini görüyorsan arandaki sohbetle tanıyarak ilişkiyi görebilirsin. Sana acımasıni aklına neden gelir anlamıyorum.
Çünkü hep böyle oldu ilişkilerimde konuştuğum kişilerde şu an çok daha iyiyim kendi işimden daha fazlasını yapıyorum çok şükür mücadele ediyorum düzelmek için az kaldı sağlığıma kavuşmama sadece biri çıksın ve o da beni şu an olduğum şekilde kabul edip sevsin korusun saygı duysun istiyorum iyileştikten sonra ne yapayım ki ben o kişiyi veya kişileri
Senin istediğini ben yıllardır istiyorum. Ama olmuyor resmen hayatta isyankar oldum. Olduğun gibi seven insan bulmak zor haklısın. sagligina kavuş ozaman sana iyi his vermiyorsa bahsettiğin kişi uzak dur kırılma kırma kimseyi. Ben ölüme kadar geldim bu hayatta. Yanımda kimse olmadı. Halen yok dedim kaderim yanlizlik. Bazen umud ediyorum kendim gibi biri çıkar o beni ben onu çevirir toparlariz eksik yanlarımi. Ama yok isyan ettikçe başıma olmadık belalar geliyor. Özellikle şu 1 aydır kendim i hiç iyi hissetmiyorum
Yok çok şükür isyan etmiyorum çokta az kaldı tamamen iyileşmeme tanıma aşaması daha ama anlamam lazım acıdığı için mi yoksa gerçekten yazmak istediği için mi yazdığını
Bunu biraz zaman a bırak. Sen yazma o bakalım ne tepki verecek
Dilerim mutlu olursun 🤲
Yok bıraktım yazmayı üç gündür dün hikayeme baktı artık kısmet diyorum ne diyeyim 21 yaşındayım ve güzelim kendimi beğendiğim için demedim gerçekten sevilebilecek biri olduğumu düşünüyorum fazlasıyla hakkediyorum
Kısmet evet. Kendini sevip beğenmek herkes gibi seninde hakkın. Ben düşündüğüm zaman bir. İnsan benim neyimi sevsin diye senin gibi cevap veremem. Bende 29 yaşındayım çok insan tanıdım. Ama evli mutlu çocuklu olanların çoğu sen ben gibi değil nerde pislik nerde zina kar nerde baba parası ile şımarık büyümüş o insanlar evli ve sözde mutlu hayatlari var. Ben belki bugün belki öbür gün bu hayata göz yumacagim günün gelmesini bekliyorum.
Evet öyle mutlu olacağımı biliyorum hayatım içinde mücadele ediyorum güzelleştirmek için kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çünkü görünüşümde bir sıkıntı yok çok şükür beynimde kalbimde temiz bir tek yürüyüşüm sıkıntılı yapamayacağım bir şey yok peki ne yapacağım mesela sıradan bir insana başka dilde günaydın Gül dermiydiniz yanında papatya emojisi koyup umutlanmak istemiyorum anlamaya çalışıyorum sadece
Bilmem bana bakarsan ben sıcak kanlı biriyim öyle sıradan birine de çiçek kalp 💓 emoji attığım olmuştur. Seni seviyorsa biri seni merak eder yazar yazar özler sana ilgini çekecek şeyler güzel sözler resimler videolar yollayabilir hoşlanan
Hım anladım öyle bir şey yok demek ki boşuna kurcalıyorum daha yeni olmasına rağmen öyle bir şey yok maalesef
Dediğim gibi fazla yazma üstüne düşme böyle 1-2hafta dur. Sonra karışıklık değilmiş hisler dersin yoluna bakarsın sonra takipten de çıkartirsin. Aklını karıştırması diye. Hem yaşın genç illaki aşk hoşlanmalarin olacak ama hepsi karşılıklı olmayabilir. Sağlığına dikkat et
Yok çıkartmam da öyle yapacağım akışına bırakmak lazım bazen bakalım ne olacak bu sefer hayat yüzüme gülecek mi bilemiyorum ama bunu da denemiş olmak istiyorum
Dedim ya biraz zamana bırak olmazsa devam edersin hayata. Benim en ufak umudum yok senin gibi belki biri beni sever mi ya da aile olabilir miyim diye. Çünkü yeterince kırdılar. İnsanlar birşeyler istiyorsa çabalamak zorunda oturduğun yerden kimse seni bulmaz
Çok çabaladım başkalarını kazanmak için artık beni kazanmak için uğraşsınlar o yüzden çabalamak istemiyorum artık başkaları için çünkü hep kaybettim bu yüzden
Yanlış insanlar için çabalamışşiz suç bizim. Olmaz şeyleri oldurmaya kalktık. Benden aşk işleri geçti ama dilerim doğru insanı bulursun. Ve sağlık sorunların bugün 1 Ken ilerde 10 - 15 olacak yaşlandıkça dertler artacak bu yüzden seni seven böyle sever. Seven sana acimaz. Sana daha ilgili şevkat göstermesi yardımcı olmaya çalışmasını sende alınganlık yapma bence insanların. Dilerim güzel kalbine güzel bir kalp denk gelir🤲😔
Teşekkürler inşallah
rica ederim güzellik. Hayırlı sabahlar dilerim 🍓💚
Yazdım ama iyi misin diye falan
Neden anlamadım
Boşver gitsin