Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben de aynıyım ve insanlar duyunca garipsiyor yeni tanıştığım kişiler falan aslında gayet normal bir durum çünkü zaten iki kişinin aynı anda birbirini sevmesi çok düşük bir ihtimal yani eğlencesine düşünüyorsa iki taraf da, günümüzde çoğu insan ciddi bakamıyor veya sadece yalnız kalmamak için seçimler yapıyor hal böyle olunca senin veya benim gibi birini garip buluyorlar daha sonra birine denk geldin diyelim hadi o da seni seviyor ama yine de sana tecrübesi yok gözüyle bakıyor ve bence bu çok yanlış ama her konuda insanlar farklı şeyler düşünür o yüzden bu konuda kafa yormak yerine akışına bırak elbet bir gün biriyle karşılaşırsın bu arada insan ilişkilerinde en önemli detay duygularını ve düşüncelerini ifade edebilmek sadece bu akışa bırakma sürecinde kendinde bunu geliştirebilirsin çünkü hepimizin bu yetkinliğe ihtiyacı var
13 Yorumla
Soran+1 yılUzun olmus ama soyledigin seylerde haklisin.
Soran+1 yılTakip istegi atabilirmiyim?
En İyi Cevaplar
+1 yılBu zamana kadar ben de kendi irademle sevgili yapmadıysam karşımdaki de öyle biri olsun isterim. Her çiçekten bal almış biriyle olmaz.
120 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle dusunuyorum. Bissuru erkegin elinden gecmis kiz istemiyom
- +1 yıl
Tabii ki herkes dengi dengine. Her haltı yemiş bir erkeğin bunu isteme lüksü yok. Aynı iradeye o da sahip çıktıysa anca.
Soran+1 yılHer halti yiyenlerden degilim.
- +1 yıl
👍
Soran+1 yıl😎
- +1 yıl
😄 uv çok havalı
Soran+1 yılYoo değilim 😤
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılİyi günler 😬
- +1 yıl
Sana da
Soran+1 yılHeralde hicbizaman karsi cinsten biriyle anlasamiycam
- +1 yıl
Nereden çıktı o?
Soran+1 yılGercek hayatta zaten hic anlasamiyom. Burda biraz umudum vardi o da söndü burdan da anlasamiyom
- +1 yıl
Sanal ortamı geç bir kere, türlü türlü insan var. Bilemezsin. Ama normalde anlaşamayacak birşey yok? Neden böyle oluyor sence çok mu içine kapanıksın? Karşı cins dediğin de ilah değil sonuçta
Soran+1 yılSanal ortamdan zaten normal arkadaslik mantikli birtek. Aynen cok icime kapanigim
- +1 yıl
Bilemiyorum. Kendinden başka kimse yardım edemez sana 🤷♀️
Soran+1 yılEvet biliyorum kafaya takmiyom zaten artik alışığım yalnizliğa.
- +1 yıl
En iyisi
Soran+1 yılEvet ama bazen uzucu oluyo ya
- +1 yıl
Doğrudur
Kızlar Ne Diyor
Helal olsun ben de öyleyim ama 20 li yaslardan sonra sevgili yapmak cok zor oluyor :/
111 Yorumla
Soran+1 yılUniye gidiyosan daha kolay olmaz mi?
Soran+1 yılOlur ya belki
Soran+1 yılBu yil hazirlaniyormusun?
Soran+1 yılBende mezuna kalmistim ama 2. Defa hazirlanip kazandim. İnşallah sende istedigin yeri kazanirsin uzulme 😄
Soran+1 yılNeyden hazirlaniyorsun peki sozel tm sayisal?
Soran+1 yılBende sozelden hazirlandim
+1 yılÖyle erkek kaldı mı ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki kaldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatta bi şeyi beceremeyen erkek olduğu için hoşuma gitmez
024 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok beceriksizlikle
Cevap sahibi+1 yıl25 yaşına gelip hiç sevgilisi olmayan adam ya gaydir ya da özgüveni düşük beceriksizdir. Bu mu normal
Soran+1 yılBen 25 yasinda degilim
Soran+1 yılİlla becerikli ozguvenli mi olmak lazim. cok havalisin
Soran+1 yıl@mlsszm ben oyleyim mesela ve oyle olan tanidiklarim var
Cevap sahibi+1 yıl@mlsszm Kastettiğiniz dindar profil sebebiyle böyle olan erkek çok az. Erkekler hormon peşinden gidiyor genelde. Bazı konuları da kendi başarısızlıklarına bahane ediyorlar
Soran+1 yılCok yanlis bi zihniyetin var
Soran+1 yıl@mlsszm mesela ben cok guzel olan kizlardan uzak duruyorum bunun zaten sevgilisi vardir diye
Cevap sahibi+1 yılTamam işte özgüveni olmadığı için hep rekabetten kaçan ve zaten rekabetten kaçan erkekler bu hayatta çok şey başaramaz
Soran+1 yılAnladigim kadariyla tam sokak serserisi diye tabir ettigimiz erkeklerden hoslaniyosunuz gizli hanim?
Soran+1 yılKendime guveniyorum insanlara guvenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİçinde bulunduğun durumdan sende memnun değilsindir. İnsanlara güvenmeyip kendini mağaraya çeken saçı sakalı birbirine karışmış insanlar gibi mi olmak gerekir.
Ben serseri erkek değil de bir şeyleri başarmış ve kendine karşısındakine hayrı olan adamı severim
Soran+1 yılYoo mağara adami degilim gayet eli yuzu duzgun beyaz tenli kumralim. Tiple alakasi yok. Tipi iyi olupta hic sevgilisi olmayanlar var benim gibi tek degilim
Cevap sahibi+1 yılPeki dediğin gibi olsun
Soran+1 yılOyleyim evet. Sen cok havalisin neymis basarili becerikli erkek istiyom falan . Zengin istiyon işte. para yiyicilerdensin muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılZengin erkekler daha çok aldatıyor. Öyle isteğim yok
Soran+1 yılKizlarda cok aldatiyo
Cevap sahibi+1 yılNeticede yalnızlık kötüdür. Ben kötü bir ilişkiden çıktım ama aşka inancım tam
Soran+1 yılYalnizlik kötü değil ben hep yalnizim
Cevap sahibi+1 yılİnsan doğası gereği sevgi ister arkadaş ister. Yalnızlık kötü değildir demek kendi avutmadır
Soran+1 yılAvutuyom kendimi evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bu soruyu sordunuz Peki?
067 Yorumla
Soran+1 yılBoyle insanlar var cunku bende dahil
Cevap sahibi+1 yılSiz nasıl birisiniz?
Soran+1 yılİcime kapanik sogukkanli sessiz. insanlara guvenmeyen biriyim
Cevap sahibi+1 yılNeden güvenmiyorsunuz
Soran+1 yılŞimdiki kizlar ne naneler yiyo ohooo asla guvenemem
Soran+1 yılBu yüzden
Cevap sahibi+1 yılGenelleme olmadı mı
Soran+1 yılGenelleme yapmadim buyuk çoğunluğu dedim
Soran+1 yılPeki siz nasil birisiniz?
Cevap sahibi+1 yıl19 senedir erkeklerle tokalaşmayan bir insanım, normal bir biçimde konuşurum. Fakat ne samimiyet kurarım ne de yaklaşırım. Psikoloji alanına hakim bir insanım.
Soran+1 yılBisey sorcam yanlis anlamayin burda daha once 19-20 yasinda hic sevgilisi olmayan biriyle tanismistim erkeklerden uzak duruyodu falan acaba siz misiniz yaw?
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim.
Soran+1 yılPeki ama olma ihtimaliniz var
Cevap sahibi+1 yılBen burada insanlarla sohbet etmiyorum.
Soran+1 yılOzelden degil daha once sordugum bi soruda tanismistim
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi, ismi ne idi?
Soran+1 yılSorucuhanım
Soran+1 yılAma hesabini kapatmis aktif degil yaziyo
Cevap sahibi+1 yılYok hayır ben değilim o
Soran+1 yılTaniyormusunuz onu?
Cevap sahibi+1 yılHayır tanımıyorum benim kullanıcı adım o değil. Yani tamamen o değilim.
Soran+1 yılZaten aktif degil yaziyo profilinde silmis hesabini.
Cevap sahibi+1 yılGitmek istemiştir
Soran+1 yılPeki ama keşke o kişi olsaydiniz:(
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılÇunku kaba bi kelime soyledim umursamaz davrandi. Daha fazla tanismak istemistim
Cevap sahibi+1 yılNeden kaba konuştun?
Soran+1 yılÇünkü 2-3 kisi takip ediyodu. Bende dedimki size istek atiyim diye sonra birkac gun sonra sordum sizi takip ediyorum neden istek atmadiniz diye. Anlamasi lazimdi benim onu takip ettigimi
Cevap sahibi+1 yılBunda ne var ki?
Soran+1 yılAma azcik bile olsa umursamasi lazimdi ya
Soran+1 yılHic umursamamış ama
Cevap sahibi+1 yılBiraz garip bir diyalog
Soran+1 yılZaten bundan sonra konusma ihtimalim 0 çunku kapatmis hesabini
Cevap sahibi+1 yılOnunla neden bu kadar konuşmak istiyorsun?
Soran+1 yıl1. Ozur diliycektim 2. Daha iyi tanisabilirdik. 3. O da bende benzer ozellikteydik
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı değilmiş
Cevap sahibi+1 yılBende buradan biri ile tanıştım kendisi psikoloji okuyordu, hesabı kapatıldı girmediğinden,1.5 sene sonra psikolog oldu ve beni buldu burada.
Soran+1 yılAma benim onu bulma ihtimalim yok cunku hesabini kapatan o. psikoloji mi guzel bolum
Cevap sahibi+1 yılNasipse gelir bulur seni tekrardan. O benim yakın arkadaşımdı ve geldi tekrardan buldu beni. İsteyen buluyor.
Soran+1 yılBende kapattim ama onla konustugumuz hesabi. yeni hesap actim bu yuzden 0 ihtimal. Neyse benim zaten kismetim yok benlik degil bu isler
Cevap sahibi+1 yılBenim bu hesabım 2 senedir duruyor adımdan buldu beni 1.5 sene hiç pesetmedi. Seni bulması bayağı zor.
Soran+1 yılAynen ihtimal yok neyse ya zaten umursamadi beni. Zaten az taniyoduk birbirimizi
Cevap sahibi+1 yılO benim buradan 4 ay arkadaşım oldu, biraz büyük benden fakat uyuşuyor zihinlerimiz
Soran+1 yılPeki iyi günler kismet olmayinca kapali olunca elden bisey gelmiyo malesef
Cevap sahibi+1 yılKısmete odaklı olursan kısmet gelmez sana
Soran+1 yılNiye ki ben ciddi iliski istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKendinizi tanıyın ilk önce
Soran+1 yılTaniyorum zaten saçma oldu bu cevabınız
Cevap sahibi+1 yılTanımıyorsunuz
Soran+1 yılSanki beni taniyorsunuz da boyle yorum yapiyorsunuz çok saçma. Ben kendimi biliyorum beni sen mi bilcen kardeşim ne saçma yorum yapmissin
Cevap sahibi+1 yılBen psikoloji okuyorum yalnız kendini bilen ve tanıyan biri böyle cümleler kurmaz.
Soran+1 yılNoolmuş okuyo olabilirsin ben kendimi biliyorum lutfen karakterim hakkinda yorum yapmayin
Cevap sahibi+1 yılTamam bay bay
Soran+1 yılSende bay bay. Ukala havali hanimefendi
Soran+1 yıliyi günler nasılsınız?
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılufak bi tartışma yaşamıştık o yüzden sordum nasılsınız napıyorsunuz diye özür dilemek için
Cevap sahibi+1 yılTartışma yaşadığımızı düşünmüyorum. İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız
Soran+1 yılbende iyiyim
Cevap sahibi+1 yılGüzel
Soran+1 yılbişey sorcam yorumları tekrar okudum acaba türbanlımısınız?
Cevap sahibi+1 yılTürban diye tabir edilmesi kabaca.
Soran+1 yıltesettür? kibarı bu sanırım
Cevap sahibi+1 yılBaşörtülü.
Soran+1 yıltamam ya saygım var dalga geçilcek bişi değil. yani siz başörtülüsünüz deme?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılpeki
Yaşiniz kaç?
014 Yorumla
Soran+1 yıl20 ye gircem birkac ay sonra
Soran+1 yılYok ya insanlar şaşırıyo boyle şeyleri duyunca. Çogu insanin en az 1 kerede olsa sevgilisi oluyo
Soran+1 yılEvet zaten bircok sebebim var olmamasiyla ilgili
Soran+1 yılZaten öyle avutuyom kendimi. bana kariscak biri yok rahatim falan diye
Soran+1 yılBenimkisi zorunluluk birazda. tercih pek sayilmaz
Soran+1 yılCunku karakter ozelligim sevgili islerine ters
Soran+1 yılKizlarin hiçbirine guvenim yok. İcime kapanigim asosyalim. Bu yuzden 0 ihtimal bi kizla tanisma ihtimalim
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabiki evt
08 Yorumla
Soran+1 yılBenimde gider
Cevap sahibi+1 yılbu zamanda naahhh bulursun bende nahh bulurum :D
Soran+1 yılVar ya uzulme ama zor bulursun tabikide.
Soran+1 yılSenin oldu mu daha once sevgilin?
Cevap sahibi+1 yıloldu.
Soran+1 yılO zaman araman mantiksiz daha once hic sevgilisi olmayan erkeği?
Cevap sahibi+1 yılaynen. :D zaten bulamamki
Soran+1 yılVar ama sen haketmiyorsun
+1 yılGiderrd
00 Yorumla
+1 yılGider
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt