Size gösterdiği sevgi; herkesin imrendiği bir sevgi çok iyi niyetli, kalbi tertemiz tam size göre, fakat aşırı cimri. Üç kuruşun hesabını yapan biri. Böyle biriyle sevgili olabilir misiniz?
Kalbi çok temiz fakat aşırı cimri biriyle sevgili olur musunuz?
Sevgililik bir yana cimri insan bence hem yaşantısına hem duygularına da cimridir hepsini vermeye korkar, şükrediyorum yaratılışımda cimrilik yok diye. Evde sürekli ışığı kapatan,çiçek algısı yeşil sebzelerden ibaret birisi zor geçer bu ömür ya
Maalesef benlik değil. Müsrif biri değilim ama yerine göre de harcarım yani o yüzden alıştığım bir düzen varken bunu tepe taklak edicek bi ilişkiye giremem. Keyifli günler.
Kalbinin temiz olması önemli ama iç güzelliği iyidir orasını bilemem, gelgelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz onun için biraz önem veririm ben karşımdaki insanın karakterine
Kalbi temiz olanın gönlü bol olur. Öyle insanda tutumlu olur parasının değerini bilir ama sevgi parayı geçer. O nedenle kalbi temiz insan tüm parasını bile verir. (Mantık dahilinde)
Benim kendi paramla aldigimin veya onun kendi istegiyle bana aldiginin da hesabini tutmuyorsa neden olmasin? Ha tabi birde o parayi o kdar sıkı tutmasina ragmen yeri gelince birakip tadini cikarmasini biliyorsa.