Boşanmak üzere olduğum eşimle sevgililik dönemimizde de sağlam bağlarımız yoktu yani ben onu çok seviyordum asla elde edemiyordum sürekli beni aldatıyordu o zamanlarda, en sonunda artık her şeye doyduğunu ve benimle evlenmek istediğini söyledi ama birden bire yani! Sonra 1 ay içinde evlendik, ama o bana seni seviyorum dese bile buna asla inanmıyordum çünkü hiç hissettirmiyordu yani sadece laftaydı sanki, gel gör ki şimdi ipler koptu (1 sene sürdü evlilik) o şimdiden alemlerde kızlarla geziyor ben hala üzülüyorum onu içimden atamıyorum ama çok kızgınım! Keşke evlenmeseydim:( neden benle evlendi peki? İnsan evlenmek için evlenir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Copy paste yapiyorum direk.
genç bir erkeğin 4 tane sevgilisi vardı fakat hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu en sonunda bunları testten geçirmeye karar verdi ve herbirine 1000 dolar verdi gidin bunları dilediğiniz gibi harcayın dedi. 1. kız gidip 1000 dolarla en lüks kıyafetleri alıp giyinip süslenip geldi ve erkeğe sana güzel gözükmek için verdiğin parayla kıyafetler aldım dedi. 2. kız gidip 1000 dolarla erkeğin tuttuğu takımın maçına 2 tane kombine bilet alıp geri kalanıyla erkeğe hediyeler aldı ve gelip erkeğe seni mutlu edecek şeylerde harcadım dedi.3. kız ise aldığı 1000 dolarla yatırım yapıp parayı çogaltarak gelip erkeğe geleceğimiz için yatırımlar yaptım diyerek yaptığı yatırımları anlattı.4. kız ise aldığı 1000 dolarla fakirlere harcayıp karınlarını doyurduğu için gelip erkeğe yaptığı iyilikleri anlattı. bu olaylar karşısında erkek durup düşündü hepside kendisinin mutluluğu için harcadıklarına karar verdi be bunların içinden birini seçmek zorunda olduğu için en sonunda büyük memeli olanıyla evlenmeye karar verdi.
Velhasili kelam daha buyuk memeli birini bulmus olabilir.05 Yorumla- +1 yıl
Hahahhaaha ay evet doğru 90 beden ama sırf büyük meme içinde evlenilmez ya
- +1 yıl
Ama sana kötü bi haberim var krdşm adamın çükü kalkmıyo...
- +1 yıl
Benim anlamadığım 4. kadin nasil erkeğin mutlulu icin cabalamis oldu? Erkek nasil bu düşünceye kapildi
- +1 yıl
@öküzleevlibiri valla babos pek ilgilenmiyorum, bir tanesiyle zor ugrasiyorum 30 yildir, milletinkini de dusunemycem 😂
@sorusalsorunlar bence vekili olarak sevap islemis, az bucuk bi gosterirler cenneti kapidan, bu fikra ilk ciktiginda dolar bu kadar yuksek degildi, en az 10 aileyi doyururdun, buyuk sevap
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenir olabilir yani belki ailesi için belki de evlenince düzelirim umudu ile evlenmiştir bilmiyorum. Ben de kafama yüzde yüz yatmayan bir evlilik yapmak üzereydim yani bir adım daha atmış olsam artık ciddiyet boyutuna gelecekti işler ama vicdanım ağır bastı yapamadım, gerçekten bu şekilde evlenmek evlenilen kişinin hakkını yemek bana göre. Kafanıza yatmayan biriyle evlenmek hangi gerekçeyle olursa olsun bana göre yanlış.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet hayatı düzene girsin diye evlendiğini söylemişti! Ama malesef girdiremedi! İyi ki yapmamışsın karşıdaki insana yazık oluyor kimsenin hakkına bu şekilde girilmez
- +1 yıl
Ben onun hakkına girmek istemedim, birdenbire ayrılmış gibi oldum bana çok kızdı, ilk defa hakaret etti ama biliyorum ki şimdi çok mutlu, bu şekilde beni daha çabuk unuttu benden daha çabuk soğudu... Buna neden sen karar veriyorsun demişti bana ama şimdi sorulsa iyi ki benden ayrılmış diyecektir eminim.
- +1 yıl
Mantıklı olanı yapmışsın! İnşallah sende gönlüne göre birini bulursun
- +1 yıl
Mantıklı olanı duygularla yapmak ne kadar zor bir bilsen, o bir üzüldüyse ben beş kahroldum haberi yok, ama evet mantıken doğru olanı buydu ve duygularıma rağmen yapabildim... Hayat işte; senin gibi hanım hanımcık aile kızı bulsam bırak aldatmayı göz kapaklarım bile harama değmezdi. (hoş şimdi de öyle olması gerekiyor zaten) Yani demem o ki; duygularına rağmen mantığının sesini dinlemeye çalış...
Buyuk ihtimalle adam olmak istedigini icin seni hayatina almis. Sende hanim hanimcik aile insaniysan bu kiz beni kesin adam eder diye dusunmustur. Sonra zmnla o icinde tuttugu eski huylari tekrar disariya cikmistir. Haketmemis seni keske acele etmeseydiniz..
02 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın ben onun öyle gezdiği kızlar gibi değildim daha masum kesimdenim, ama malesef adam olmamakta ısrar etti yani, keşke evlenmeseydim ama bende kendi duygularıma yenildim malesef!
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
31Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. çoğu insan evlenmiş olmak için evleniyor zaten..
00 Yorumla
+1 yılHayattan bir beklentisi olmayan adam evlenmek için evlenir evet.
33 Yorumla- +1 yıl
Hayattan beklentisi olmayan adam evlendikten sonra evinde oturur o zaman!! Bunu maşallah masaj salonlarından getiremedik her gün her gün dışarlarda
- +1 yıl
Hala Bi beklentisi yok çünkü. Adamı bırakman da adama bişey ifade etmeyecek. O daha kendini bulamamış ki
- +1 yıl
Çok haklısın kendini bulamamış olduğu konusunda
+1 yılSon dönemde öyle şeyler duydum ki erkekler asla şaşırtmıyor beni artık. Boşver hayatına bak. Herkes gibi sevilmeyi hakediyorsun, geçmişi ders olarak kullan sadece, düşünme fazla, geleceğine bak, güzel yön ver...
20 Yorumla
+1 yılBence eşin şu mantıkta bir evlenilecek kiz vardir birde eğlenilecek. O önce eglenmis sonra çılgınlık aramis ve evlenmis. Simdi yeni cilginlik aramis ve tekrar eğlenmeye karar vermis , bir süre sonra gelir ama sen bence artık orda olma
26 Yorumla- +1 yıl
Ay çok haklısın valla cuk oturdu kesin gelicek ondan şüphem yok ama boşuyorum artık bye yani bitti o kapı artık kapalı ona
- +1 yıl
Emin ol böyle davranan birinden çok cok cok daha iyilerini hakediyorsundur. Allah herkese kalbine layigina göre versin
- +1 yıl
Amiiinnn
- +1 yıl
Ne yaptin?
- +1 yıl
Boşanma günü bekliyorum
- +1 yıl
Sana mesaj attim
Aslında soru yanlış olmuş gibi..
Bir kadın sevmediğini bildiği bi adamla evlenir mi? daha mantıklı olurdu..
evleniyormuş demek ki..10 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin uğraşma. Yaşı 30 olunca dayanır yine kapına senin. Ama sende de hata var, ilk aldatmasında şutlaman gerekirdi. Bizlere iyilik yaramaz
12 Yorumla- +1 yıl
Kapıma dayanacağından şüphem yok, ama o kapı bir daha açılmaz... keşke şutlasaymışım ama sevince affediyorsun işte
- +1 yıl
Artık düzelirde mi gelir yoksa aynı bk olarak mı gelir bilemem ama asla bir şans daha verme. Bir kere yapan hep yapar. Geldiğinde süslü cümleler kullanacaktır sakın kanma. Aldatmanın geri dönüşü yoktur
+1 yılBirinden intikam almak için evlenmiştir. Ona hayır diyen birine inat bile olabilir. Sana yazık olmuş. Keşke bile bile evlenmeseydin.
14 Yorumla- +1 yıl
İntikam almak için evlenmekte ne bilim!!! Küfür edesim geldi
- +1 yıl
Et tabi. Kesinlikle et. az bile. Senin hayatını hiçe saymış. Gerçi sende suçlusun
- +1 yıl
Evet ben bile bile evlendim sırf seviyorum diye! Ama anladım ki seni senden daha çok seven biriyle evlenecekmişsin
- +1 yıl
evet sevgi vs şeyler evlenmeden işe yarar da evlendikten sonra herşey çıkar üzerine gelişir. Sevmek , mutlu etmek mutlu olmak çıkara dönüşür
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Abla sen kaleyi boş bırakmışsın golü bekarken yemissin bekarken aldatan evli iken kesin aldatır evdeki beklesin ben yiyip icip gezeyim yapmis resmen
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yaptı bana her şey yasak arkadaş yok sosyal hesap yok dışarı çıkamazsın makyaj yapamazsın!! Ama kendi borusunu istediği gibi öttürdü !! Ölür inşallah şerefsiz
anası beğendiyse ya da varlıklı bir aılenın kızıysa evlenır
26 Yorumla- +1 yıl
Anasının desteği kesin yoksa normal düzeyde insanlarız yani, insanda anası istiyo diye evlenmez ki..
- +1 yıl
Güzel kız iyi aile kızı daha önce de 2 kez nişan attım ailem artık evlen diyor diye evlendi ama yürümüyor sevgi olmadan işte!
- +1 yıl
Evet duygusallık! Bana resmen hayat dersi oldu bu artık bende bencilce kendimi sevicem !
sevmediğiniz biriyle neden evlenirsiniz ne olduğunu bile bile anlamıyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Ya ben seviyodum o beni sevmiyodu ben severek evlendim
- +1 yıl
O zaman cehennem olsun dışarda ölsün napalım boşuyoruz işte
- +1 yıl
Doğruu tabii ne diyelim belasını dışardan bulsun unutma evdeki bulguru beğenmeyen dışarda da pirinç bulamazmışş
+1 yılBence onun bunun için sevmediğin adam veya kadınla evlenmemeliyiz dogcak çocuklarda kendimizde bu dünyayı zehir ederiz
00 YorumlaEvlenir hatta evlenen insanların çoğu sevdiğinden değil evlenmek için evleniyor
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın onunki bayaaa öyle oldu
Burada seninde suçun büyük böyle biri olduğunu bile bile evlendiğin için...
02 Yorumla- +1 yıl
Evet o yüzden kendime çok kızıyorum!
+1 yılMillet Bülent Ersoy la bile evleniyor daha ne olsun. Adamlar g. ttt yapıyor para icin
00 YorumlaBakarken aldatan evli iken daha fazla ve profesyonelce yapar
10 YorumlaHayır ama sevmeden evlense bile zamanla sevmeye başlar
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek icin evlendi yani senden baska evlenilecek kizda bulamadı tabi
00 YorumlaNiye bile bile lades diyorsunuz güzel çocuğum 😬
11 Yorumla- +1 yıl
Sorma ablacım be duygularımın esiri olmuşum işte!!
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle kızlara müstehak aldatıldığını bile bile evlenirsen böyle olur
04 Yorumla- +1 yıl
Vaaay bacım inş seninde başına gelmez beni kınayan benim köyneğimi giysin müge abla😋😋😋
Cevap sahibi+1 yılAhsgshs 😀😀 kızım benim ne suçum var kendini küçük düşürüyorsun sonra bana kızıyorsun
- +1 yıl
Duygusal davrandım diyelim işte gör gör bunlar hep hayat dersi
Cevap sahibi+1 yılEti mi lokma lokma kesip doğrusu ettim onu helaldir diyeni duyduğum için şaşırmadım 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet evlenir. sırf ailesi evlenmesini bekliyor diye böyle evlenen çok fazla kişi var.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet sanırım beni ailesine uygun gördü
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninki bile bile lades olmuş kardeş yapacak birşey yok eşine sor neden evlendin diye
02 Yorumla- +1 yıl
Sordum oldu bi kere işte kader böyleymiş dedi güzel kardeşim!!! Sevmedin mi hiç dedim sevdikte napak şimdi dedi (Adanalı)
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı ayrıl kurtul ki zaten de öyle bir karar almışsın. Bundan sonraki tercihlerinde dikkat edersin sadece tek taraflı sevgiyle olmadığını öğrenmişsin işte...
Gizli Üye(30-35)+1 yılMal zaten baştan belliymiş. Kusura bakma da kendi düşen ağlamaz
10 Yorumla
+1 yılPeki ben sana sorsyim sen neden evlendin onun bu haltlari yaptigini bildigin halde kendinj neden atese attin
06 Yorumla- +1 yıl
Sevdim diye
- +1 yıl
Sonuc
- +1 yıl
Bosanıyoruz iste...
- +1 yıl
Yani sevdin ama kalbinle hareket etmissin bu adsmin boyle oldugunu bildigin haldd nasil yaptin bunu allah yardimcin olsun silip aticaksin artik onund bakicaksin
- +1 yıl
Evet yaptık bi hata artık önümüze bakıcaz
- +1 yıl
Uzulme kimseyide kendinden cok sevme bosver
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen boşanmak için evlenmişsin. Evlilik hafife alınacak birşey değil ki
00 Yorumla
+1 yılOkuduğum anda sinir oldum, o böyle yapabiliyorsa sen de istediğin gibi yaşa umrunda olmasın, bak gör o zaman kıymete biniyor musun binmiyor musun
04 Yorumla- +1 yıl
Evet orası kesin ben eskisi gibi olduğumda bana tekrar dönmek isticek bundan şüphem yok kaçan balık büyük olurmuş
- +1 yıl
Kesinlikle öyle hatta o evde olduğu ara sen dışarı çık evde göremediğinde daha da delirsin o sana hesap vermiyorsa sen de ona verme her şey eşit 🤗
- +1 yıl
Yooook bacımm adam o olaylara gelmiyo bana şiddet uygulamaya basladı son zamanlar boşuyorum işte
- +1 yıl
Neeee!!! Bir de şiddet mi uyguluyor? Allah cezasını versin bu gibi insanların. Kendini çok iyi koru olur mu? Hemen ayrılırsın olmadı.
Canım 23 yaşında veya daha erken neden evlendin asıl soru bu
00 YorumlaBazı insanlar öyle
Evlenmrk için
Çocuk var mı00 YorumlaFizikli bi kadinsa evet olur tabi evlenmek isteyen.
00 Yorumla
+1 yılSkmk icin bile evlenir
08 Yorumla- +1 yıl
Ay yok ya zaten evlenmeden de dışarda yaptığı bişey için evlenir mi insan
- +1 yıl
1 yıl evli kaldık 1 hafta sonra boşanıyoruz, ay zaten adamda hpv hsv her bok varmış!!
- +1 yıl
Ben gay olduğunu düşünüyorum kardişim
- +1 yıl
Hahahahaa
Tam da evlenmek için evlenmiş
02 Yorumla- +1 yıl
Babamda böyle demişti... üzdün
+1 yılMenfaati varsa evlenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnız değilsin
13 Yorumla- +1 yıl
Üzdü
Cevap sahibi+1 yılBen 1 ay evli kaldım
- +1 yıl
Yaaa ciddi misin neden boşandın gerçi bende ilk günden boşamam gerekirdi de zorla itekleye itekleye 1 yıl sürdü
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza bir erkekse evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef evleniyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama evlenenler var onu biliyorum.
00 Yorumlaerkek sirf seks icin de bir kadinla evlenebilir
03 Yorumla- +1 yıl
Ne sexii bacımmm adamda tık yok tık!!
- +1 yıl
Yok ya bize yakısmaz insan gibi boşanıyoruz işte
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir
10 Yorumla
+1 yılEvlenir
10 Yorumla
+1 yılEvlenmez
00 Yorumlaevlenebilir
00 Yorumla
+1 yılSana doymus bosanmis
00 Yorumla
+1 yılevlenir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Öyle öküz çok var.
00 Yorumla
+1 yılevlenir tabi başka bir nedeni vardır
00 Yorumla
+1 yılHiç mi düşünmüyorsunuz ya
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf yanlız kalmamak icin olabilir
00 YorumlaBoşluk duygusu
02 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma o zaman herkes boşluğa düştüğünde evlensin
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında